Gostujuće predavanje Ingrid Divković i nadoknada nastave profesora Čudine – petak, 02. lipnja


Poštovani studenti,

u petak, 02. lipnja imat ćete posljednju priliku za povećanje postotka prisutnosti na kolegijima drugog semestra.

Nakon kraja predavanja iz Poslovne logistike 2 i početka predavanja iz Osnova ekonomike poduzeća održat će se gostujuće predavanje Ingrid Divković s temom “Kreativno pisanje”.

Poznata književnica i blogerica dosad je izdala dvije knjige. Njen prvi naslov “J–e li Vas ego?” doživio je 4. rasprodana izdanja, a knjiga je prevedena i na engleski jezik te se očekuje njezino plasiranje na popularni Amazon. Njena “Knjiga za divlju ženu” postala je prošle godine obvezni ženski naslov, a u istoj godini Divković je u regionalnoj konkurenciji izabrana u “Coca-Cola bloggers Network Adria tim.

Divković je također autorica inspirativnih citata koji krase vode Jana pod nazivom “Jana – voda s porukom”.

Ingrid Divković će sa studentima obraditi teoriju i praksu kreativnog pisanja pa vjerujemo kako će Vam ovo posljednje gostujuće predavanje u akademskoj 2016./2017.godini biti korisno za unaprijeđenje poslovne ali i osobne komunikacije.

Predavanje Ingrid Divković započet će 02. lipnja u 13 sati i 30 minuta.

Radi gostujućeg predavanja dolazi do izmjena u rasporedu za petak, 02. lipnja. Nadoknada predavanja iz Poslovne logistike 2 započet će u 10 i 30 i trajat će do početka gostujućeg predavanja. Predavanja iz Osnove ekonomike poduzeća započet će odmah po završetku gostujućeg predavanja Ingrid Divković (u 15 sati).

Vrijedi istaknuti kako će Vam se prisutnost na gostujućem predavanju zbrajati u ukupan saldo prisutnosti na kolegijima Poslovna logistika 2 i Osnove ekeonomike poduzeća.