Obavijest vezana uz ispitne rokove i predrokove


Poštovani studenti,

obavještavam Vas kako su sve evidencije prisutnosti i liječničke ispričnice unesene te kako vaše prisustvo na pojedinom kolegiju možete provjeriti u Evidenciji studija.

Nanovo Vas podsjećam na stavku obveze prisutnosti na nastavi za redovne studente:

  • Ukoliko je vaša prisutnost između 70 i 100 posto možete slobodno pristupiti predroku i ispitnom roku u veljači
  • Ukoliko je Vaša prisutnost između 40 i 70 posto tada ćete ispitu moći pristupiti u jesenskom ispitnom roku (rujan 2019.g)
  • Ukoliko je Vaša prisutnost niža od 40 posto, tada morate nanovo upisati kolegij

Nakon što se objavi raspored ispitnih predrokova (29.siječnja – 02. veljače) i zimskih ispitnih rokova (19.veljače – 02. ožujka) rokovi će biti uneseni u Studomat.

Prije nego što rokovi budu uneseni u Studomat bit će obrađene prisutnosti posljednjeg tjedna nastave. Studentima koji su izvršili sve obveze na kolegiju (predane zadaće, seminari, prezentacije) i koji imaju prihvatljivu prisutnost bit će omogućena prijava ispita. Studentima koji nisu izvršili obveze kolegija i/ili nemaju dostatnu prisutnost bit će uskraćena prijava ispita.

Podsjećam studente prve godine da Studomatu pristupaju s naše web stranice ili s linka https://www.isvu.hr/studomat/prijava koristeći isto korisničko ime i lozinku kao i na Moodle-u.

Također, tijekom idućeg tjedna će na Studomatu biti izažurirane školarine. Ukoliko je zabilježeno osjetno kašnjenje u plaćanju školarine, studentu će biti uskraćena prijava ispita.

Srdačan pozdrav