Seminari i treninzi


Poslovna akademija Rijeka, kao tvrtka za cjeloživotno obrazovanje nudi čitav niz seminara i programa iz područja strateškog razvoja (menadžmenta, prodaje, marketinga, financija, logistike te pisanja i upravljanja europskim projektima) na području Primorsko-goranske i Istarske županije. Naši predavači su stručnjaci iz raznih gospodarskih sektora te prenose know-how znanje uz pomoć razrađenih i provjerenih programa.

Seminari, treninzi i tečajevi se provode kroz nekoliko centara i akademija:

  • PROJEKTNA AKADEMIJA

Programi za razvoj profesionalnih vještina potrebnih za pisanje, pripremu i provedbu projekata, s posebnim naglaskom na projekte Europske Unije.

  • MARKETING I PR AKADEMIJA

Programi iz područja kreativnog i direktnog marketinga,  komunikacijskih i prezentacijskih vještina, medija, event-managementa te upravljanja kriznim situacijama potrebni za uspješnu realizaciju i pozicioniranje vlastite poslovne ideje.

  • HR AKADEMIJA

Programi namijenjeni stjecanju vještina i usvajanju alata potrebnih za uspješno postavljanje, diseminaciju i realizaciju poslovnih ciljeva, ostvarivanje maksimalnog poslovnog učinka u tradicionalnim kadrovskim područjima i top menadžmentu.

  • LEADERSHIP AKADEMIJA

Programi namijenjeni stjecanju vještina uspješnog upravljanja znanjem, emocijama i motivima zaposlenih s ciljem stvaranja efikasnih i efektivnih timova predodređenih za uspjeh.

  • MENADŽMENT AKADEMIJA

CENTAR ZA PLANIRANJE I ORGANIZACIJU

CENTAR ZA UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA

CENTAR ZA PRODAJNI MENADŽMENT

CENTAR ZA RAČUNOVODSTVO  I FINANCIJE

CENTAR ZA LOGISTIKU

CENTAR ZA OSOBNI I PROFESIONALNI RAZVOJ

  • CENTAR ZA POSLOVNO KOMUNICIRANJE

Programi profesionalnog usavršavanja usmjereni na stjecanje vještina uspješne poslovne komunikacije neophodne za poslovni uspjeh.

  • CENTAR ZA SPORTSKI MENADŽMENT

Programi profesionalnog usavršavanja namijenjeni stjecanju vještina uspješnog, efikasnog i efektivnog upravljanja sportskim organizacijama.

  • CENTAR ZA STRANE JEZIKE

Tečajevi namijenjeni svima koji žele naučiti komunicirati na stranom jeziku u profesionalne svrhe. Grupe polaznika formiraju se na temelju razine znanja – od početničke do napredne.

 

Do sada je naše programe i edukacije završilo preko 500-tinjak polaznika iz 50-tak tvrtki Primorsko-goranske i Istarske županije.

Za potrebe naših polaznika, razvili smo i cijeli niz specijaliziranih programa prema ciljanim skupinama:

Student Management Program
Management Program
Programi poduzetničkih vještina
ICT program
In-house tečajevi stranih jezika
Programi iz logistike