Krizno komuniciranje - besplatno predavanje

Vanna Gregov

Pozivamo vas na otvoreno predavanje u organizaciji Visoke poslovne škole PAR, Hrvatske udruge za upravljanje projektima (koordinacijski centar Rijeka) i Young Crew Croatia:

 Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka

 

 subota, 10. lipnja 2017., od 9:30 do 11:30 sati (dvorana Aula, 1. kat)

 

VJEŠTINE UPRAVLJANJA KRIZNOM KOMUNIKACIJOM

 

Krizno komuniciranje dio je cjelokupnog poslovnog procesa koji se naziva kriznim menadžmentom. Krizne situacije u organizacijama i korporativnom komuniciranju u krizi predstavljaju prijetnju poslovnom uspjehu poslovne organizacije. Pridružite nam se  i unaprijedite svoja znanja iz područja kriznog kriznog komuniciranja kako bi u svakom trenutku mogli otkloniti krizne situacije u svakodnevnom radu.

 

 Predavanje je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prethodnu online prijavu ovdje.

 

SADRŽAJ

Vrijeme

Tema

9.30 – 10.30

Krizni menadžment i krizno komuniciranje

10.30 – 10.45

Pauza

10.45 – 11.30

Upravljanje krizom

11.30 …

Zajednički odlazak na Korzo i druženje uz Fiumanku

 
 
O PREDAVAČICI
 

Ermina Duraj, univ.spec.publ.rel., Voditeljica Kabineta Župana-Službe za odnose s javnošću i protokol

Ermina Duraj  završila je Pravni fakultet u Rijeci i Poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje sveučilišne specijalistice iz odnosa s javnošću. Predavač je tema iz područja odnosa s javnošću: krizne komunikacije i kriznog menadžmenta, interne komunikacije i odnosa s medijima, te je jedan od  pokretača i predavač u Maloj školi protokola Hrvatske zajednice županije. U suradnji s Poslovnom akademijom Rijeka priprema projekt PRakademije za PR i protokol.

Radila je kao novinarka i urednica na Hrvatskoj radioteleviziji u HRT Centru Rijeka, a potom i na Kanalu Ri, regionalnoj televiziji sa sjedištem u Rijeci, a nakon 12 godina novinarskih voda, 2007. godine prelazi u Primorsko-goransku županiju. Voditeljica je Službe za odnose s javnošću i protokol i zamjenica pročelnika Ureda Županije.

Organizirala je niz manifestacija i protokola od regionalnog, državnog i međunarodnog značaja te veliki broj komunikacijskih kampanja za različite projekte. Komunikacijska  kampanja Festivala nezavisnih kazališta u Opatiji koju je vodila, nagrađena je Grand PRixom Hrvatske udruge za odnose s javnošću u 2014. godini. U nakladi Hrvatske udruge za odnose s javnošću, iz tiska izlazi njezin priručnik „Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj“.Članica je Upravnog odbora  Hrvatske udruge za odnose s javnošću.