Studijski posjet Rimac Automobilima i Podravci (srijeda, 29. studenog)


Poštovani studenti,

s ponosom najavljujemo studijski posjet Rimac Automobilima (Sveta Nedelja) i Podravci (Koprivnica), vodećim kompanijima regije koji će se održati u srijedu, 29. studenog.

Rimac Automobili je hrvatska tvrtka za proizvodnju vrhunskih električkih vozila osnovana 2009. godine sa sjedištem u Svetoj Nedelji, a koja je u svetskim razmjerima poznata po automobilskom konceptu električnog automobila Concept One. Posjeta uključuje showroom (povijest, nastanak), kompletan proizvodni pogon, R&D te Greyp odjel.

U Hrvatskoj se gotovo u svakom domaćinstvu koristi Vegeta i gotovo svako dijete jede Čokolino, čime je Podravka postala i prehrambeni brand br.1 u cijeloj regiji. Posjet ćemo realizirati u Koprivnici, a bit će vam izprezentirana Grupa Podravka – povijest kompanije, društvenu odgovornost, asortiman, poslovni rezultati…

PLAN PUTA (srijeda, 29. studenog)

Najkasnije u 7 i 30 –  polazak iz Rijeke

10 – Sveta Nedelja (Rimac Automobili)

13 i 30 – Ručak u Koprivnici

14 – Koprivnica (Podravka i Muzej prehrane)

16 – polazak iz Koprivnice prema Rijeci

NAPOMENA – Radi studijskog posjeta Rimac Automobilima i Podravci sva predavanja zakazana za srijedu, 29. studenog, bit će otkazana.

TROŠAK PUTA

Trošak puta ovisit će o broju prijavljenih studenata.

Osim troška prijevoza Rijeka – Sveta Nedelja – Koprivnica – Rijeka (otprilike 175,00 do 200,00 kuna), studenti plaćaju i 75,00 kuna za obilazak Rimac Automobila.

PRIJAVE

Kako bi u što kraćem roku rezervirali autobus, prijave će biti moguće do srijede, 15. studenog u 16 sati. Prijaviti se možete upisom vašeg imena i potpisom na popis koji se nalazi na oglasnoj ploči na samom ulasku u Školu.

Srdačan pozdrav