Dobrodošli na prvu i jedinu neovisnu visokoobrazovnu instituciju u Primorsko-goranskoj županiji!

Ako ovo čitate, znači da razmišljate o početku ili nastavku Vašeg cjeloživotnog obrazovnog putovanja.

Od početka djelovanja, PAR njeguje progresivan pristup obrazovanju, posvećenost studentima i polaznicima te međunarodnu suradnju s više od 20 renomiranih obrazovnih partnera u svijetu. Gospodarstvu doprinosimo konkurentnim visokim obrazovanjem ustrojenim prema principima Bolonjske deklaracije kroz Visoku poslovnu školu PAR, a cjeloživotno učenje pojedinaca i organizacija potičemo kroz Akademiju cjeloživotnog obrazovanja PAR.

Svjesni smo da želite znati hoće li Vas obrazovanje u koje ćete investirati novac i vrijeme naučiti stvarima o kojima niste ništa znali, a trebali ste, te hoće li biti shvaćeno ozbiljno od Vašeg potencijalnog ili trenutnog poslodavca. Imajući na umu oba kriterija, razvili smo studijske programe, inhouse treninge i različite radionice uz pomoć kojih ćete ostvariti intelektualne i osobne aspiracije, naći mjesto na tržištu rada i impresionirati poslodavca. Osim toga, konstantno razvijamo nove programe kako bi dodatno povećali Vaše izglede za uspjeh u izazovnom poslovnom okruženju.

I na kraju, čestitam Vam na dosadašnjim životnim postignućima uz poruku da napredak nikad ne završava, a s adekvatnom podrškom može doći i dalje no što ste zamisli. Ne odgađajte početak cjeloživotnog obrazovnog putovanja jer mi smo Vaš PAR za uspjeh.

Dobrodošli!

doc. dr. sc. Gordana Nikolić
Osnivačica Obrazovne grupacije PAR
Dekanica Visoke poslovne škole PAR