Prijave u tijeku.

saznaj više

Odaberi termin koji ti odgovara i uči engleski uz izvorne govornike i zabavni sadržaj!

prijavi se!

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Novosti za studente

Prodajna analiza i alati za mjerenje rezultata


Cilj prodaje je povećanje tržišnog udijela, što znači da ona mora biti u stalnom rastu. Međutim, nije svaka prodajna aktivnost jednako kvalitetna. Postoje tržišni segmenti koji su profitabilniji od drugih, kao što postoje kupci na kojima zarađujemo više. Također, u svakom poduzeću postoje profitni centri koji rade lošije od drugih. U dobrim vremenima ih se često zadržava jer su ‘strateški važni’ ili se pak njihov loš rezultat ignorira.

POZIV - Nastupno predavanje

Visoka poslovna škola PAR, sukladno odredbama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 2/07, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14 i 60/15) i Pravilnika o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske organizira nastupno predavanje pristupnika Tea Brusića, struč.spec.inf., Perina Krnete, prof. i Borisa Žeželja, struč.spec.inf.

Poziv na otvoreno predavanje PAR-a, HUUP-a i IPMA: Young Crew Croatia

Otvoreno predavanje će se održati 11.06.2016. s početkom u 11 sati u Visokoj poslovnoj školi PAR. Detalje pročitajte u nastavku.

Iz perspektive studenta: Nikolina Jovičić

Nikolina Jovičić je studentica 3. godine Visoke poslovne škole PAR. U svoj besprijekoran "studentski dosje" ove je godine dodala i međunarodno iskustvo kao prva PAR-ova studentica koja je iskoristila Erasmus za semestralnu stručnu praksu u Njemačkoj! Prve dojmove pročitajte u nastavku...

SenZations 2016 - nakon 10 godina ponovno u Poljskoj!

Vrijednost IoT-a će iznositi nevjerojatnih 1 trillion (1000 milijardi) dolara u 2020. godini. Svi uređaji kojima se koristimo će međusobno komunicirati, a naše živote će promijeniti način na koji koristimo tehnologiju. Koje su najnovije IoT inovacije na tržištu trenutno i kako uopće to tržište funkcionira možete saznati na ovogodišnjoj, 11. Ljetnoj školi SenZations koja će se održati u Poljskoj, a bit će posvećena temama zelenog IOT-a i zelene ekonomije!

PAR studenti na međunarodnoj ICIE konferenciji

Studenti Visoke poslovne škole PAR dobili su priliku prezentirati svoje aktivnosti i prednosti obrazovanja kakvo osigurava PAR na prestižnoj međunarodnoj konferenciji" Excellence in Education & Psychology: Creativity – Innovation – Latest Development in Research & Practices". PAR su predstavljali studenti prve godine Jan Uroda i Martina Perić, te predsjednik Studentskog zbora PAR-a i student 3. godine studija, Borna Alač.

Prijave za međunarodni program u Belgiji

Naziv programa: Wine 4 U 2 (vinski turizam)

Lokacija: Limburg, Belgija
Organizatori: Hogeschool PXL, Hasselt, Belgija
Trajanje: 16.10.2016- 21.10.2016.

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

S lakoćom se pripremite za ispite državne mature iz matematike i engleskog jezika!

Pages