Ministarstvo preporučuje edukacije Poslovne akademije Rijeka

admin
Mon, 02/10/2014 - 2:00pm

Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske prepoznalo je stručnost i profesionalnost naših edukacija te je na svojim službenim stranicama objavilo Poslovnu akademiju Rijeka kao Instituciju poduzetničkog obrazovanja koju preporučuje za educiranje Vas i Vaše tvrtke te profesionalno osposobljavanje.

 

Traži li Vaša tvrtka potporu Ministarstva za bespovratna sredstva, Poslovna akademija Rijeka Vaš je partner!
Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta na svom popisu.


Iz našeg programa obrazovanja odaberite edukacije prema Vašim potrebama i potrebama Vaše tvrtke te na taj način Poslovna akademija Rijeka postaje Vaš partner za ostvarivanje prava na bespovratna financijska sredstva Ministarstva poduzetništva i obrta.


Kako besplatno do obrazovanja?

Upišite sebe ili svoje djelatnike na određenu edukaciju koju Vam nudi Poslovna akademija Rijeka te ponudu koju dobijete uvrstite u projektni plan za potražnju bespovratnih financijskih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i obučite svoje djelatnike u profesionalce kvalitetno i stručno, a besplatno.

Iskoristite benefite za sebe i svoju tvrtku uz pomoć bespovratnih financijskih sredstava Ministarstva, budite samostalni i neovisni o drugima uz pomoć opsežnih programa educiranja i usavršavanja u sklopu naših edukacija. Na službenim stranicama Ministarstva pratite natječaje te aplicirajte u njima s Poslovnom akademijom Rijeka kao partnerom čiju ponudu šaljete uz dokumentaciju za natječaj te tražite besplatno educiranje za Vas i Vaše djelatnike koje preporučuje Ministarstvo.