Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novi ciklus tečajeva stranih jezika počinje 6. travnja! Prijave na jezici@par.hr ili 051/ 327 037. 

saznaj više

PILC 2015: Change leadership - Key to Successful Growth će se održati 13. i 14. ožujka 2015. u opatijskom Hotelu Milenij.

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

Novosti za studente

Prof. dr.sc. Ivo Josipović, photo by rijekadanas.com

Gostujuće predavanje bivšeg predsjednika Republike Hrvatske

Prof. dr.sc. Ivo Josipović, bivši predsjednik Republike Hrvatske održat će gostujuće predavanje na temu „Hrvatska vanjska i sigurnosna politika“ 27. svibnja s početkom u 12 sati, u PAR-u.
Gospodin Pureta na PILC konferenciji

Gostujuće predavanje predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska

Dana 6.svibnja PAR će ugostiti Igora Puretu, predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska. Tema gostujućeg predavanja g. Purete je „Osiguranje=odgovornost.“ Predavanje će se održati u 12 sati u Auli Visoke poslovne škole PAR.

Konferencija Lideri za lidere 8. svibnja u Zagrebu!

Lideri za lidere – saznajte najnovije poslovne, marketinške i tehnološke trendove

Pripreme za ispit Matematike na državnoj maturi!

Visoka poslovna škola PAR organizira pripreme za državnu maturu 2015. godine! Pripreme će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom počevši s ponedjeljkom, 25. svibnja 2015. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i pravovremeno osiguraju svoje mjesto na pripremama.

PROJEKTNA AKADEMIJA PAR

Poslovna akademija Rijeka u suradnji s Jelić Konzaltingom j.d.o.o. održava prvi ciklus edukacija za pripremu EU projekata u 2015. godini. Najavljujemo seminar Računovodstvo za EU projekte koje će se održati 11. i 12. svibnja 2015. godine. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj edukaciji!

Prijave za program učenja engleskog u New Yorku!

Posebna ponuda proizašla iz suradnje s Centrom za jezike iz New Yorka je dvotjedno edukativno putovanje u New York za koje su prijave u tijeku!

Pages