Privatne osobe


Redovitim i kvalitetnim edukacijama osiguravate si tržišnu prednost i ulažete u osobni razvoj.  Prva riječka obrazovna grupacija koja pruža vrhunske edukacije na riječkom području od 2007. godine, ističe se svojim inovativnim obrazovnim konceptima, iskustvom predavača, dugačkom referentnom listom zadovoljnih klijenata i suradnjom s prestižnim američkim Iacocca institutom.

Specijalizirani smo za kontinuirani razvoj programa cjeloživotnog obrazovanja, pružanje usluga poslovnog savjetovanja u području analize uspješnosti poslovnih subjekata, izrade strateških, marketinških i poslovnih planova te prijavu projektnih prijedloga i izradu projektnih planova.

Zahvaljujući iskustvu u razvoju vrhunskih programa cjeloživotnog obrazovanja, nudimo Vam paletu seminara, tečajeva, treninga i radionica iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, osobnog i profesionalnog razvoja s naglaskom na timski rad te razvoj komunikacijskih i prezentacijskih vještina, menadžmenta, prodaje, marketinga, financija, računovodstva, logistike te pisanja i upravljanja EU projektima. O kvaliteti pruženih usluga najbolje govori referentna lista s više od 200 zadovoljnih tvrtki i gotovo 3.500 polaznika različitih programa.

Sve edukacije održavaju se u manjim grupama i u modernom okruženju visokoobrazovne institucije u samom centru Rijeke, a mogu se izvoditi i kao in-house treninzi. Svi klijenti dobivaju popratne edukacijske materijale i potvrdu/diplomu za stečene kompetencije.

Kontaktirajte nas za više informacija – obratite nam se s povjerenjem!

No Fields Found.