Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

Novosti za studente

Prijave na stipendije Saveza za energetiku Hrvatske

Savez za energetiku Hrvatske je objavio Javni natječaj za dodjelu godišnjih stipendija za 2015. godinu za programe:

GREENVEST+ - program potpore studentima preddiplomskog studija za zanimanja u sektoru zelenog gospodarstva

GREENVEST++ - program potpore studentima diplomskog studija za zanimanja u sektoru zelenog gospodarstva koji namjeravaju pokrenuti samostalnu poslovnu aktivnost u sektoru zelenog gospodarstva.

Objavljen natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je objavilo dana 28. studenoga 2014. godine Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija. MZOS će redovitim studentima visokih učilista  i studentima s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija Republike Hrvatske dodijeliti minimalno 5.000 državnih stipendija za 2015. godinu. Natječaj je otvoren do 23. prosinca 2014. godine.

Anketa Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka nudi edukacije namijenjene stjecanju poslovnih vještina i znanja. Kao partner koji pomaže pri unaprijeđenju osobnih i profesionalnih vještina, Poslovna akademija Rijeka neprestano unaprijeđuje svoj rad i ponudu obrazovnih programa. Kako bi što bolje odgovorili na Vaše potrebe za učenjem i obrazovanjem, napravili smo anketu koja će nam u tome i pomoći! Najljepše Vas molimo da odvojite nekoliko minuta svoga vremena i odgovorite na PAR pitanja vezanih za ponudu seminara, treninga i tečajeva i vaše interese. Unaprijed hvala!

Ponuda mjeseca: Seminar PDV i novosti u poreznim propisima kao priprema za 2015. godinu

Poslovna akademija Rijeka organizira seminar "PDV i novosti u poreznim propisima kao priprema za 2015. godinu". Seminar će se održati 17. prosinca 2014. godine, po promotivnoj cijeni!

Prijave za edukaciju: Trening komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Poslovna akademija Rijeka organizira edukaciju Trening komunikacijskih i prezentacijskih vještina dana 12. prosinca 2014. godine od 10 do 16 sati.

Studentice PAR-a u Bruxellesu!

Tri studentice PAR-a uključene u rad Akademije regionalnog razvoja i fondova EU trenutno se nalaze u Bruxellesu – jednom od triju središta EU! Besplatno dvodnevno putovanje u Bruxelles je nagrada za izradu plakata u sklopu Akademije koju su studentice primile na svečanoj dodijeli priznanja u Zagrebu.

Pages