Novosti za studente

UPISI U TIJEKU na stručni studij Business Management

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha. Pročitajte zašto je PAR pravi izbor za Vas!

Iz perspektive studenta: Nikolina Jovičić

Nikolina Jovičić je studentica 3. godine Visoke poslovne škole PAR. U svoj besprijekoran "studentski dosje" ove je godine dodala i međunarodno iskustvo kao prva PAR-ova studentica koja je iskoristila Erasmus za semestralnu stručnu praksu u Njemačkoj! Prve dojmove pročitajte u nastavku...

PROGRAM SEMINARA ZA PREVOĐENJE

Program pruža jedinstvenu mogućnost rada i učenja s iskusnim predavačima i prevoditeljima, upoznavanja s najnovijim alatima i tehnikama prevođenja te rada u poticajnom okruženju. Ne propustite priliku raditi s vrhunskim stručnjacima i u vrhunskom timu!

SenZations 2016 - nakon 10 godina ponovno u Poljskoj!

Vrijednost IoT-a će iznositi nevjerojatnih 1 trillion (1000 milijardi) dolara u 2020. godini. Svi uređaji kojima se koristimo će međusobno komunicirati, a naše živote će promijeniti način na koji koristimo tehnologiju. Koje su najnovije IoT inovacije na tržištu trenutno i kako uopće to tržište funkcionira možete saznati na ovogodišnjoj, 11. Ljetnoj školi SenZations koja će se održati u Poljskoj, a bit će posvećena temama zelenog IOT-a i zelene ekonomije!

PPK 2016 – rane prijave za startup natjecanje!

Otvorene su rane prijave za PAR poduzetnički kamp 2016! Prijavi svoj tim od maksimalno 3 člana, unaprijedi svoju ideju uz pravog mentora, pitchaj pred žirijem u prekrasnom ambijentu Trsatske gradine i osvoji vrijedne nagrade!

English Learning Summer Camp

The Business School PAR, as the first and only private business school in Rijeka, Croatia, has prepared an innovative summer program for high school students! The PAR Summer Camp is dedicated to learning English language with its instructors being native speakers of English and CLIL experts!

Dekanica Nikolić - dobitnica godišnje nagrade Primorsko - goranske županije i nagrade Grada Rijeke!

Nakon velikog priznanja na nacionalnoj razini i nagrade Poduzetnica godine 2014, doc. dr.sc. Gordana Nikolić je ove godine primila i godišnju nagradu Primorsko - goranske županije i nagradu Grada Rijeke za izniman doprinos na području visokog obrazovanja i poduzetništva, osnivanjem i pokretanjem prve privatne visoko obrazovne ustanove.

AISEC - programi za studente

AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu koja studentima i mladima do 30 godina nudi mogućnost odlaska na stručnu praksu u inozemstvo u sklopu dva programa praksi. Prvi je Global Talent: program plaćenih stručnih praksi koje traju od 3 do 18 mjeseci. Drugi je Global Entrepreneur: program stručnih praksi u start-up kompanijama koje traju od 2 do 3 mjeseca i nisu plaćene ali je praktikantu osiguran besplatan smještaj.

Pages