Promocija knjige: 100 hrvatskih lidera


Pozivamo vas na promociju knjige

INTERVJUI SA 100 HRVATSKIH LIDERA
Podnaslov: O životu i razvoju karijere
Autor: Samardžija, Jasminka

27. travnja 2017. godine u 15:30, Visoka poslovna škola PAR, 1. kat (Aula)

 

Ovo je zanimljiva, pitka i životna knjiga koja će vam poslužiti kao svakodnevni poslovno-privatni priručnik prilikom donošenja odluka o razvoju vaše karijere, a moći ćete uočiti i razliku u načinu promišljanja između malih i velikih poduzetnika te komparirati razvojni put lidera iz različitih djelatnosti.

100_hrvatskih_lidera_34_0-660x513
Svrha knjige je pokazati viđenje hrvatskih lidera o putu razvoja svoje karijere iz područja: arhitekture i građevine, bankarstva, osiguranja i konzaltinga, distribucije i trgovine, industrijske proizvodnje, istraživača i izumitelja, medija i izdavaštva, neprofitne djelatnosti, prehrambene proizvodnje, sporta, turizma i gastronomije, umjetnosti i znanosti i obrazovanja, kako bi se motiviralo sve one koji još nisu otkrili svoje kvalitete i talente na aktivan pristup ostvarenju svojih ciljeva, a osobiti fokus je na mladima kojima može poslužiti kao fantastičan priručnik za profesionalnu orijentaciju neovisno o dobi. U istraživanju je korištena metoda životne priče.

U knjizi 100 HRVATSKIH LIDERA su neispričane priče o odricanju i predanosti, preuzimanju odgovornosti, radnim vikednima, osamljenim putovanjima, odbijanju i proaktivnosti, upornosti i dosljednosti, ali i puno snažnijim emocijama radosti zajedništva, postignuća, predanosti istom cilju, timskom radu, inovativnosti, kreativnosti, korištenju ideja vlastitog uma kako bi se unaprijedila usluga, stvorio novi proizvod i onda ponudio društvu u kojem živimo, a pritom zaradilo. Novac je potvrda da je ono što radimo dobro i prihvaćeno od drugih. Zaključujemo da čovjek može ostvariti sve što poželi samo ako to želi i onda predano radi na tome. No to ste već čuli, a odgovor na pitanje: Kako su uspjeli? potražite u knjizi 100 HRVATSKIH LIDERA.

100_hrvatskih_lidera_118-660x482
Dekanica Nikolić s autoricom knjige, Jasminkom Samardžijom