Želim studirati


Dragi roditelji budućih studenata!

Sama činjenica da Vas je potraga za kvalitetnim studijem dovela do naše institucije nam znači mnogo! Dozvolite nam da barem u kratkim crtama opišemo zašto je PAR pravi izbor za Vašeg studenta.

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha koji prva nezavisna visokoobrazovna institucija u Primorsko – goranskoj županiji prenosi na studente kroz edukacijske programe. U nedavno provedenom istraživanju, studenti PAR-a istaknuli su atmosferu na studiju i pristupačnost profesora i osoblja kao jednu od nepobitnih prednosti studiranja na PAR-u. Iznimno smo ponosni što omogućavamo studentima okružje u kojem mogu maksimalno razvijati potencijale.


Studentima nudimo više od diplome. Spajajući akademski i praktičan pristup sa stvarnim poslovnim okruženjem nudimo im znanje u skladu s potrebama tržišta.
Program stručnog studija Poslovno upravljanje spaja obrazovni sustav i gospodarstvo, a stvoren je po uzoru na metodološki koncept europskih stručnih studija koji stavljaju naglasak na stjecanje iskustva i orijentaciju ka tržištu rada kroz sve tri godine studija:
1. godina studija: opći i osnovni ekonomski kolegiji
2. godina studija: stručni kolegiji prilagođeni poslovnom upravljanju
3. godina studija: kolegiji iz područja financija i logistike te stjecanje  stručnih kompetencija kroz praktično iskustvo.

Želite detaljnije informacije o programu i mogućnostima studiranja?

Kontaktirajte nas na upisi@par.hr ili 051 327 322.

Pravovremeno se informairajte o uvjetima upisa, treba li Vam položena državan matura za upis, mogućnosti stipendiranja i financiranja!

Visoka poslovna škola PAR spaja teoriju i praksu kroz studijski program i izvannastavne aktivnosti. Studenti PAR-a imaju priliku sudjelovati u međunarodnim školama, međunarodnim konferencijama i studentskim edukativnim putovanjima. Dodanu vrijednost stvara i mogućnost uključivanja studenata u organizaciju događaja i realizaciju projekata kroz PAR studentski poduzetnički inkubator.

Zapošljivost studenata PAR-a nakon završetka studija prelazi 75 posto. Jedna od inovacija u pristupu stručnoj studentskoj praksi koja to omogućava je PAR studentski poduzetnički inkubator, koji predstavlja simulaciju radne sredine. Stjecanje praktičnog iskustva i rani susret s realnim radnim okruženjem pruža studentima drugačiju perspektivu i značajnu prednost na tržištu rada.

Želite znati što nudi studij na PAR-u?

Pridružite nam se na nekoj od naših sljedećih aktivnosti!

Pošaljite upit našem voditelju studija ili dogovorite sastanak s predstavnicima studenata!

Visoka poslovna škola PAR prepoznala je potrebu za kvalitetnim obrazovanjem sportaša te omogućila studentima-sportašima da po prilagođenom programu našeg stručnog studija Poslovno upravljanje steknu vještine za uspješno snalaženje u poslovnom svijetu.

Obrazovanje za vrhunske sportaše stavlja naglasak na konzultativnoj nastavi, prilagođavanje ispitnih rokova potrebama i obvezama sportaša te individualan, mentorski pristup studentu što rezultira lakšim praćenjem sadržaja kolegija. Studenti sportaši zadovoljni su i dostupnošću svih radnih materijala i ispitne literature. S takvim pristupom naši se studenti-sportaši mogu neometano posvetiti svojoj sportskoj karijeri znajući da ne zaostaju za svojim kolegama i da upisom na PAR zasigurno ulažu u svoju budućnost.

Postani dio naše PAR sport generacije i osiguraj svoju budućnost!