PAR u

RIJEKE

Studiraj na privatnoj instituciji visokog obrazovanja kojoj nisi samo broj!

Podatke ne dijelimo sa trećim stranama.

Studij Business Management (bacc.oec.)

PAR University College

Prednosti studiranja

  • dualni studij – studenti dobiju značajan dio praktičnih znanja uz teoretska odnosno stjecanje radnog iskustva prije izlaska na tržište rada 

  • mentorski pristup studentu i konzultativna nastava 

  • 75% naših studenata nakon diplome je pronašlo zaposlenje 

Trajanje studija:

6 semestara (3 godine)

Nakon završetka studija stječe se stručni naziv stručnog prvostupnika/ice (bacc.oec.)

6 razloga zašto odabrati PAR University College

Američki principi, njemačka tradicija

PAR nudi vrhunski studijski program razvijen temeljem suradnje s njemačkim i američkim obrazovnim institucijama. Američki pristup obrazovanju koji naglasak stavlja na akademsku izvrsnost i discipinarnost, spaja se s obrazovanjem za tržište rada. PAR studenti stječu radno iskustvo prije izlaska na tržište rada!

Studentski start-up inkubator

PAR studenti rade na projektima iz gospodarstva ili pak - razvijaju vlastite inovacije i poslovne ideje! Mentori su iskusni poduzetnici i kreativni pojedinci koji rade s malim grupama studenata. Osim toga, PAR je ponosni partner Start-up inkubatora Grada Rijeke gdje studenti mogu nastaviti rad na osnivanju vlastitih poduzeća.

Povezivanje obrazovanja i gospodarstva

Poslodavci traže osobe s obrazovanjem, ali i  iskustvom. Uz PAR-ov mentorski sustav, karijerni centar i čak 300 sati prakse na završnoj godini, svaki student osjeća se spremnim za tržište rada! Suradnja studenata i poduzetnika na PAR-u počinje od prve godine, a čak 75% PAR-ovaca zapošljava se odmah nakon obrane završnog rada.

Međunarodni projekti i studentska putovanja

Osim radnog iskustva, danas je iznimno važno i ono - međunarodno! PAR potiče studente na uključivanje u međunarodne programe, organizira predavanja PAR i Erasmus studenata te provodi niz ljetnih i zimskih škola gdje PAR-ovci rade sa stranim studentima iz cijeloga svijeta i sve to se priznaje kroz nastavu i ECTS bodove!

Kreativnost, inovacija, znanje

Uz znanje koje stječu tijekom studija, PAR studenti imaju priliku sudjelovati u konferencijama i radionicama, razvijati svoju kreativnost kroz projekte i inkubatore, te razvijati nove poslovne modele u suradnji sa stranim studentima. Kreativnost, inovacija i znanje su osnovne vrijednosti s kojima PAR-ovci imaju prednost kod zapošljavanja.

Rad u malim grupama i konzultativna nastava.

Studenti PAR-a atmosferu na studiju opisuju kao "obiteljsku" zbog rada u malim grupama i izravne komunikacije s profesorima. Osim toga, PAR prostori koji se nalaze u centru Rijeke prilagođeni su studentskim potrebama, a studenti na korištenje imaju i studentsku kuhinju, dnevni boravak, knjižnicu i kabinete s računalima i ostalom IT opremom.

Prijavi se za više informacija


Podatke ne dijelimo sa trećim stranama.

TVOJ PAR ZA USPJEH!

Posjetite našu stranicu.


PAR sam upisala zbog velikih poslovnih mogućnosti koje Visoka poslovna škola PAR  pruža svojim studijem Poslovno upravljanje. To u mom slučaju uistinu potvrđuje činjenica da sam i prije završetka školovanja našla posao. Zahvalna sam profesorima što su mi pomogli da se razvijem i nađem u financijama.
Velika prednost je što je PAR manji fakultet pa iznimno cijenimo individualan pristup svakom pojedinom studentu. Također, studentska praksa koju PAR provodi je razlog zašto sam se baš odlučila na financije i zašto sam danas zaposlena u Huawei Technologies u Zagrebu na poziciji asistentice financija. Od prijavljenih stotinjak ljudi tražili su osobu koja je željna znanja i učenja.
Na PAR-u sam puno naučila i stekla divna prijateljstva za koja znam da će ostati zauvijek.

Paulina Berislavić

www.par.hr