Novosti za studente

Besplatne edukacije - prijave u tijeku!

PAR Vas poziva na besplatne radionice povodom Dana otvorenih vrata koja se održavaju od 5. do 11. svibnja 2016.! U sklopu programa održat će se niz otvorenih predavanja i prezentacija, a između ostalog i besplatne edukacije s temama iz područja marketinga i računovodstva. Odaberite jednu ili obje edukacije i prijavite se putem online obrasca u nastavku!

 

SEMINARI ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA VODITELJE POSLOVNICA

Zbog velikog interesa, u tijeku su predbilježbe za seminar za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Natječaj za izbor u nastavna zvanja Visoke poslovne škole PAR

U skladu s člankom 101. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07 i 94/13) i člankom 33. Statuta Visoke poslovne škole PAR, Stručno vijeće Visoke poslovne škole PAR na svojoj 17. sjednici održanoj 15. ožujka 2016. godine raspisalo je natječaj za izbor u znanstveno - nastavno zvanje:

Dani otvorenih vrata - program

Dani otvorenih vrata PAR-a održavaju se od 05. do 11. svibnja 2016. Program je namijenjen srednjoškolcima (maturantima), njihovim roditeljima, malim i srednjim poduzetnicima, sportašima, i svima koji se žele dodatno educirati! U nastavku je pregled programa.

English Learning Summer Camp

The Business School PAR, as the first and only private business school in Rijeka, Croatia, has prepared an innovative summer program for high school students! The PAR Summer Camp is dedicated to learning English language with its instructors being native speakers of English and CLIL experts!

Studenti PAR-a posjetili Liburnia Riviera Hotele

U srijedu, 20. travnja, studenti Visoke poslovne škole PAR posjetili su Liburnia Riviera hotele. Tijekom posjeta organizirano im je stručno predavanje Predsjednika uprave dr.sc. Igora Šehanovića te obilazak hotela Ambasador i Kvarner.

Dekanica Nikolić - dobitnica godišnje nagrade Primorsko -goranske županije

Dekanica Visoke poslovne škole PAR doc.dr.sc. Gordana Nikolić dobitnica je godišnje nagrade Primorsko-goranske županije čime je prepoznat njen dugogodišnji trud i angažman u visokom obrazovanju na području regije, a i šire.

Raspored predavanja za voditelje poslovnica

U nastavku Vam donosimo raspored predavanja za program: Seminari za poslaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Pages