PAR na Tjednu cjeloživotnog učenja


“Učenje je proces koji traje cijeli život.” Rečenica koju svi već znamo – ali znamo li što točno znači za nas i koliko je primjenjujemo u osobnom (ili pak poslovnom) životu?

Nekima već floskula koja “izlazi na uši”, ali zapravo nešto što se događa svima bili mi toga svjesni ili ne – cjeloživotno učenje odvija se dok čitamo novine, učimo koristiti novu perilicu za rublje ili kupujemo novi mobilni telefon s najnovijim aplikacijama. Sve je to učenje. Onaj dio cjeloživotnog učenja na koji “pristajemo” svjesno i s određenom potrebom tiče se “obrazovanja” kroz institucije i centre za učenje. PAR je poznati i priznat kao lider u obrazovanju u Rijeci i širom riječkom području – kao Visoka poslovna škola PAR i Poslovna Akademija Rijeka. A kao i prošlih godina, PAR je pripremio poseban program povodom Tjedna cjeloživotnog učenja u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. A ono najbitnije – ulaz je otvoren i besplatan na sva navedena događanja!

1.  PREZENTACIJA PROGRAMA U SAD-U ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA!

Provesti školsku godinu u Americi nikada nije bilo jednostavnije! Visoka poslovna škola PAR pripremila je poseban program razmjene učenika srednjih škola u suradnji s turskim liderom u međunarodnom obrazovanju, NIL International Educational Organization.  Istanbulski stručnjaci održat će prezentaciju svojih vrhunskih programa na Visokoj poslovnoj školi PAR u subotu, 01.10.2016.!

Prezentacija pod nazivom “American Exchange Program for High School Students” namijenjena je učenicima, roditeljima i profesorima! Pridružite nam se i upoznajte direktoricu ove međunarodne agencije, gospođu Nilüfer KÖYLÜOĞLU!

Kada?

01.10.2016. od 12:00 do 13:00 sati
Test jezika za zainteresirane u 14:00 sati
Predavačica: Nilüfer Köylüoğlu, NIL International Educational Organization

 

2. BESPLATNA EDUKACIJA

OSNOVE PR-A I BRANDINGA:  JA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – SLIKA O MENI I PERCEPCIJA DRUGIH

U prostorijama Visoke poslovne škole PAR održat će se predavanje na temu osobnog PR-a i brandinga putem društvenih mreža.
Izgradnja osobnog branda putem društvenih mreža je proces u kojem lako možete postići suprotan učinak od onog koji želite. Kroz ovo predavanje možete prepoznati svoje snage i slabosti u komunikaciji putem društvenih mreža, pronaći najbolji način da to ispravite i uspješno predstavite javnosti.

Predavačica je Marija Mažar, mlada poduzetnica koja već četiri godine vodi poznati riječki modni portal Stilueta, a vlasnica je i agencije Alura za PR i organizaciju događanja.

Kada?

28.09.2016. u 16:00 sati

Prijavite se za edukaciju ovdje.