Novosti za studente

Raspored za Seminar za voditelje poslovnica

U nastavku donosimo raspored predavanja za Seminar za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Posloži svoju budućnost - počeo još jedan Case Study Competition

Case Study Competition, vodeće regionalno studentsko natjecanje i ove godine poziva studente da se prijave i sudjeluju u izradi rješenja stvarnih poslovnih slučajeva. Prijave su otvorene 6. ožujka i traju sve do 17. ožujka.

Natječaj za upis na prediplomski studij Poslovnog upravljanja

Visoka poslovna škola PAR raspisuje natječaj za upis studenata na trogodišnji stručni studij Poslovnog upravljanja u akademskoj godini 2017./2018.

SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA VODITELJE POSLOVNICA

Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje seminara za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Seminar za voditelje projekta sukladno IPMA sustavu – prijave u tijeku!

Visoka poslovna škola PAR kao ovlašteni partner HUUP-a (Hrvatske udruge za upravljanje projektima) organizira pripremni seminar i ispit za stjecanje međunarodno priznatog certifikata s područja projektnog menadžmenta sukladno IPMA sustavu.

Studijsko putovanje u Trst

Obavijest studentima koji putuju sutra u Trst (Italija) u posjet MIB-u u sklopu INCASO programa: Polazimo s Trga bana Jelačića u 8: 30 sati. U nastavku studenti mogu preuzeti dokument s uputama za ponašanje pri posjeti Illy tvornici kave.

 

Objavljeni su Erasmus natječaji za studente i osoblje

Visoka poslovna škola PAR objavila je natječaje za Erasmus za studente i osoblje. Iskoristite priliku za studentsku razmjenu te stjecanje neprocijenjivog međunarodnog iskustva! Natječaje možete pogledati na poveznici: http://www.par.hr/hr/erasmus-natjecaji

Tečajevi stranih jezika - upisi u tijeku

Znanje stranih jezika je potreba koja se javlja svima, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ponekad se radi o hobiju ili želji za "gledanjem filmova bez titlova", a nekada i o napredovanju na poslu. U svakom slučaju, znanje stranih jezika nas obogaćuje i otvara mogućnosti za nova iskustva, kojima svi težimo.

Poziv na otvoreno predavanje PAR-a, HUUP-a i IPMA: Young Crew Croatia

Poziv na otvoreno predavanje u organizaciji Visoke poslovne škole PAR, Hrvatske udruge za upravljanje projektima (koordinacijski centar Rijeka) i Young Crew Croatia:

Startup Europe Week 2017: Jaka riječka poduzetnička fronta

U tjednu posvećenom startup kulturi i poduzetništvu, Riječani su imali priliku sudjelovati na nizu vrlo zanimljivih događaja.

Pages