POZIV – Ljetna škola SenZations


Ljetna škola SenZations u organizaciji Visoke poslovne škole PAR održat će se od 2. do 8. srpnja 2017. na Tehničkom fakultetu u gradu Limassol na Cipru.

Pohađanjem SenZations ljetne škole bit ćete u mogućnosti steći 4 ECTS boda u rubrici Stjecanja međunarodnog iskustva, a osim toga, SenZations je odlična prilika za studente, znanstvenike, inovatore i poslovne ljude željne novih znanja i postignuća da upoznaju nove obrazovne koncepte.

Dovoljna referenca SenZations programa je podatak da je školu kroz posljednjih 11 godina pohađalo preko 900 stručnjaka iz cijelog svijeta. Time je ljetna škola SenZations postala nezaobilazan događaj za mlade talentirane znanstvenike i inovatore iz svih dijelova svijeta koji kombinira predavanja o primijenjenim oblicima IoT s praktičnim primjerima i eksperimentima.

Ovogodišnji Business Track Škole pod temom Digital Transformation upoznat će polaznike s kreativnim, informacijskim, interdisciplinarnim i inovacijskim konceptima neophodnim za razvoj novih poduzetničkih pothvata.

Link brošure – http://www.par.hr/files/dokumenti/senzations-2017-info.pdf

Detalje saznajte na službenoj web stranici senzations.net, a za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na senzations@par.hr.

Prijavite se i postanite dijelom ljetne škole SenZations 2017!