Novosti za studente

Startup Juvo – Home Friend osvojio Grand Prix na PAR Poduzetničkom kampu

Nakon gotovo dvosatnog pitchanja, najboljim startup timom proglašen je Juvo – Home Friend iz Zagreba, drugo mjesto osvojila je Riječanka Monica Rogić s idejom Personalizirane četkice kao startup s najvećim potencijalom za rast, dok je Morana Jokić osvojila treće mjesto s idejom Tablet za planiranje rada odgojitelja kao startup s najvećim potencijalom društvenog doprinosa.

Verificirani programi stručnog usavršavanja - predbilježbe u tijeku!

Visoka poslovna škola PAR upisuje polaznike u čak četiri nova programa stručnog usavršavanja

SEMINARI ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA VODITELJE POSLOVNICA

Zbog velikog interesa, u tijeku su predbilježbe za seminar za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

UPISI U TIJEKU na stručni studij Business Management

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha. Pročitajte zašto je PAR pravi izbor za Vas!

PPK 2016 – rane prijave za startup natjecanje!

Otvorene su rane prijave za PAR poduzetnički kamp 2016! Prijavi svoj tim od maksimalno 3 člana, unaprijedi svoju ideju uz pravog mentora, pitchaj pred žirijem u prekrasnom ambijentu Trsatske gradine i osvoji vrijedne nagrade!

SenZations 2016 - prijave u tijeku!

SenZations je nezaobilazan događaj za mlade talentirane znanstvenike i inovatore iz svih dijelova svijeta koji kombinira predavanja o primijenjenim oblicima IoT s praktičnim primjerima i eksperimentima, ali i - businessom!

Intenzivni tečajevi stranih jezika – koncentrirana nastava, maksimalizirana interakcija

Intenzivni tečajevi jezika najčešće se odvijaju tijekom ljetnih mjeseci. Pored učinkovitosti, većina polaznika ističe i povoljne cijene kao dobre uvjete za odabir takvih tečajeva.

English Learning Summer Camp

The Business School PAR, as the first and only private business school in Rijeka, Croatia, has prepared an innovative summer program for high school students! The PAR Summer Camp is dedicated to learning English language with its instructors being native speakers of English and CLIL experts!

PROGRAM SEMINARA ZA PREVOĐENJE

Program pruža jedinstvenu mogućnost rada i učenja s iskusnim predavačima i prevoditeljima, upoznavanja s najnovijim alatima i tehnikama prevođenja te rada u poticajnom okruženju. Ne propustite priliku raditi s vrhunskim stručnjacima i u vrhunskom timu!

Dekanica Nikolić - dobitnica godišnje nagrade Primorsko - goranske županije i nagrade Grada Rijeke!

Nakon velikog priznanja na nacionalnoj razini i nagrade Poduzetnica godine 2014, doc. dr.sc. Gordana Nikolić je ove godine primila i godišnju nagradu Primorsko - goranske županije i nagradu Grada Rijeke za izniman doprinos na području visokog obrazovanja i poduzetništva, osnivanjem i pokretanjem prve privatne visoko obrazovne ustanove.

Pages