Tečajevi stranih jezika za djelatnike u turizmu


Hrvatska poznata atraktivna ljetna destinacija i sve više stranih turista svako ljeto dolazi na našu obalu, Centar za jezike PAR razvio je tečajeve stranih jezika za djelatnike u turizmu kako bi na što efikasniji i jednostavniji način ostvarili komunikaciju s gostima.

Tečaj je namijenjen turističkim djelatnicima koji žele ovladati stručnom terminologijom iz različitih područja turizma, te osobama koje žele raditi u turizmu.

Tijekom predavanja polaznici će razviti 4 jezične vještine: govor, slušanje, čitanje i gramatiku. Naglasak je najviše izražen na komunikaciji jer želimo prvenstveno osposobiti kandidate da s puno samopouzdanja upotrebljavaju strani jezik za potrebe radnog mjesta.

Centar za jezike PAR nudi mogućnost učenja 7 stranih jezika: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, portugalski i ruski.

Programi su izrađeni prema smjernicama CEFR-a (Common European Framework for Reference of Languges), što omogućava polaznicima uravnoteženo učenje jezika kroz četiri jezične vještine (čitanje, pisanje, slušanje i govor).

Predavači Centra za jezike PAR diplomirani su profesori stranih jezika s višegodišnjim iskustvom. Riječ je o osobama s iskustvom vođenja tečajeva jezika za opće i specifične potrebe, a koje su stekli kroz rad u različitim obrazovnim ustanovama i institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pripremite se za turističku sezonu!

Centar za jezike PAR odgovara na Vaše potrebe učenja stranog jezika!

PREDNOSTI UČENJA STRANIH JEZIKA: PREDNOSTI CENTRA ZA JEZIKE PAR:
  • povećanje konkurentnosti zaposlenika
  • obogaćivanje iskustva i jačanje kulturne svijesti
  • povećanje samopouzdanja
  • pozitivan utjecaj na sve aspekte čovjekove prirode.
  • centar za jezike unutar visokoobrazovne institucije
  • rad u manjim grupama
  • učenje prema komunikacijskom pristupu
  • prilagođavanje potrebama i interesima polaznika

Obratite nam se s povjerenjem,

neka Centar za jezike PAR postane Vaš PARtner za učenje stranih jezika!