Informacije o upisu na Visoku poslovnu školu PAR


Dragi maturanti,

nadamo se da ste zabilježili dobar rezultat na ispitima državne mature.

Sada slijedi upis Fakulteta, korak koji će Vas odvesti u neke nove životne pustolovine, ali i odrediti Vaš karijerni put.

One među Vama koji su sigurni kako je Visoka poslovna škola PAR njihov izbor Fakulteta obavještavamo kako će se upisi na studij vršiti u sljedeća dva tjedna i to prema sljedećem rasporedu:

  • u tjednu od 17 do 21. srpnja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 i 30 do 16 i 30, a utorkom i četvrtkom od 12 i 30 do 20 i 30
  • u tjednu od 24. do 28. srpnja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12 i 30 do 20 i 30, a utorkom i četvrtkom od 8 i 30 do 16 i 30

Pritiskom na link upis na Visoku poslovnu skolu PAR možete pronaći dokument u kojem je navedena procedura upisa na Fakultet i dokumentacija koja se donosi na upis. Važno je istaknuti kako se možete upisati samo s osobnom iskaznicom, a ostatak dokumentacije možete donijeti naknadno.

Također, u istom dokumentu možete pronaći i informacije o školarini i modelima plaćanja školarine.

Onima među Vama koji još dvoje ili nisu sigurni je li Visoka poslovna škola PAR pravi izbor za njih prosljeđujemo tekst s web stranice Škole (http://par.hr/program/) u kojem je navedeno što Visoku poslovnu školu PAR čini pravim izborom za mladog čovjeka koji planira uspješnu budućnost u ekonomiji i poduzetništvu. PAR nudi vrhunski studijski program, a njegovi studenti zapošljavaju se neposredno nakon stjecanja diplome (https://www.youtube.com/watch?v=pjJI-zNKLs8).

Pozivamo Vas i na Otvorene sate Visoke poslovne škole PAR, novi koncept stvoren s ciljem upoznavanja potencijalnih studenata s Fakultetom i programom.

Sljedeći termini Otvorenih sati su:

  • Utorak, 18. srpnja u 17 sati
  • Četvrtak, 20. srpnja u 17 sati
  • Petak, 21. srpnja u 11 sati

Za svaki od previđenih termina isplanirali smo obilazak prostora Visoke poslovne škole PAR. Vjerujemo kako će Vam kratki obilazak biti dovoljan da iskusite poticajnu atmosferu koju smo stvorili za naše studente. Obilazak će slijediti individualni razgovori s našim Voditeljem studija, profesorom Nenadom Antolovićem. Na neobvezujućem sastanku imat ćete priliku iz prve ruke saznati sve što Vas zanima o našem programu stručnog studija Poslovnog upravljanja, prednostima studiranja na Visokoj poslovnoj školi PAR, kao i informacije o cijenama školarine i modelima financijske podrške koje pružamo.

One među Vama koji niste položili neki od ispita državne mature obavještavamo kako je Fakultet odobrio mogućnost upisa studija za troje studenata koji nisu položili državnu maturu. Kvota za upis troje studenata bez položenih ispita državne mature trajat će do srijede,  19. srpnja u 16 sati.

Naravno, za dodatne informacije možete nam se obratiti u Evidenciji studija Fakulteta i posavjetovati s našim voditeljem studija.

Zakažite sastanak i primite dozu optimizma koja Vam je u ovom trenutku potrebna te si osigurajte mirno ljeto!

Za dodatne informacije i nejasnoće slobodno nam se obratite na e-mail evidencija.studija@par.hr ili na brojeve telefona 051/327-322 ili 091/405-4072.