Global Village 2017: prijave u tijeku!


Jeste li razmišljali ikada o mogućnostima stjecanja iskustva u SAD-u? “Upoznati ljude iz preko 50 zemalja svijeta, dijeliti s njima zagrljaje, suze, smijeh i sreću (…) čini Global Village toliko posebnim”, kaže jedna od sudionica Global Village-a.

I vi možete sudjelovati na prestižnom leadership programu za mlade lidere – Global Village, u Americi. Visoka poslovna škola PAR je partner Lehigh University-a i Iacocca Instituta te regrutacijski centar za njihove programe.

Global Village je program za buduće lidere u managementu, poduzetništvu i industriji. Program se sastoji od teorijskih i stručnih predavanja, rada na projektu i poslovnih izleta. Namijenjen je mladim profesionalcima i iskusnim studentima koji izgrađuju karijeru i žele učiniti pozitivnu promjenu u životu te izgraditi mrežu svjetskih poznanstava. Od svog začetka 1997. godine više od 2000 polaznika predstavljalo je 135 zemlje sa teritorija Azije, Bliskog Istoka, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike te Europe.

Program se održava u Bethlehemu (Pennsylvania, USA) na Lehigh Universityu i Iacocca Institutu od 24. lipnja do 29. srpnja 2017. godine. Tijekom pet tjedana programa polaznici će biti izloženi najkritičnijim problemima s kojima se suočavaju današnja poduzeća kako bi ih se bolje pripremilo za vodeće pozicije u poduzećima. Tijekom više od 30 predavanja američki i međunarodni predavači će upoznati polaznike sa svjetskim trendovima poslovnog svijeta i najuspješnijim primjerima poslovanja na globalnom tržištu. Voditelji programa pomažu polaznicima da lakše razviju i realiziraju profesionalne i osobne ciljeve.

Promotivni materijali:

Članci:

 

Stipendije:

 

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite!

Candidate manager:
Dario Zorić, voditelj logistike studija
Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51000 Rijeka
dario.zoric@par.hr / 051 327 037

 


Lee Iacocca, osnivač Global Village programa, nekada na čelu dviju velikih poznatih tvrtki – Forda i Chryslera, na zadnjem danu programa poručio je sudionicima Global Village-a:

“In a changing world, a first step toward leadership is taking advantage of a genuine opportunity.
A second is recognizing others that do the same.
107 intern from 52 countries took that opportunity this summer,
and their lives changed forever.”