PAR tradicionalno sudjelovao u Danima talijanske kulture i nagradio srednjoškolce Srednje talijanske škole


Manifestacija pod nazivom Dani talijanske kulture Generalnog konzulata Italije u Rijeci održava se od 04. listopada do 11. studenog 2016. godine. Bogatim kulturnim programom promiču se talijanski jezik i kultura izvan granica Italije čime se pridaje važnost nacionalnim manjinama.

 

Visoka poslovna škola PAR je tradicionalni pokrovitelj ove manifestacije povodom koje je održana dodjela nagrada u okviru literarnog natječaja „L’italiano e la creativia: marchi e costumi, moda e design“, 19. listopada 2016. godine u Srednjoj talijanskoj školi. PAR je podržao događaj i učenicima darovao nagrade ukupne vrijednosti gotovo 10.000.

20161019_115800

Nagrađenim učenicima, Igoru Dželajliji, Alani Martinović, Ines Conte, Reneu Balintu i Nari Garropoli, nagrade je uručila dekanica Gordana Nikolić. Nagrade u obliku vrijednih tečajeva stranih jezika na Visokoj poslovnoj školi PAR pružit će učenicima priliku za obogaćivanje iskustva i učenja nekog od svjetskih jezika u poslovnom kontekstu i vjerujemo da će novom svladanom vještinom konkurirati na tržištu rada i upisu na fakultete.