Novosti za studente

The Balkans Peace Program 2017.

The Balkans Peace Program 2017. : Razvitak nakon sukoba na Kosovu sastoji se od tri ključne komponente: Obrazovanje / akademici: sudionicima će se ponuditi tečaj kolegija o politici i razvoju Balkana s fokusom na Kosovo na Koledžu AAB u Prištini na Kosovu. Nakon uspješnog završetka kolegija, svaki sudionik dobiva službeni prijepis s AAB Collegea kako bi dokazao da su stekli 4 ECTS bodova. Kolegij će se izvoditi na engleskom jeziku.

Otvorene prijave za Startup Camp Rijeka 2017!

Otvorene prijave na Startup Camp Rijeka 2017! Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju Startup Camp Rijeka 2017, poduzetnički kamp koji se održava šestu godinu zaredom s ciljem poticanja poduzetništva i poboljšanja investicijske klime u Hrvatskoj.

PAR na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

Grad Zadar, kao partner Instituta za razvoj visokog obrazovanja, 16. svibnja 2017. godine organizira sajam stipendija i visokog obrazovanja, koji se održava u Arsenalu, od 11 do 17 sati. Posjetitelji Sajma u Zadru mogu na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Hrvatskoj i inozemstvu

ICD program stručne prakse

ICD (Institute for Cultural Diplomacy) projekt stažiranja (2008-17) je 10-godišnji program čija je glavna svrha omogućiti studentima preddiplomskog i diplomskog studija praksu za uključivanje u kulturnu diplomaciju, a time i u daljnji razvoj kulturne diplomacije I multikulturalnost širom svijeta.

Poduzetničko natjecanje za studente u Berlinu

 

Izvrsna prilika za studente koji se žele okusiti u poduzetničkim projektima, s orijentacijom na medije i digitalnu transformaciju. Iskoristite priliku i prijavite se za sudjelovanje u „Talent Meets Bertelsmann 2017“ koje se održava u Berlinu od 2. do 5. srpnja 2017. godine.

Ulaganjem u inovacije i kvalitetu studentskog života do obrazovanja po mjeri modernog studenta

Visoka poslovna škola PAR je brzo rastuća obrazovna institucija, prepoznata među studentima po drugačijem pristupu i usvajanju znanja u prijateljskom i podržavajućem okruženju, a među roditeljima po kredibilitetu i rezultatima koje studenti ostvaruju za vrijeme i po završetku studija.

Seminar za voditelje projekta sukladno IPMA sustavu – prijave u tijeku!

Upravljanje projektima je potrebno i prisutno u svim područjima ljudske djelatnosti. Razlikuje se od upravljanja stalnim (kontinuiranim) procesima, jer svaki projekt ima ograničeno trajanje  unutar kojega se  nastoje postići ciljevi projekta u uvjetima ograničenih resursa.

Seminar - Krizni menadžment i krizno komuniciranje

Krizne situacije u organizacijama i korporativnom komuniciranju u krizi predstavljaju prijetnju poslovnom uspjehu poslovne organizacije. Unaprijedite svoja znanja iz područja kriznog menadžmenta i kriznog komuniciranja kako bi u svakom trenutku mogli otkloniti krizne situacije. Naučite upravljati procesom krizne komunikacije!

Poziv na otvorenje poslovnog kutka Gradske knjižnice Rijeka

U utorak 9. svibnja u 13 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Rijeka (Palača Modello, Matije Gupca 23) bit će predstavljena nova usluga Gradske knjižnice Rijeka - Poslovni kutak.

JCI Rijeka poziva Vas na edukativni projekt „Edukacijom do zaposlenja“

JCI Rijeka (Međunarodna komora mladih Rijeka) poziva Vas na edukativni projekt „Edukacijom do zaposlenja“ koji se održava 06. svibnja 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci (Kampus Sveučilišta u Rijeci) s početkom u 10,00h.

Pages