PAR na 10. Tjednu cjeloživotnog učenja


Još jedan Tjedan cjeloživotnog učenja je iza nas. Tjedan u kojem se raznim aktivnostima motiviraju i potiču sve generacije na razvijanje i unaprjeđivanje znanja, vještina i kompetencija prošao je u znaku nacionalne obrazovne kampanje u koju se već tradicionalno uključio i PAR.

Uz jedinstven program besplatnih edukacija i prezentacija, na PAR-u je svatko mogao pronaći ponešto za sebe!

Početkom tjedna, studenti Visoke poslovne škole PAR sudjelovali su u Sajmu edukacija na Korzu. Zainteresirani sugrađani raspitivali su se za studij Visoke poslovne škole PAR te seminare i tečajeve, poput seminara za voditelje poslovnica, turističkih vodiča te seminare za certificirane voditelje projekata prema IPMA sustavu, kao i Centar za jezike PAR.

image4-660x495

S obzirom na to da živimo u svijetu gdje su društvene mreže postale predstavnici nas samih, našeg privatnog, a sve više i poslovnog života, PAR je organizirao predavanje na temu osobnog PR – a i brandinga putem Facebooka. Na sve snage i slabosti takve vrste komunikacije, upoznala nas je poduzetnica koja uspješno vodi riječki modni portal Stilueta, Marija Mažar. Vrlo je zanimljiva činjenica da se svaki naš pokret, privatnost te način izražavanja, razmišljanja i ponašanja jednim klikom mogu proširiti internetom. Stoga je na nama kakvu sliku želimo prenijeti.

image2a-660x495

Sredinom tjedna, na poziv naših partnera i suradnika, predavač Visoke poslovne škole PAR, Dario Zorić je održao predavanje na temu „Kako uspješno prezentirati ideju?“ u STARTUP inkubatoru Rijeka, ali i radionicu „Kako postati vrhunski komunikator?“ u HGK Županijskoj komori Rijeka.

hgk_-_grupna_1-660x371

Niti vikend nije mogao spriječiti naše aktivnosti povodom Tjedan TCU. Tako je u subotu održana prezentacija američke razmjene za učenike srednjih škola. Imali smo čast upoznati i poslušati gospođu Nilüfer Köylüoğlu, direktoricu međunarodne agencije NIL International Educational Organization, turskog lidera u međunarodnom obrazovanju i partnera Visoke poslovne škole PAR. Ova prezentacija zainteresirala je mnoge Riječane i Riječanke koji su pohrlili poslušati uvjete odlaska u Ameriku. Bitno je pritom napomenuti i da je ovo jedini takav program i prilika koju nudi jedna riječka obrazovna institucija.