Obavijesti vezane uz sljedeći tjedan nastave (30.listopada – 03. studenog)


Poštovani studenti,

sllijedi nekoliko obavijesti vezanih uz nadolazeći tjedan (30.listopada – 03. studenog):

PONEDJELJAK, 30. listopada

  • U sklopu predavanja iz Menadžmenta malih i srednjih poduzeća (13:45 – 17:15) gostujuće predavanje u trajanju od jednog školskog sata će održati poduzetnica Vedrana Perković Hadl koja će podijeliti svoja vrijedna poduzetnička iskustva, informirati studente o načinima financiranja i predstaviti digitalni alat za poduzetnice. Business Lens je inovativna online platforma kreirana za poduzetnice iz Hrvatske kako bi im pružila uvid u njihovo poslovanje, a pokrenuta u okviru EBRD Programa za poduzetnice. Molimo studente da, ukoliko je moguće, na predavanje ponesu laptope ili tablete.

NAPOMENA – Predavanje Vedrane Perković Hadl započinje u 13 i 45, a pozvani su i studenti prve i treće godine kojima će biti opravdan izostanak s predavanja koja se odvijaju u isto vrijeme.

  • U ponedjeljak, 30. listopada NEĆE se održati predavanja iz Počela ekonomije. Nadoknada će se održati u petak, 03. listopada, a studenti se pozivaju da se odazovu pozivu na promociju knjige koja će se održati u našoj Auli s početkom u 18 sati. Radi se o promociji knjige Ermine Duraj “Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj”. Na promociji će uz autoricu govoriti predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću mr.sc. Aleksandra Kolarić, recenzenti knjige, prof.dr.sc. Božo Skoko i doc.dr.sc.Igor Kanižaj, te primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

NAPOMENA – Osim prve godine, na predstavljanje knjige Ermine Duraj pozvani su i preostali studenti Visoke poslovne škole PAR.

UTORAK, 31. listopada

  • Kandidati za predstavnika i zamjenika predstavnika pojedine godine u Studentskom zboru moraju donijeti svu potrebnu dokumentaciju do najkasnije utorka, 31. listopada u 15 sati.

VIŠE O DOKUMENTACIJI I POSTUPKU KANDIDATURE:

http://www.par.hr/izbori-za-predstavnike-studenata-u-studentskom-zboru-02-11-i-upute-za-kandidaturu/

  • U utorak, 31. listopada u 15 i 30 održat će se sastanak vezan uz studentski inkubator Kanala Ri. U inkubatoru koji će biti uskoro biti pokrenut petero studenata dobit će priliku da u Kanalu Ri odrađuju studentsku praksu (5 ECTS bodova), a tražit će se sljedeća zaposlenja – novinar (dva radna mjesta), voditelj, snimatelj i montažer. Kako je spomenuto u jednoj od prethodnih Objava, u planu je da studenti Visoke poslovne škole PAR dobiju svoj, studentski, prilog unutar jedne od postojećih emisija Kanala Ri, koja bi se, ukoliko se prilog pokaže uspješnim, uskoro mogla preobratiti u emisiju značajnije minutaže koja bi bila u rukama studenata Visoke poslovne škole PAR. Ideju je prihvatio Kanal Ri što je i potvrđeno tijekom našeg studijskog posjeta televiziji. Iz tog razloga pozivamo sve studente koje zanima televizijska produkcija, novinarstvo, vođenje televizijskih emisija, montaža, snimanje i slično da se odazovu ovom pozivu i da dođu na prvi sastanak inkubatora.

SRIJEDA, 01. studenog

  • Visoka poslovna škola PAR ne radi tijekom blagdana Svih Svetih

ČETVRTAK, 02. studenog

  • Kroz cijeli dan će se održavati izbori za predstavnike studenata u Studentskom zboru svih triju godina studija Poslovno upravljanje. Glasačko mjesto nalazit će se u Evidenciji studija, a svoje glasačko pravo tog ćete dana moći iskoristiti od 8 i 30 do 20 i 30, i to uz predočenje osobne iskaznice. Iskoristite svoje studentsko pravo!

NAPOMENA – Nakon obavljenih izbora i proglašenja pobjednika, odnosno predstavnika i zamjenika predstavnika svake godine, na konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora koja će se održati u ponedjeljak, 06. studenog (točan termin bit će dogovoren naknadno), između triju predstavnika i triju zamjenika predstavnika bit će odabran predsjednik Studentskog zbora Visoke poslovne škole PAR i njegov zamjenik.

  • U četvrtak od 13 sati u našem ćemo prostoru ugostiti predstavnike zanimljive inicijative – Web i mobilne platforme Kolegio.hr koja studentima u Hrvatskoj omogućava kupovinu po sniženim cijenama na prodajnim mjestima i web trgovinama poznatih kompanija korištenjem kodova ili digitalne studentske iskaznice. Registracija i korištenje Kolegio.hr platforme je besplatno, te dostupno svim studentima u Hrvatskoj, uključujući i izvanredne studente. Pozivamo Vas da posjetite info pult Kolegija hr i raspitate se o mogućnostima koje ova platforma nudi.
  • Kako je već napomenuto, u četvrtak, 02. studenog NEĆE se održati predavanja iz Poslovnog prava

PETAK, 03. studenog

  • Nadoknada izgubljenih četiriju sati predavanja iz Osnova poslovnog upravljanja (19. i 26. listopada) održat će se u petak, 03. studenog. O točnom terminu nadoknade bit ćete obaviješteni početkom idućeg tjedna. Isti dan će se održati i nadoknada dvaju sata nastave iz Počela ekonomije.

Srdačan pozdrav