PRAVI IZBOR ZA MENE


Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha koji prva nezavisna visokoobrazovna institucija u Primorsko – goranskoj županiji prenosi na studente kroz edukacijske programe. U nedavno provedenom istraživanju, studenti PAR-a istaknuli su atmosferu na studiju i pristupačnost profesora i osoblja kao jednu od nepobitnih prednosti studiranja na PAR-u. Iznimno smo ponosni što omogućavamo studentima okružje u kojem mogu maksimalno razvijati potencijale. Uz navedene prednosti, saznajte i koja su tri glavna razloga za upis studija Poslovnog upravljanja na PAR-u!

 

1. DRUGAČIJE I MODERNO OBRAZOVANJE

Visoka poslovna škola PAR spaja teoriju i praksu kroz studijski program i izvannastavne aktivnosti. Studenti PAR-a imaju priliku sudjelovati u međunarodnim školama, međunarodnim konferencijama i studentskim edukativnim putovanjima. Dodanu vrijednost stvara i mogućnost uključivanja studenata u organizaciju događaja i realizaciju projekata kroz PAR studentski poduzetnički inkubator.

 

prezentacija_studenata_par-a_natjecanje_budi_uzor-660x495
Studenti 2. godine PAR-a na startup natjecanju u Osijeku 2014. godine

 

2. VIŠE PRILIKA ZA …

Studentsku razmjenu, putovanja, networking, praktičan rad, stjecanje iskustva i razvoj vještina … Visoka poslovna škola PAR ima sklopljene bilateralne ugovore s impresivnim brojem stranih visokoobrazovnih institucija (čak 18), a nedavno je postala i dio ERASMUS mreže. Dodanu vrijednost međunarodnoj suradnji daje partnerstvo s vrhunskim američkim obrazovnim institucijama kao što su Sveučilište Lehigh i Institut Iacocca.

 

035-320x213
Studenti i djelatnici PAR-a sa suradnicima na međunarodnoj PILC konferenciji
053-320x213
 

Dekan Veleučilišta u Rijeci, direktor Instituta Iacocca i dekanica PAR-a

 

3. VEĆE ŠANSE ZA ZAPOŠLJAVANJE NAKON ZAVRŠETKA STUDIJA

Zapošljivost studenata PAR-a nakon završetka studija prelazi 75 posto. Jedna od inovacija u pristupu stručnoj studentskoj praksi koja to omogućava je PAR studentski poduzetnički inkubator, koji predstavlja simulaciju radne sredine. Stjecanje praktičnog iskustva i rani susret s realnim radnim okruženjem pruža studentima drugačiju perspektivu i značajnu prednost na tržištu rada.

 

img_1410-320x213
Studenti PAR-a na radionici europske organizacije JADE

 

059-320x213
Studenti PAR-a organizirali su studentsku konferenciju 2015. godine

 

Dogovorite informativni sastanak za upis na trogodišnji studij Poslovnog upravljanja!
Kontakt osoba:
Nenad Antolović, voditelj Evidencije studija
e-mail: evidencija.studija@par.hr
tel. +385 51 327 322