CTK Rijeka: Događanje 13.03. – Europske snage solidarnosti


Predstavljanje Europskih Snaga Solidarnosti

Zanima te koje su mogućnosti volontiranja ili stažiranja ili rad na projektima u lokalnoj zajednici? Čitao si o tome ali možda bi volio čuti neko iskustvo iz prve ruke? Pridruži nam se u srijedu, 13. ožujka, u 16 sati, u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Predstaviti ćemo ti Europske Snage Solidarnosti i mogućnosti koje program pruža a volonteri koji su koristili program Europske volonterske službe ispričat će svoja iskustva i odgovarati na sva tvoja pitanja.

Ukoliko si mlada osoba između 17 i 30 godina, želiš upoznati nove prijatelje i steći nova iskustva kroz volontiranje ili stručnu praksu u stranoj državi ili želiš učiniti nešto korisno za svoju lokalnu zajednicu onda je ovo događanje za sebe. Događanje je namijenjeno i svim predstavnicima organizacija koje rade s mladima a žele se informirati kako privući mlade da se uključe u njihove aktivnosti za jačanje solidarnosti.

Ali to nije sve, povedi prijatelja, prijateljicu, dečka, curu, brata, sestru ili sebi dragu osobu u CTK Rijeka na Kviz znanja, kroz koji ćeš testirati svoje znanje o Erasmus + programu a i naučiti više o Europskim Snagama Solidarnosti. Podijeliti ćemo Vas u timove a najbolji će osvojiti nagradu.

Prijaviti se možeš bez obzira na to jesi li trenutno u programu obrazovanja ili osposobljavanja, zaposlen ili nezaposlen.

Prijave se do 12. ožujka, i reci prijateljima, broj osoba nije ograničen.

Link za prijavu – http://www.ctk-rijeka.hr/hr/predstavljanje-europskih-snaga-solidarnosti