PAR Forum: Start Up Klinika

Imate ideju? Prijavite se što prije!

saznaj više

Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Start up Klinika - ukupan nagradni fond od 100.000 kuna

Danas je održana konferencija za novinare kojoj su prisustvovali Samir Barać, proslavljeni Olimpijac i alumni Visoke poslovne škole PAR, prof. dr.sc. Vladimir Rosić i Dario Zorić, voditelj PAR Foruma i voditelj logistike studija Visoke poslovne škole PAR.
8. Tjedan cjeloživotnog učenja

PAR na 8. Tjednu cjeloživotnog učenja

Cjeloživotno učenje je ideja koja zaokuplja životni vijek pojedinca. Unaprijeđivanje vještina, učenje i osobni razvoj  ključ su za uspjeh na radnom mjestu isto kao što su i uvjet za napredak društva. Neprekidni krug moivacije, učenja, obrazovanja i napretka razlog je jačanju edukativnih aktivnosti i akcija usmjerenih na promicanje angažmana pojedinca u svakodnevnom životu.

3. PAR Newsletter!

3. PAR Newsletter

Treći PAR Newletter je od danas dostupan i na službenoj stranici PAR-a! Pročitajte novosti Visoke poslovne škole PAR, Poslovne akademije Rijeka i Udruge PAR! Ove akademske godine bit ćemo jači, bolji, zahtjevniji i usješniji. Zato ćemo i početi prvi semestar aktivnostima koje promiču učenje, obrazovanje, poduzetničku kulturu, inovacije, osobni rast i razvoj te dobrotvorni rad.

PAR Forum - Start up Klinika

Visoka poslovna škola PAR organizira PAR Forum pod nazivom "Start up Klinika" kako bi kroz višednevno događanje, predavanjima, radionicama i natjecanjem u start up projektima omogućili polaznicima da svoje, postojeće, ideje pretvore u konkretne, originalne poduzetničke ideje.

Završila ljetna škola SenZations

Ovogodišnja ljetna škola SenZations, 9. škola po redu, povezala je područje novih tehnologija s područjem businessa te se održala u periodu od 31. kolovoza do 6. rujna 2014. godine. U predivnom Biogradu na moru, u organizaciji Visoke poslovne škole PAR i DunavNET-a, okupilo se 70-ak sudionika i predavača iz 15-ak zemalja.
Ideja za budućnost

PAR forum: novi koncept za razvoj poduzetničke kulture

Ovogodišnji PAR forum omogućiti će višednevne edukacije, seminare, treninge i radionice nekolicini timova s poslovnom idejom s ciljem razvijanja njihovog projekta to faze poduzeća..

Pages