Novosti za studente

PREZENTACIJA PROGRAMA U SAD-U ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA!

Provesti školsku godinu u Americi nikada nije bilo jednostavnije! Visoka poslovna škola PAR pripremila je poseban program razmjene učenika srednjih škola u suradnji s turskim liderom u međunarodnom obrazovanju, NIL International Educational Organization. Istanbulski stručnjaci održat će prezentaciju svojih vrhunskih programa na Visokoj poslovnoj školi PAR u subotu, 01.10.2016.!

PAR na Tjednu cjeloživotnog učenja

"Učenje je proces koji traje cijeli život." Rečenica koju svi već znamo - ali znamo li što točno znači za nas i koliko je primjenjujemo u osobnom (ili pak poslovnom) životu?

Pogled u prošlu akademsku godinu: olimpijske medalje, nagrade za poduzetništvo i obljetnice

Donosimo Vam 10 događaja koji su, prema mišljenju PAR-ovaca, obilježili prošlu akademsku godinu.

Verificirani programi stručnog usavršavanja - predbilježbe u tijeku!

Visoka poslovna škola PAR upisuje polaznike u čak četiri nova programa stručnog usavršavanja

Ulaganjem u inovacije i kvalitetu studentskog života do obrazovanja po mjeri modernog studenta

Visoka poslovna škola PAR je brzo rastuća obrazovna institucija, prepoznata među studentima po drugačijem pristupu i usvajanju znanja u prijateljskom i podržavajućem okruženju, a među roditeljima po kredibilitetu i rezultatima koje studenti ostvaruju za vrijeme i po završetku studija.

SEMINARI ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA VODITELJE POSLOVNICA

Zbog velikog interesa, u tijeku su predbilježbe za seminar za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

TOP 5 GOSTUJUĆIH PREDAVANJA - odabrali studenti PAR-a

Upitali smo naše studente da izdvoje nekoliko najboljih gostujućih predavanja, pregledali njihove evaluacije i sastavili dosadašnjih „top 5“. I vjerujte nam – nije bilo nimalo lako!

Seminari za turističke vodiče i priprema za polaganje stručnog ispita

Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje programa Stručnog ispita za turističkog vodiča! Prijave u tijeku.

Tečajevi stranih jezika - upisi u tijeku

Znanje stranih jezika je potreba koja se javlja svima, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ponekad se radi o hobiju ili želji za "gledanjem filmova bez titlova", a nekada i o napredovanju na poslu. U svakom slučaju, znanje stranih jezika nas obogaćuje i otvara mogućnosti za nova iskustva, kojima svi težimo.

Startup Juvo – Home Friend osvojio Grand Prix na PAR Poduzetničkom kampu

Nakon gotovo dvosatnog pitchanja, najboljim startup timom proglašen je Juvo – Home Friend iz Zagreba, drugo mjesto osvojila je Riječanka Monica Rogić s idejom Personalizirane četkice kao startup s najvećim potencijalom za rast, dok je Morana Jokić osvojila treće mjesto s idejom Tablet za planiranje rada odgojitelja kao startup s najvećim potencijalom društvenog doprinosa.

Pages