Poziv – Dan novih tehnologija, srijeda, 08. studenog


Poštovani studenti,

pozivamo Vas na 12. skup Dan novih tehnologija – DaNTe 2017” koji će se održati u srijedu, 8. studenog 2017. godine s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16.

Vrhunski eksperti iz gospodarstva, obrazovanja i znanosti održat će jedanaest predavanja, nakon čega je predviđena rasprava o prezentiranim temama na kojoj ćete moći postavljati dodatna pitanja predavačima.

Više u Danima novih tehnologija: DaNTe 2017 – program

Studentima prve godine predavanja s Dante-a su obvezna i vodit će se u prisutnost kolegija Osnove informatike. Radi prisustva na Dante-u u ponedjeljak, 13. studenog neće se održati predavanja iz Osnova informatike.

Studentima druge i treće godine prisustvo na Danima nove tehnologije računat će se u prisustvo na studijskim p’osjetima/ gostujućim predavanjima.

Svi studenti su se s Dante-a dužni vratiti u Školu do 14 sati kada kreće gostujuće predavanje Irene Dajcer sa zanimljivom temom „Financijski izazovi i tehnološke inovacije – neurokemija, neuromarketing i nova ekonomija znanja 21. stoljeća“.

Na predavanju gospođe Dajcer ćete imati priliku saznati više informacija o mogućnostima koje pruža bihevioralna ekonomija, neuroekonomija i ostali R&D programi.

Također Vas podsjećamo kako smo za Vas pripremili dodatne edukacije i u utorak i četvrtak, 07. i 09. studenog.  U utorak, 07. studenog, u 18 sati će se u dvorani 0-028 zgrade Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (ulica Radmile Matejčić 2) održati zanimljiva tribina pod nazivom „Riječke veze“ dok će se u četvrtak, 09. studenoga 2017. godine u Centru Gervais (Ulica Nikole Tesle 5)  u Opatiji s početkom u 9.00 sati održati međunarodna stručna konferencija Instituta regija Europe (IRE) pod nazivom ” Logistics and Transport – optimization of the distribution of goods in the regions“.

Molimo studente koji su zainteresirani za pohađanje konferencija u utorak i četvrtak da se do utorka jave Evidenciji studija kako bi Vas pravovremeno prijavili na konferencije i opravdali izostanak s predavanja koja se održavaju u to vrijeme.

Srdačan pozdrav