Informacije o upisu u I. godinu studija Business Management


Dragi maturanti,

nadamo se da ste zabilježili dobar rezultat na ispitima državne mature. Sada slijedi upis fakulteta, korak koji će Vas odvesti u neke nove životne pustolovine, ali i odrediti Vaš karijerni put.

One među Vama koji su sigurni kako je Visoka poslovna škola PAR njihov izbor fakulteta obavještavamo kako će se upisi na studij vršiti u sljedeća dva tjedna i to prema sljedećem rasporedu:

  • u tjednu od 16. do 20. srpnja u terminu od 08:00 do 20:30 sati
  • u tjednu od 23. do 27. srpnja u terminu od 08:00 do 17:00 sati

Pritiskom na link Upis na Visoku poslovnu skolu PAR – 2018 možete pronaći dokument u kojem je navedena procedura upisa na Fakultet i dokumentacija koja se donosi na upis. Također, u istom dokumentu možete pronaći i informacije o školarini i modelima plaćanja školarine.

Onima među Vama koji još dvoje ili nisu sigurni je li Visoka poslovna škola PAR pravi izbor za njih prosljeđujemo tekst s web stranice Škole (http://par.hr/program/) u kojem je navedeno što Visoku poslovnu školu PAR čini pravim izborom za mladog čovjeka koji planira uspješnu budućnost u ekonomiji i poduzetništvu. PAR nudi vrhunski studijski program, a njegovi studenti zapošljavaju se neposredno nakon stjecanja diplome (https://www.youtube.com/watch?v=pjJI-zNKLs8).

One među Vama koji niste položili neki od ispita državne mature obavještavamo kako je Fakultet odobrio mogućnost upisa studija za troje studenata koji nisu položili državnu maturu. Kvota za upis troje studenata bez položenih ispita državne mature trajat će do petka,  20. srpnja.

Naravno, za dodatne informacije možete nam se obratiti u Evidenciji studija Fakulteta i neobavezujuće se posavjetovati s našom voditeljicom studija.

Zakažite sastanak prlikom kojeg možete obići prostorije Fakulteta, iz prve ruke saznati sve što Vas zanima o našem programu stručnog studija Poslovnog upravljanja, prednostima studiranja na Visokoj poslovnoj školi PAR, kao i informacije o cijenama školarine i modelima financijske podrške koje pružamo.

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno nam se obratite na e-mail upisi@par.hr ili na brojeve telefona 051/327-322 ili 091/405-4071

Tvoj PAR za uspjeh!