Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Senzations 2014

Prijave u tijeku!

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Global Village 2014

Global Village 2014: riječke snage predstavljaju Hrvatsku

Na američkom Lehigh Sveučilištu i Iacocca Institutu u punom je jeku ovogodišnji Global Village for Future Leaders of Business and Industry na kojem sudjeluju Antonio i Mateo Turković iz Rijeke koji su prošli selekcijski proces u Visokoj poslovnoj školi PAR, a kao jedan od članova organizacijskog odbora Global Village programa ondje boravi i radi Dario Zorić, voditelj logistike i studentskog poduzetničkog inkubatora PAR-a.

Nenad Antolović, Ivan Mance, Kyle Lum i Cassie Barker

Lehigh studenti posjetili NK Rijeku

Cassie Barker i Kyle Lum, studenti američkog Lehigh Universitya jučer su posjetili prostore HNK Rijeke. Njihov domaćin je bio Ivan Mance, sportski direktor HNK Rijeke i student Visoke poslovne škole PAR, a studente su pratili i Nenad Antolović, voditelj studija Visoke poslovne škole PAR i profesorica Ivana Edmonds, koordinatorica Internship programa.

Centar za jezike PAR

Centar za jezike PAR: novi centar u gradu s ljetnom ponudom

Prvi ljetni ciklus tečajeva stranih jezika Centra za jezike pri Visokoj poslovnoj školi PAR nudi intenzivni program dva početna i jednog specijaliziranog tečaja stranih jezika. U ponudi su Engleski jezik za početnike, Poslovni engleski i Španjolski jezik za početnike. Pripremite se za studij, putovanje, posao, školu... Prijave su u tijeku!
SenZations 2014

Ljetna škola SenZations 2014

Ljetna škola SenZations postala je nezaobilazan događaj za poslovne ljude, istraživače, predstavnike fakulteta i studente iz Europe i drugih krajeva svijeta. Pokrivajući raznovrsna područja poput bežičnih senzorskih mreža (WSN), M2M, Internet of Things (IoT), mobilnih aplikacija s jedne, te područja managementa, marketinga i leadershipa s druge, ljetna škola SenZations privukla je preko 400 polaznika tijekom svojih posljednjih osam izdanja
dr.sc. Filip Dragović

Srijeda na Visokoj poslovnoj školi PAR: održana dva gostujuća predavanja

U srijedu, dana 18. lipnja 2014. godine, na Visokoj poslovnoj školi PAR održana su dva gostujuća predavanja. U jutarnjim satima imali smo čast ugostiti dr.sc. Filipa Dragovića, dok su u popodnevnom terminu predavanje održali Kyle Lum i Cassie Barker, studenti ameičkog Lehigh sveučilišta koji u PAR-u odrađuju stručnu praksu.
Studenti PAR-a i Lehigh Sveučilišta uživali u sportskim aktivnostima

Studenti i djelatnici PAR-a te studenti Lehigh Sveučilišta uživali na otoku Krku

Studenti i djelatnici Visoke poslovne škole PAR, zajedno sa studentima Lehigh Sveučilišta, proveli su nedjelju uživajući u ljepotama otoka Krka povodom završetka akademske 2013/2014 godine.

Pages