Certifikat za voditelje EU projekata – upisi u tijeku!


Programi stručnog usavršavanja Visoke poslovne škole PAR odobreni su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se izvode u trajanju od minimalno 150 sati. Svaki program ima poseban kurikulum koji se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a završava završnim radom ili ispitom. Bitno je naglasiti kako su svi programi prilagođeni tržištu, specifičnostima prakse i uvjetima rada, te se upisuju u e-radnu knjižicu.

U tijeku su prijave za jedan od programa usavršavanja koje provodi PAR i to – Program usavršavanja za poslove voditelja/ice izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

 

Program usavršavanja za poslove voditelja/ice izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Opće informacije:
  • 162 sati nastave: 89 sati predavanja + 73 sata vježbi
Cijena:
  • 9.200,00 kn
  • 20% popusta za studente i nezaposlene
Upisom programa stječete specifična znanja:
  • provedbe projekata financiranih iz EU fondova u području institucionalno-pravnog uređenja Europske Unije
  • politike financiranja kroz Fondove Europske Unije
  • razvoj različitih proračunskih EU fondova na nacionalnoj razini i razini EU te
  • podnošenje projektnih prijedloga koji zahtijevaju profesionalan pristup projektnom planiranju i razvoju projekata Europske Unije

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca ovdje .

U nastavku se nalazi dokument za preuzimanje u kojem su opisana specifična znanja koja stječete nakon završetka programa i minimalne uvjete za upisi.

Za sve informacije, kontaktirajte PAR slanjem e-maila na: martina.jurkovic@par.hr ili pozivom na: +385 98 926 98 84.

Za svakoga postoji prilika da učini nešto za sebe. Kako bismo si osigurali ulazak na tržište rada, važno je biti u toku s novostima koje ubrzani način života donosi. Često dolazimo u situaciju da se s formalnim obrazovanjem teško izborimo za svoje mjesto na tržištu. Stoga nam je cilj pronaći nišu i nešto po čemu ćemo se istaknuti i razlikovati od ostalih. I upravo zbog toga, i osobni i profesionalni razvoj proizlaze iz stjecanja novih vještina, znanja i sposobnosti.