Prijavite se odmah!

saznaj više

Seminari za online i offline komunikacijske vještine.

saznaj više

Osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR je najbolja poduzetnica 2014. godine! Photo: jutarnji.hr

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novosti za studente

Stipendije: 100.000 kuna za sljedeću generaciju poduzetnica!

Kako bi potaknuli žene na participaciju i pružili im znanje relevantno za tržište rada i poslovni svijet, doc. dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR i dobitnica nagrade za poduzetnicu godine dodjeljuje stipendije za stručni studij Business Management u vrijednosti od 100.000 kuna.

PAR slavi Thanksgiving Day!

Pridružite nam se u proslavi slavnog američkog blagdana uz izvorne govornike američke varijacije engleskog jezika u četvrtak, 26.11. u 17 sati u Visokoj poslovnoj školi PAR!

EDUKACIJA ZA VODITELJE POSLOVNICE I TURISTIČKE VODIČE

Prijave traju do 13.studenog 2015. Početak nastave je predviđen 16. studenog 2015.

Žene bez PARdona obilježile Dan poduzetnica u PAR-u

Dvije panel rasprave okupile su žene koje su svoju karijeru ostvarile na međunarodnoj razini i one koje su odabrale uspjeti u medijima, ali i prezentaciju stipendija "Za sljedeću generaciju poduzetnica" i projekta riječke poduzetnice koja na kreativan način promiče priče uspješnih žena.

Žene bez PARdona 2015

Visoka poslovna škola PAR i Novi list zajedničkim snagama organiziraju događaj kojim će obilježiti Svjetski dan poduzetništva žena 19. studenog 2015. Događaj, nastao kao odgovor na globalnu inicijativu međunarodnog umrežavanja poduzetnica, su podržali SEECEL, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i BPW - Pula. U nastavku pogledajte program i pridružite nam se na događaju!

EDUKACIJE ZA EU PROJEKTE - prijave u tijeku!

PAR-ova Akademija za cjeloživotno obrazovanje, u suradnji s Jelić Konzaltingom organizira najdetaljniji ciklus edukacija za pripremu EU projekata u Primorsko - goranskoj županiji. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj edukaciji!

The Global Leadership Summit 2015

The Global Leadership Summit održat će se u Rijeci, 28.11.2015. u Pastoralnom Centru Rijeka. Jedinstveni globalni događaj će obuhvatiti 700 gradova iz 110 zemalja svijeta, a sudionici će imati priliku čuti osam vrhunskih svjetskih govornika. Rana prijava traje do 25.11., a studenti ostvaruju pravo na 50% popusta.

Održan Demo dan 4.generacije Startup Inkubatora Rijeka

U petak timovi četvrte generacije STARTUP inkubatora za mlade su predstavili svoje projekte na Demo danu u HKD-u na Sušaku. U proteklih šest mjeseci timovi su razvijali svoje poslovne ideje za izlazak na tržište uz potporu mentora i kontakata u poslovnom sektoru.

Pages