Otvoreni sati PAR-a – prilika za buduće studente!


Otvoreni sati Visoke poslovne škole PAR

U dva tjedna srpnja Visoka poslovna škola PAR organizira Otvorene sate PAR-a, novi koncept stvoren s ciljem upoznavanja potencijalnih studenata s organizacijom i programom jedine neovisne visokoobrazovne institucije u Rijeci!

Tijekom šest termina „Otvorenih sati“ imat ćete priliku obići prostor Visoke poslovne škole PAR i porazgovarati o mogućnostima koje će Vam pružiti upis našeg studija .

TERMINI OTVORENIH SATI:

Utorak, 11. srpnja u 17 sati

Četvrtak, 13. srpnja u 11 sati

Petak, 14. srpnja u 17 sati

Utorak, 18. srpnja u 17 sati

Četvrtak, 20. srpnja u 17 sati

Petak, 21. srpnja u 11 sati

 

Za svaki od predviđenih termina isplanirali smo obilazak prostora Visoke poslovne škole PAR. PAR se nalazi na Trgu Riječke rezolucije 4, odnosno, u zgradi Municipiuma, jednom od simbola Rijeke i građevini koja ima status kulturnog dobra i spomenika kulture. Zgrada u kojoj se nalazi PAR je bila gradska vijećnica tijekom 19. stoljeća, a poznata je i kao tadašnja suvremena gradska kuća. Zgrada Municipiuma danas živi novim životom, te smo odlučili otvoriti svoja vrata svima koji žele zaviriti u našu oazu znanja.

Tijekom obilaska bit će Vam pokazane sve predavaone , sportski kutak posvećen vrhunskim sportašima – studentima PAR-a, dnevni boravak studenata i knjižnica. Vjerujemo kako će Vam kratki obilazak biti dovoljan da iskusite poticajnu atmosferu koju smo stvorili za naše studente.

Obilazak će slijediti individualni razgovori s našim Voditeljem studija, profesorom Nenadom Antolovićem. Na neobvezujućem sastanku imat ćete priliku iz prve ruke saznati sve što Vas zanima o našem programu stručnog studija Poslovnog upravljanja, prednostima studiranja na Visokoj poslovnoj školi PAR, kao i informacije o cijenama školarine i modelima financijske podrške koje pružamo.

Visoka poslovna škola PAR nalazi se u centru Rijeke!

Informirajte se o našem programu i mogućnostima stjecanja radnog iskustva prije izlaska na tržište rada:.

Posjetitelji naših Otvorenih sati, koji su sigurni kako je Visoka poslovna škola PAR najbolji izbor za njihov karijerni i obrazovni put, će se po završetku pojedinog termina Otvorenih sati moći i upisati na Visoku poslovnu školu PAR.

Vidimo se na jednom od termina Otvorenih sati Visoke poslovne škole PAR!