PAR obavijesti s PAR-a


Poštovani studenti,

Slijedi nekoliko obavijesti vezanih uz početak nastave.

Kako je najavljeno u svečanosti početka nove akademske godine, u četvrtak i petak, 12. i 13. listopada održat će se prvi sati kolegija zimskog semestra akademske 2017./2018. godine i to prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 12.10.

1 godina – od 14 h

2 godina – od 13 h

3 godina – od 13 h

Petak, 13.10.

1 godina – od 13 h

2 godina – od 13 h

3 godina – od 15 h

 

Radi protokolarnih aktivnosti ministrice Dalić s gradonačelnikom grada Rijeke, najavljena prezentacija za gospodarstvenike pod nazivom „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“ održat će se u Salonu grada Rijeke (2 kat gradske vijećnice na adresi Korzo 16), a ne u našoj Auli kako je objavljeno u prvoj obavijesti.

Kako je najavljeno, slobodni ste posjetiti prezentaciju na kojoj će prisustvovati ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske dr.sc. Martine Dalić.

Detaljnije informacije o prezentaciji potražite na http://www.par.hr/hup-prezentacija-za-gospodarstvenike-instrumenti-unutarnjeg-trzista-eu-za-lakse-poslovanje-gospodarstvenika-13-10-2017-rijeka-mingpo/

 

Molimo sve novoupisane studente da tijekom prvog logiranja na informacijske sustave obvezno promijene lozinku. Ujedno Vas molimo da što prije posjetite Moodle (online sustav za učenje). Naime, tek nakon prvog posjeta Moodle-u bit će Vas moguće upisati na kolegij koji slušate. Na taj način ćete  moći pravodobno dobivati materijale.

 

Također, na oglasnu ploču na samom ulazu u Školu postavljene su dvije obavijesti:

  1. Obavijest vezana uz izborni kolegij A

Studenti druge godine moraju odabrati hoće li kao drugi strani jezik upisati Njemački ili Španjolski. Studenti su dužni upisati svoje ime u tabelu jezika kojeg žele slušati, te nakon toga doći na nastavu koja će se održavati prema rasporedu.

  1. Obavijest vezana uz odabir kolegija na engleskom jeziku

Svi studenti imaju priliku poslušati i neki od preostalih kolegija s Erasmus studentima te će u slučaju da polože te kolegije steći onoliko ECTS bodova koliko pripada pojedinom kolegiju. Studenti koji su zainteresirani odslušati i polagati neki od kolegija na engleskom jeziku su dužni upisati svoje ime u tabelu ispod kolegija kojeg žele slušati, te nakon toga doći na nastavu koja će se održavati prema rasporedu za Erasmus studente koji će biti objavljen krajem tjedna.

Srdačan pozdrav