BOOST4youth


Boost4youthVisoka poslovna škola PAR jedan je od partnera na projektu BOOST4youth „Online Business and e-Commerce Coaching for Increasing Entrepreneurship Among Youth” koji će kroz strateško partnerstvo i realizaciju pomoći mladim pojedincima da postanu digitalni poduzetnici.

BOOST4youth će omogućiti mladim digitalnim poduzetnicima da njihove mrežne tvrtke postignu povećanje prekogranične prodaje i postanu financijski održive usmjeravanjem stranih potrošača putem personaliziranih digitalnih strategija.

Partneri će razviti program osposobljavanja za digitalni marketing i e-trgovinu te uspostaviti transnacionalnu mrežu mentora / trenera kako bi podržali mlade u uspostavljanju online poslovanja.

Kako bi se postigli navedeni ciljevi projekta ovo strateško partnerstvo osim Visoke poslovne škole PAR uključuje relevantne institucije: CIVIC Computing iz Ujedinjenog kraljevstva, CCS Digital Education iz Irske, Emphasys Centre iz Cipra, AKNOW iz Grčke i Danmar iz Poljske.

Izravni korisnici BOOST4youth projekta su:

  • Mladi poduzetnici (u dobi od 19 do 35 godina) koji nemaju znanje o tome kako iskoristiti prednosti pametne uporabe ICT-a kako bi povećali svoje poslovanje i proširili granice
  • Žene i muškarci u dobi između 19 i 35 godina koji žele započeti online poslovanje, osobito ako žele da se njihovo poslovanje usmjeri na prekograničnu prodaju i / ili rješavanje važnih društvenih aspekata (socijalno poduzetništvo).

Ciljani poslovni sektori bit će oni koji su najvažniji za regije sudionice, kao što su turizam, agro-proizvodi i prodaja nekretnina.

Službena web stranica projekta: https://boost4youth.eu/

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Erasmus+ programa.

Erasmus+ Co-founded by the Erasmus+ Programme of the European Union