Poduzetničko natjecanje za studente u Berlinu


Izvrsna prilika za studente koji se žele okusiti u poduzetničkim projektima, s orijentacijom na medije i digitalnu transformaciju. Iskoristite priliku i prijavite se za sudjelovanje u „Talent Meets Bertelsmann 2017“ koje se održava u Berlinu od 2. do 5. srpnja 2017. godine.

Konferencija nudi mogućnost upoznavanja članova Izvršnog odbora i međunarodnih top menadžera. Sudjelovat ćete u izazovnim radionicama, radeći ruku pod ruku s iskusnim Bertelsmannovim poduzetnicima na ključnim poslovnim idejama koje će biti sve važnije za budućnost medijskih i uslužnih djelatnosti. Žiri sastavljen od članova Bertelsmannovog Izvršnog odbora ocijenit će vaše ideje i rješenja. Nakon toga postat ćete dio jedinstvene zajednice „Talent Meets Bertelsmann 2017“ koja već uključuje više od 500 izvanrednih članova.

Konferencija se u potpunosti financira i pokriva troškove smještaja za dvije noći (od 3. do 5. srpnja 2017.), kao i putne troškove do 300 eura za studente iz Europe.

Bertelsmann je kompanija koja se bavi medijima, uslugama i obrazovanjem u 50 zemalja diljem svijeta, koje uključuju RTL Grupu, izdavačku kuću Penguin Random House, izdavača časopisa Gruner + Jahr, diskografksu kuću BMG, te mnoge druge (Arvato, Bertelsmann Printing Group, Bertelsmann Education Group, …). Tvrtka broji oko 116.000 zaposlenih, a njezin udio u financijskoj godini 2016. iznosio je 17 milijardi eura.

Prijaviti se možete na:http://www.trainingsnews.com/talent-meets-bertelsmann-2017-fully-funded/