Obavijesti vezane uz idući tjedan nastave (13. – 17. studenog)


Poštovani studenti,

slijedi nekoliko obavijesti vezanih uz idući tjedan nastave (13. – 17. studenog).

UTORAK (14.11.)

Radi službene spriječenosti profesorice Mesić,  u utorak, 14. i utorak 21. studenog neće se održati nastava iz Računovodstva. O nadoknadi ćete biti pravovremeno obaviješteni.

SRIJEDA (15.11.)

U srijedu, 15.11. idemo u studijski posjet podružnici Zagrebačke banke d.d. na adresi Ante Starčevića 10.  Zagrebačka banka je već godinama vodeća banka u Hrvatskoj – Zaba trenutno posluje s više od 60 tisuća korporativnih klijenata te više od 1,3 milijuna građana. Kao članica UniCredit Grupe od ožujka 2002. godine, jedne od najuspješnijih financijskih grupacija u Europi, Zagrebačka banka je i jedna od vodećih banaka u Srednjoj i istočnoj Europi (CEE).

Tijekom studijskog posjeta u Zagrebačkoj banci kroz poslovnicu će Vas provesti Robertino Antić, direktor poslovnice, a tijekom posjeta ćete imati prilike saznati više informacija o bankarskom sektoru, poslovanju Banke, poduzetničkom bankarstvu, društveno odgovornom poslovanju Banke, programu banking academy, organizacijskoj strukturi Banke, te prilikama za zaposlenje u Zagrebačkoj banci.

Nalazimo se u 12 i 45 ispred Škole odakle krećemo prema Zagrebačkoj banci.

Radi službene spriječenosti profesora Kružića, u srijedu, 15.11. neće se održati predavanja iz Leadershipa u digitalnoj ekonomiji. Kako bi studenti imali manju pauzu do predavanja iz Business Communicationa, u srijedu će se održati dva sata predavanja iz Poslovnog engleskog jezika 5 (nastava će trajati od 15 i 30 do 17 sati).

U srijedu u 15 sati održat će se i konstituirajuća sjednica Studentskog zbora

VIŠE: http://www.par.hr/konstituirajuca-sjednica-studentskog-zbora-visoke-poslovne-skole-par-srijeda-15-11/

Također Vas podsjećamo kako je do srijede, 15.11. u 16 sati moguća prijava studenata za studijski posjet Rimac Automobilima i Podravci koji će se održati u srijedu, 29. Studenog.

VIŠE: http://www.par.hr/studijski-posjet-rimac-automobilima-i-podravci-srijeda-29-studenog/

ČETVRTAK (16.11.)

Radi odsutnosti profesorice Mesić, termin Računovodstva će preuzeti Poslovno pravo. Na taj način nadokandit ćemo izgubljene sate iz Poslovnog prava.

Nastava iz Poslovnog prava započet će u 13 i 45, a trajat će do 17 i 15.

NAPOMENA – u četvrtak, 09. studenog, više je studenata otišlo s predavanja iz Poslovnog prava radi predavanja iz Izbornog Španjolskog jezika, i to unatoč činjenici kako nije bilo nikakvog preklapanja (predavanja su bila u istoj učionici pa je Španjolski započeo nakon što je završilo Poslovno pravo). Shodno tome, dva nastavna sata upisana su samo studentima koji su ostali do kraja predavanja iz Poslovnog prava.

Kako je spomenuto u jednom od prethodnih Objava, prioritet u eventualnom preklapanju imaju obvezni kolegiji. Profesorima iz jezika je iskomunicirano kako će pojedini studenti zakasniti na neki od satova, te im je i rečeno kako će se prema potrebi organizirati dodatni sati iz izbornih kolegija.

PETAK (17.11.)

Nadolazeći tjedan svakako će obilježiti Žene bez PARdona, jedan od evenata po kojem je Visoka poslovna škola PAR prepoznatljiva. Radi se o događaju kojim će se obilježiti Svjetski dan poduzetništva žena 17. studenog 2017.

Time će četvrtu godinu za redom Rijeka biti upisana na svjetsku listu gradova koji obilježavaju Globalni dan poduzetništva žena. Posjetitelji će moći uživo postavljati i pitanja gostima poput Efke Heder, ravnateljice SEECEL-a, Tarje Krehić, predsjednice Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji, doktorice Elme Bunar, blogerice Alis Marić, novinarke Marije Mažar, i mnogih drugih…

Uz podršku brojnih institucija, uključujući predsjednicu Republike Hrvatske, Hrvatsku gospodarsku komoru i Primorsko – goransku županiju, Žene bez PARdona pripremaju raznovrsni program koji će biti okrenut pitanjima budućnosti. Eminentne žene hrvatskog gospodarstva, novinarstva, poduzetništva, a i poneki muškarac, odgovarat će na pitanja prošlih odluka, sadašnjih reperkusija i budućih planova.

Događaj Žene bez PARdona (petak, 17.11.) započinje u 17 sati.

Srdačan pozdrav