PR i protokol akademija


PR I PROTOKOL AKADEMIJA

Dobro upravljanje s javnošću, i rješavanje kriznih situacija glavni su ciljevi svake organizacije. PR i protokol stručnjaci postaju sve traženiji, stoga se sve više institucija i organizacija odlučuje na njihovo angažiranje kako bi se u što boljem svjetlu  predstavile javnosti.

PAR je za pripremio specijalizirani program PR i protokol akademije u trajanju od 24 školska sata za sve one koji rade u, ili žele izgraditi karijeru u području odnosa s javnošću.

Kome je program namijenjen?

Program je namijenjen voditeljima ureda, ravnateljima institucija, direktorima malih i srednjih poduzeća, te svima onima koji žele usavršiti postojeća i usvojiti nova znanja neophodna za kvalitetan rad u odnosima s javnošću.

 

NASTAVNI PROGRAM

MODUL 1: OSOBNI I PROFESIONALNI RAZVOJ (1 dan, 8 školskih sati)

Termin održavanja: 07.10.2017, 9.30 – 16.15

Cilj: Usvojiti procese uspješnog komuniciranja i prezentiranja te ih uspješno primijeniti u praksi.

 

MODUL 2: ODNOSI  S JAVNOŠĆU (1 dan, 8 školskih sati)

Termin održavanja: 14.10.2017, 9.30 – 16.15

Cilj: Usvojiti vještine uspješnog komuniciranja s medijima i drugim odnosima s javnošću te upravljanja protokolom prilikom organizacije službenih događanja i prijema.

  • Odnosi s javnošću
  • Odnosi s medijima

 

MODUL 3: UPRAVLJANJE PROTOKOLOM  (1 dan, 8 školskih sati)

Termin održavanja: 21.10.2017, 9.30 – 16.15

Cilj: Usvojiti vještine upravljanja protokolom kao dogovorenim postupkom koji treba slijediti u određenoj situaciji i protokolarnim aktivnostima utemeljenim na pravilima  ponašanja diplomatskog ophođenja.

 

Metode rada podrazumijevaju prezentacije, interaktivne radionice, diskusije i vježbe, a svaki polaznik/polaznica dobiva tiskane materijale za rad.

Pohađanjem ovog sveobuhvatnog programa, polaznik/polaznica stječe pravo na potvrdu o pohađanju PR i protokol akademije.

 

Cijena PR i protokol akademije u trajanju od 24 školska sata (3 modula) iznosi 1800,00 kn + PDV

Cijena jednog modula (1 dan, 8 sati) iznosi 600,00 kn + PDV

PRIJAVITE SE OVDJE!

 

PREDAVAČICA

Ermina Duraj, univ.spec.publ.rel., Voditeljica Kabineta Župana-Službe za odnose s javnošću i protokol

 Ermina Duraj  završila je Pravni fakultet u Rijeci i Poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje sveučilišne specijalistice iz odnosa s javnošću. Predavač je tema iz područja odnosa s javnošću: krizne komunikacije i kriznog menadžmenta, interne komunikacije i odnosa s medijima, te je jedan od  pokretača i predavač u Maloj školi protokola Hrvatske zajednice županije. U suradnji s Poslovnom akademijom Rijeka priprema program PRakademije za PR i protokol.

Radila je kao novinarka i urednica na Hrvatskoj radioteleviziji u HRT Centru Rijeka, a potom i na Kanalu Ri, regionalnoj televiziji sa sjedištem u Rijeci, a nakon 12 godina novinarskih voda,   2007. godine prelazi u Primorsko-goransku županiju. Voditeljica je Službe za odnose s javnošću i protokol i zamjenica pročelnika Ureda Županije.

Organizirala je niz manifestacija i protokola od regionalnog, državnog i međunarodnog značaja te veliki broj komunikacijskih kampanja za različite projekte. Komunikacijska  kampanja Festivala nezavisnih kazališta u Opatiji koju je vodila, nagrađena je Grand PRixom Hrvatske udruge za odnose s javnošću u 2014. godini. U nakladi Hrvatske udruge za odnose s javnošću, iz tiska izlazi njezin priručnik „Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj“.Članica je Upravnog odbora  Hrvatske udruge za odnose s javnošću.