PR i protokol akademija – upisi u tijeku!


PR I PROTOKOL AKADEMIJA

Dobro upravljanje s javnošću, i rješavanje kriznih situacija glavni su ciljevi svake organizacije. PR i protokol stručnjaci postaju sve traženiji, stoga se sve više institucija i organizacija odlučuje na njihovo angažiranje kako bi se u što boljem svjetlu  predstavile javnosti.

PAR je za pripremio specijalizirani program PR i protokol akademije u trajanju od 24 školska sata za sve one koji rade u, ili žele izgraditi karijeru u području odnosa s javnošću.

Kome je program namijenjen?

Program je namijenjen voditeljima ureda, ravnateljima institucija, direktorima malih i srednjih poduzeća, te svima onima koji žele usavršiti postojeća i usvojiti nova znanja neophodna za kvalitetan rad u odnosima s javnošću.

 

NASTAVNI PROGRAM

MODUL 1: OSOBNI I PROFESIONALNI RAZVOJ 

Termin održavanja je 5. listopada 2019, s početkom u 9:30

Cilj: Usvojiti procese uspješnog komuniciranja i prezentiranja te ih uspješno primijeniti u praksi.

MODUL 2: ODNOSI  S JAVNOŠĆU 

Termin održavanja je 12. listopada 2019., s početkom u 9:30

Cilj: Usvojiti vještine uspješnog komuniciranja s medijima i drugim odnosima s javnošću te upravljanja protokolom prilikom organizacije službenih događanja i prijema.

  • Odnosi s javnošću
  • Odnosi s medijima

MODUL 3: UPRAVLJANJE PROTOKOLOM  

Termin održavanja je 19. listopada 2019., s početkom u 9:30

Cilj: Usvojiti vještine upravljanja protokolom kao dogovorenim postupkom koji treba slijediti u određenoj situaciji i protokolarnim aktivnostima utemeljenim na pravilima  ponašanja diplomatskog ophođenja.

 

Metode rada podrazumijevaju prezentacije, interaktivne radionice, diskusije i vježbe, a svaki polaznik/polaznica dobiva tiskane materijale za rad.

Pohađanjem ovog sveobuhvatnog programa, polaznik/polaznica stječe pravo na potvrdu o pohađanju PR i protokol akademije.

 

Cijena PR i protokol akademije u trajanju od 24 školska sata (3 modula) iznosi 1800,00 kn + PDV

Cijena jednog modula iznosi 600,00 kn + PDV

PRIJAVITE SE OVDJE!

 

PREDAVAČICA

Ermina Duraj, univ.spec.rel.publ., voditeljica Kabineta župana-Službe za odnose s javnošću i protokol

 Ermina Duraj  završila je Pravni fakultet u Rijeci i Poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje sveučilišne specijalistice iz odnosa s javnošću. Predavač je tema iz područja odnosa s javnošću: krizne komunikacije i kriznog menadžmenta, interne komunikacije i odnosa s medijima, te je jedan od  pokretača i predavač u Maloj školi protokola Hrvatske zajednice županija. U suradnji s Poslovnom akademijom Rijeka priprema program PR akademije za PR i protokol.

Radila je kao novinarka i urednica na Hrvatskoj radioteleviziji u HRT Centru Rijeka, a potom i na Kanalu Ri, regionalnoj televiziji sa sjedištem u Rijeci, a nakon 12 godina novinarskih voda,   2007. godine prelazi u Primorsko-goransku županiju. Voditeljica je Službe za odnose s javnošću i protokol te zamjenica pročelnika Ureda Županije.

Organizirala je niz manifestacija i protokola od regionalnog, državnog i međunarodnog značaja te veliki broj komunikacijskih kampanja za različite projekte. Komunikacijska  kampanja Festivala nezavisnih kazališta u Opatiji koju je vodila, nagrađena je Grand PRixom Hrvatske udruge za odnose s javnošću u 2014. godini. U nakladi Hrvatske udruge za odnose s javnošću, iz tiska je izašao njezin priručnik „Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj“.Članica je Nadzornog odbora  Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Dobitnica je nagrade PRO PR Awards za predani rad u odnosima s javnošću.

Dokumenti:

PDF icon PR i protokol akademija brošura

Dojmovi polaznika:

PR i protokol akademija za mene je bila izuzetno korisna edukacija. Razvila sam veću sigurnost prilikom komuniciranja i javnog nastupa što je za mene i moj posao izuzetno važno. Budućim polaznicima ovog treninga želim poručiti da istaknu svoje slabosti kako bi ih mogli vježbom pretvoriti u vlastite prednosti. Ermina je u tome izuzetno stručna trenerica. Hvala Ermini Duraj i Visokoj poslovnoj školi PAR što su omogućili ovaj seminar.
Monika Zalogaj
Trening je vrlo koristan, kako za mene osobno, tako i poslovno. Preporučila bih ga svima koji se bave poslovima koji podrazumjevaju odnose s javnošću, zaposlenicima u državnim službama, jedinicam lokalne samouprave i slično. Budućim polaznicima poručujem da postavljaju pitanja.
Jelena Bigović
Meni osobno je koristio na način da unapređujem moj osobni razvoj, stjecanjem i učenjem novih vještina i spoznaja o temama koji su do sada meni bile potpuno nepoznate i o kojima se u klasičnom obrazovnom sustavu ne uči dovoljno. Budućim polaznicima ovog treninga poručila bih da ovo iskustvo podijele sa drugima te da nastave edukaciju u smjeru osobnog razvoja na području odnosa sa javnošću.
Irena Klepac Mustać