Radionica „Digitalna garaža – Google AdWords“ 11. prosinca 2018


Pozivamo Vas na radionicu:

„Digitalna garaža – Google AdWords“ 

Radionica će se održati 11. prosinca 2018., u trajanju od 13:00 do 16,00 sati,

U prostorima Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Ul. Ivana Filipovića 4  

Od ove jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O TEMI GOOGLE ADWORDS:

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google AdWords vam u tome može pomoći.

Oglašavajte lokalno ili globalno.

Oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.

Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku.

Korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite.

Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

  • Mali trikovi Ads oglašavanja.

–           Kako uz manji budžet prestići konkurenciju?

  • Ciljanje relevantne publike.

–           Što su dugorepe ključne riječi?

  • Tražilice, web stranice i YouTube.

–           Kada i gdje se oglašavati? Što nam je cilj?

  • Mjerljivost i optimizacija kampanja.

–           Što je konverzija? Kako povećati ROI?

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica tijekom koje ćete imati prilike čuti detaljno o svim prednostima koje pruža Google AdWords alat.

Seminar će održati Bruno Glavan, vlasnik i direktor digitalne agencije Nivago s više od 17 godina iskustva u programiranju i internet marketingu. Predaje na visokom učilištu Algebra i gost je predavač na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, te iza sebe ima više od 100 gostujućih predavanja na edukacijama za poduzetnike. Uvijek ostavi malo vremena za otrčati koji polumaraton.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, na nenad.seifert@hup.hr   a najkasnije do ponedjeljka 10. prosinca 2018. godine.