Božićnica za poslovni sektor


In house treninzi posebno su prilagođeni potrebama poduzeća, odnosno zaposlenicima. Kako i sam naziv sugerira, radi se o edukativnim programima namijenjenima specifičnom poduzeću, odnosno timu zaposlenih s ciljem njihova usvajanja novih znanja i usavršavanja vještina.

In house staff training su procesi koji se odvijaju u poduzećima i korporacijama gotovo neprestano. Naime, termin se koristi i za obučavanje novih zaposlenika, pri prijelazima na druga radna mjesta, pogotovo kor restrukturiranja. No, treninge i radionice provode i stručnjaci iz obrazovnog sektora, specijalizirani za razvoj vještina u poslovnim okruženjima. U tim slučajevima, programi se razvijaju uz dogovor s direktorima, team leaderima, voditeljima i HR managerima. Tada PAR priprema poseban plan edukacije Vaših zaposlenika s ciljem maksimiziranja njihova radnog potencijala.

Uz bogato iskustvo s više od 10 godina prakse u poslovnom sektoru, PAR je educirao mnogobrojne  tvrtke, od MSP-a do korporacija, te time stekao vjerne klijente i partnere. Vrijeme je da to postanete i Vi! Iskoristite priliku i dogovorite in house staff training program za Vaš tim uz 20% blagdanskog popusta.

Za više informacija kontaktirajte našu voditeljicu programa cjeloživotnog obrazovanja, Martinu Jurković na martina.jurkovic@par.hr ili pozivom na broj 051/327 037.