Međunarodna suradnja


Dobrodošli na Visoku poslovnu školu PAR, prvu i jedinu privatnu visokoobrazovnu instituciju u Rijeci, najvećoj hrvatskoj luci!

(Fotografija preuzeta sa službene stranice Turističke zajednice Rijeke)

Visoka poslovna škola PAR (PAR) je jedina poslovna škola u Primorsko – goranskoj županiji koja je akreditirana od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i provodi preddiplomski stručni studij Poslovno upravljanje. Kroz kratku, ali aktivnu povijest, PAR je izgradio snažnu Alumni mrežu s oko 150 diplomiranih studenata, a uskoro će pokrenuti i nove preddiplomske i diplomske studijske programe u nekoliko područja.

Visoka poslovna škola PAR osnažuje studente s ciljem njihova profesionalnog razvoja, razvoja kreativnosti i poticanja na razvoj specifičnih vještina u raznim područjima.

Stvaranjem pozitivnog utjecaja na ekonomiju i osnaživanjem studenata kao budućih stručnjaka, PAR snažno i sustavno podupire startup kulturu, cjeloživotno učenje i poduzetništvo.

Edukacijski principi na kojima počiva razvoj Visoke poslovne škole PAR su akumulacija iskustva, uvježbavanje vještina, testiranje ideja i stvaranje snažnih profesionalnih kadrova. Zahtjevi studijskog programa PAR-a omogućuju razvoj vještina kod studenata i potiču na preispitivanje njihovih ideja u stvarnom prostoru i vremenu.

Kako bi omogućili studentima da budu u toku s posljednjim trendovima u poduzetništvu i gospodarstvu, osnovali smo Startup inkubator za studente. Ono stvara sigurno okružje za razvoj i testiranje ideja i potiče studente na propitivanje vlastitih profesionalnih identiteta, uz vodstvo i podršku mentora i stručnjaka za profesionalni razvoj.

Studente se potiče da razvoj svojih poslovnih ideja nastave u Startup inkubatoru Grada Rijeke kako bi prešli u inkubacijsku fazu projekta. Štoviše, Visoka poslovna škola PAR ponosni je partner Startup inkubatora pod vodstvom Grada Rijeke.

Studenti Visoke poslovne škole PAR su sudjelovali na nekoliko nacionalnih i međunarodnih startup natjecanja, otvorili vlastita poduzeća i pokrenuli online informativni portal koji priča priče uspješnih poslovnih žena.

Na ovoj poveznici možete provjeriti katalog kolegija.

Brošuru Ureda za međunarodnu suradnju preuzmite OVDJE.