POZIV – studijski posjet Kanalu Ri, srijeda, 18.listopada


Poštovani studenti,

u srijedu, 18. listopada bit će organiziran prvi studijski posjet u akademskoj 2017./2018. godini.

Nećemo morati daleko već u neposredno susjedstvo Škole – Kanal Ri.

Tijekom studijskog posjeta bit će nam prezentirane zakonitosti rada na televiziji, tehničke strane i izazovi novinarskog posla, te povijest gledane lokalne televizije koja uskoro slavi punoljetnost. Kroz televiziju će nas provesti glavni urednik Kanala Ri Igor Rivetti.

Ono što nas sve osobito raduje je naša suradnja kojom će Kanal Ri sudjelovati u obuci studenata za novinarske poslove. Naime, u planu je da studenti Visoke poslovne škole PAR dobiju svoj, studentski, prilog unutar jedne od postojećih emisija Kanala Ri, koja bi se, ukoliko se prilog pokaže uspješnim, uskoro mogla preobratiti u emisiju značajnije minutaže koja bi bila u rukama studenata Visoke poslovne škole PAR.

Iz tog razloga pozivamo sve studente koje zanima televizijska produkcija, novinarstvo, vođenje televizijskih emisija, montaža, snimanje i slično da se svakako odazovu ovom pozivu.

Nalazimo se pred zgradom Škole u 13 i 55.

NAPOMENA –Prisustvo na gostujućim predavanjima/studijskim posjetima evidentirat će se, a onim studentima koji krajem semestra zabilježe više od 70 posto ukupne prisutnosti na studijskim posjetima/gostujućim predavanjima bit će upisan 1 ECTS bod u rubrici Stručna praksa (2/ 4 /6 semestar).