Upisi u Centar za jezike PAR


CENTAR ZA JEZIKE PAR – VAŠ CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA

Učite strani jezik i pripremite se za početak školske/akademske godine, napredovanje u karijeri, boravak u inozemstvu, poslovno putovanje, studentsku razmjenu, i mnogo više.

“A different language is a different vision of life.“ – Federico Fellini

Centar za jezike PAR nudi tečajeve stranih jezika vrhunske kvalitete koji se izvode prema modernim principima kreativne i integrirane nastave prilagođene specifičnim potrebama polaznika.

Programi su izrađeni prema smjernicama CEFR-a (Common European Framework for Reference of Languges), što omogućava polaznicima uravnoteženo učenje jezika kroz četiri jezične vještine (čitanje, pisanje, slušanje i govor).

Predavači Centra za jezike PAR diplomirani su profesori stranih jezika s višegodišnjim iskustvom rada s mladima i odraslima. Riječ je o osobama s iskustvom vođenja tečajeva jezika za opće i specifične potrebe, a koje su stekli kroz rad u različitim obrazovnim ustanovama i institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Upisi u prvi ciklus tečajeva traju od 1. do 14.9.
OPĆE INFORMACIJE O TEČAJEVIMA

U akademskoj godini 2015/2016 održat će se tri ciklusa tečajeva stranih jezika:

Jesenski ciklus

14.9. – 24.12

Zimski ciklus

01.02. – 15.5.

Ljetni ciklus

ubrzani tečajevi stranih jezika

Jedan ciklus tečajeva stranih jezika uključuje 60 sati nastave, odnosno 4 sata tjedno.

Cijena jednog tečaja: 1.585,00 kn + PDV

Tečajevi u ponudi

(Ukoliko niste sigurni koja je razina Vašeg znanja stranog jezika, u nastavku ovog teksta možete preuzeti Zajednički europski referentni okvir za jezike koji će Vam u tome pomoći.)

  • NJEMAČKI JEZIK
  • ŠPANJOLSKI JEZIK
  • TALIJANSKI JEZIK
  • ENGLESKI JEZIK
  • FRANCUSKI JEZIK
  • SPECIJALZIRANI TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA

Engleski jezik za početnike – namijenjen osobama bez ili sa slabim predznanjem engleskog jezika (A1- A2). Cilj tečaja je osposobiti polaznike za nastavak tečaja na razini A2 – B1.

Tečaj osnova gramatike Engleskog jezika – namijenjen osobama sa slabim predznanjem engleskog jezika (A2 – B1). Cilj tečaja je pružiti polaznicima osnovno znanje gramatike i morfosintakse engleskog jezika s ciljem osposobljavanja polaznika za napredne tečajeve na razini B1 – B2 i specijalizirane tečajeve.

Poslovni engleski – namijenjen osobama s predznanjem engleskog jezika na minimalnoj razini B2. Cilj tečaja je osposobiti polaznike za pismenu i usmenu komunikaciju na engleskom jeziku u poslovnom okruženju pri čemu se naglasak stavlja na kulturološke specifičnosti komunikacije i prezentacijske i komunikacijske vještine.

Konverzacijski tečaj – namijenjen osobama s predznanjem engleskog jezika na razini B1 – B2. Tečaj stavlja naglasak na komunikativnu kompetenciju, tj. komunikacijske vježbe na engleskom jeziku.

Tečaj interkulturalne komunikacije – namijenjen osobama s predznanjem engleskog na razini B2 – C1. Cilj tečaja je upoznati polaznike s teorijama o interkulturalnoj komunikaciji, kulturološkom specifičnostima slavenskog, anglo –saksonskog i romanskog govornog područja te strategijama za razvoj interkulturalne komunikacijske kompetencije.

Engleski u turizmu i ugostiteljstvu – specijalizirani tečaj engleskog jezika namijenjen osobama koje se bave turističkim i ugostiteljskim djelatnostima.

Pripremni tečajevi za polaganje TOEFL i IELTS testova – provode se kroz vježbe četiriju osnovnih vještina; pisanja, čitanja, slušanja i govora. Uz navedeno, pripreme podrazumijevaju i vježbe strategija za polaganje standardiziranih testova. Pripremni tečajevi izvoditi će se kroz 20 sati. S obzirom na individualni pristup svih naših programa, polaznici će biti u mogućnosti pohađati i dodatne satove, prema potrebi i dogovoru.

NEW YORK LANGUAGE CENTER

Centar za jezike PAR postao je ovlašteni obrazovni zastupnik Centra za jezike iz New Yorka. Uspostavljanjem ove prekooceanske suradnje, riječki centar za učenje stranih jezika dobio je jedinstvenu mogućnost zastupanja i organiziranja edukativnih putovanja u najuzbudljiviji grad na svijetu. Centar za jezike New York djeluje već preko 25 godina kao institucija koja mogućava visokokvalitetne tečajeve engleskog kao drugog jezika prema akreditiranim programima. Više informacija o Centru za jezike New York možete naći ovdje.

IN HOUSE TEČAJEVI

In house tečajevi su tečajevi namijenjeni institucijama, ustanovama i tvrtkama koje imaju specifičnu potrebu za učenjem stranog jezika (strani klijenti, inozemni partneri, rad na projektima, konzultantske usluge, interna komunikacija, i drugo). In house tečajevi specifični si po tome što se keiraju prema potrebi klijenta i pružaju čvrstu podršku polaznicima/zaposlenicima s ciljem postizanja uspješnije komunikacije na stranom jeziku, a samim time i poslovni uspjeh.

INDIVIDUALNE PODUKE

Centar za jezike PAR nudi i mogućnost pružanja individualnih poduka čime profesor kreira program za specifične potrebe pojedinačnog polaznika. Ovaj način poduke omogućava brže i lakše usvajanje jezika i u mogućnosti je usmjeriti intenzitet učenja na njegove pojedine dijelove, sukladno potrebama polaznika.

KONTAKT:

Ivana Edmonds, M.A. (Ed), M.Ed.
jezici@par.hr
+385 (51) 327 037

centar_za_jezike_cover_2