Posjet Ukrajini u sklopu Erasmus + programa (KA107)


U sklopu Erasmus+ programa za suradnju s partnerskim zemljama (KA107), Dekanica doc.dr.sc. Gordana Nikolić i prodekanica za međunarodnu suradnju doc.dr.sc. Bisera Karanović su od 27. veljače do 4. ožujka 2019. godine boravile u Ukrajini. Tom su prilikom održale seriju predavanja na partnerskoj instituciji Nacionalna akademija za statistiku, računovodstvo i reviziju na temu „Poduzetničke visokoobrazovne institucije kao pokretači rasta i ekonomske konkurentnosti“.

Predstavnice Visoke poslovne škole PAR ostvarile su i bilateralne susrete s rektorom NASOA-a, prof.dr.sc. Oleksandrom Osaulenkom te prorektoricom za znanstveno-pedagošku djelatnost, dr.sc. Lyudmilom Momotyuk.

Dekanica i prodekanica Visoke poslovne škole PAR su također imale priliku posjetiti i Nacionalno sveučilište za aeronautiku gdje su se susrele s direktoricom Pravnog instituta, doc.dr.sc. Irinom Sopilko.

Osim toga, Visoka poslovna škola PAR sudjelovala je i na međunarodnom obrazovnom sajmu Study in Europe Fair u Ukrajini gdje je na štandu Study in Croatia predstavila svim zainteresiranim posjetiteljima mogućnosti za studiranje u Hrvatskoj.

Uz pomoć hrvatskog lektorata u Ukrajini, dekanica doc.dr.sc. održala je i predavanje na nacionalnom sveučilištu Taras Ševčenko ukrajinskim studentima kroatistike.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript