Visoka poslovna škola PAR organizira „Poduzetnički kamp“ od 24. do 27. kolovoza 2015. u Rijeci!

saznaj više

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR je najbolja poduzetnica 2014. godine! Photo: jutarnji.hr

saznaj više

Prijave za SenZations u tijeku! Osigurajte svoje mjesto na 10. izdanju najstarije europske škole o IoT i businessu!

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novosti za studente

Shift Conference

Velika startup konferencija u Splitu: Shift Conference - rijave u tijeku

Prijave za Shift 2015 su u tijeku! Svi profesori i studenti PAR-a imaju pravo na 60% popusta prilikom registracije do 4. lipnja u 00:00. Za detalje oko ostvarenja popusta kontaktirajte Asju Eškinja u Evidenciji studija pozivom na broj 051/327 322 ili 091 405 4070. U nastavku se nalaze detaljnije informacije o konferenciji.

PAR SUMMER DAY CAMP

Je li Vam san provesti ljeto u Rijeci? Za zabavan i koristan početak ljeta pobrinuo se Centar za jezike PAR!

Otvoren 38. MIPRO-v skup o ICT-u i visokoj tehnologiji

Danas je u Opatiji otvoreno 38. izdanje MIPRO-vog nekomercijalnog tehnološkog ICT skupa. Niz događanja, koje uključuju konferencije, radionice, predavanja i prezentacije radova održavat će se u razdoblju od 25. do 29. svibnja u kongresnom centru Hotela Adriatic.  Teme kojima će se sudionici ovog međunarodnog skua baviti tijekom pet dana je primjena ICT i visokih tehnologija u raznim područjima ljudske djelatnosti.

Global Village Alumni posjetio PAR!

Raul Alejandro Ramirez Garcia, alumni Global Village programa, posjetio je PAR i susreo se s kolegama alumnijima prošli tjedan. Raul je sudjelovao u prestižnom američkom programu s Tanjom Randić, studenticom PAR-a, 2013. godine, kada mu je mentor bio Dario Zorić, predavač u PAR-u.

Raul, porijeklom iz Meksika, doputovao je u Hrvatsku prije dva tjedna, a tijekom njegova boravka u Rijeci domaćin mu je kolegica s Global Villagea, Tanja Randić.

Najava: PAR poduzetnički kamp

Visoka poslovna škola PAR organizira „Poduzetnički kamp“ od 24. do 27. kolovoza 2015. u Rijeci! Cilj „Poduzetničkog kampa“ je omogućiti polaznicima pretvaranje postojećih ideja u konkretne, originalne poduzetničke projekte kroz predavanja, radionice, konzultacije s mentorima te natjecanjem u poduzetničkim projektima.

Priopćenje za medije: Otvorenje izložbe Vizualne priče poduzetnica

Povodom Svjetskog dana poduzetnica na Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci otvorena je međunarodna izložba fotografija „Vizualne priče poduzetnica.“ Izložba je dosad prošla 15 zemalja, a projekt je krenuo 2014. godine u organizaciji programa «Invest for the Future» koji je pokrenula Hilary Clinton s veleposlanicom za globalna pitanja žena, Melanne Verveer. Riječku izložbu organizira Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Odjelom gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, Startup inkubatorom i kreativnom agencijom Ideoteka.

Pages