PAR Forum: Start Up Klinika

Imate ideju? Prijavite se što prije!

saznaj više

Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Osijek

Petak zadnji dan prijave za studentsko putovanje u Osijek/Vukovar

Pozivamo Vas da se prijavite za studentsko putovanje u Osijek i Vukovar od 6. do 8.11.2014. (četvrtak-subota).

Saša Jurković, direktor Oglasnik d.o.o. održao gostujuće predavanje u Visokoj poslovnoj školi PAR

Saša Jurković, direktor Oglasnika d.o.o., održao je gostujuće predavanje na Visokoj poslovnoj školi PAR. Gospodin Jurković je podijelio sa studentima svoja iskustva tijekom bogate i iznimno zanimljive karijere poručivši da je za uspjeh ključno „disati ono što radiš.“ Kao što je i sam najavio u uvodnoj riječi, „živi slučajevi“, odnosno priče kako je netko došao do uspjeha su one najbolje i iz njih se uvijek daju izvući pouke. On nam je vrlo rado ispričao svoju.

Studenti Visoke poslovne škole PAR nagrađeni na predstavljanju rezultata Akademije regionalnog razvoja i fondova EU

Dana 21. Iistopada 2014. godine, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održano je predstavljanje rezultata Akademije regionalnog razvoja i fondova EU i panel rasprava pod nazivom „Mogućnosti mladih iz EU fondova.“ Događaj je organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Sama Akademija, kao pilot projekt nadležnog Ministarstva, za cilj je imala informirati i obrazovati studente o svim aspektima korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova.

prva potpredsjednica Vlade RH i ministrica vanjskih i europskih poslova prof. dr. sc. Vesna Pusić

Dekanica Visoke poslovne škole PAR na međunarodnoj konferenciji Challenges for Europe in a Changing World / Knowledge – a Key Tool for a Better Europe

Tijekom protekla dva dana na Sveučilištu u Rijeci je održana međunarodna konferencija pod nazivom Challenges for Europe in a Changing World / Knowledge – a Key Tool for a Better Europe, kojoj je prisustvovala i dekanica Visoke poslovne škole PAR, dr.sc. Gordana Nikolić.

RENEWAL

Dekanica Visoke poslovne škole PAR na sastanku u sklopu RENEWAL projekta u Bratislavi

Dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR prošli je tjedan sudjelovala na radnom sastanku u sklopu projekta RENEWAL (Regional Networking for Adult Learning in Europe) u Bratislavi, koji je okupio predstavnike i obrazovne stručnjake Južne i Središnje Istočne Europe, inače dviju regija sa slabije razvijenim sustavom obrazovanjem odraslih. Sastanak je sudionicima pružio priliku za razmjenu iskustava, izazova i razvoja vezanih za Europsku agendu obrazovanja odraslih.

Visoka poslovna škola PAR

Natječaj za demonstratore

Raspisan Natječaj za demonstratore.

Pages