STUDIJSKI POSJET KALTENBERG ADRIA D.O.O. I GOSTUJUĆE PREDAVANJE 10.4.


Poštovani studenti,

10. travnja u 10:00 sati, u sklopu terenske nastave, posjetit ćemo firmu Kaltenberg Adria d.o.o na Kukuljanovu, gdje ćemo, uz prezentaciju firme, upoznati pogon pivovare i proces proizvodnje piva sa degustacijom – Beer Tour.

Također, možemo posjetiti i njihov restoran Ludwigs uz gastro ponudu. Do Kukuljanova vozi autobus br.25 sa Delte, polazak busa je u 8:45, vožnja traje oko pola sata. Bus za nazad ide u 12:00 i/ili 13:00 sati, kada završite s posjetom. Pokušajte se dogovoriti da idete vlastitim autima. Tri mjesta su slobodna u autu profesorice Milice Potkonjak Šuljić.

 

Istog dana u 17:00 sati održat će se gostujuće predavanje sa temom “Hrvatska pamet u globalnoj utakmici” a gost predavač je Teuta Duletić, mag.ing.nav.arch, MBA.

Prisustvovanje terenskoj nastavi i gostujućem predavanju je obavezno te se dobiva dolaznost od 2 sata za kolegije Osnove ekonomike poduzeća i Osnove poslovne organizacije za prvu godinu te Marketing i Poslovne financije za drugu godinu. Molimo da se odazovete u što većem broju.

Pozdrav!