U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Prijavite se odmah!

saznaj više

NLP Komunikator i seminari online i offline komunikacijskih vještina

saznaj više

Osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR je najbolja poduzetnica 2014. godine! Photo: jutarnji.hr

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novosti za studente

Edukacije u listopadu i studenom

Povećajte učinkovitost i postignite bolje rezultate uz edukacije u PAR-u! Odaberite edukaciju u studenom i listopadu: NLP Komunikator, Komunikacijske i prezentacijske vještine, Facebook kao komunikacijski alat i Vještine prodajne komunikacije. Prijave u tijeku!

PRAVI IZBOR ZA MENE

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha. Pročitajte zašto je PAR pravi izbor za Vas!

Tečajevi stranih jezika u Centru za jezike PAR

Učite strani jezik i pripremite se za početak školske/akademske godine, napredovanje u karijeri, boravak u inozemstvu, poslovno putovanje, studentsku razmjenu, i mnogo više. Novi ciklus tečajeva počinje 14.9.

Projekt ARFEU i u novoj akademskoj godini

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je nastavak projekta „Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.“ Studentski zbor Visoke poslovne škole PAR uključio se u projekt prošle godine kada su studentice PAR-a nagrađene za svoj rad i trud putovanjem u Bruxelles gdje su prisustvovale radu Europske komisije.

EDUKACIJA ZA VODITELJE POSLOVNICE I TURISTIČKE VODIČE U STUDENOM

Na temelju Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 68/07. i 88/10), Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (NN 50/08) i Pravilnika o ispitnom programu za voditelja poslovnice, sastavu ispitne komisije i načinu polaganja stručnog ispita (NN 50/08) Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje programa:

 

Dekanica Nikolić na konferenciji Davida Clutterbucka

Dekanica Nikolić posjetila je dvodnevnu konferenciju Davida Clutterbucka, vodećeg svjetskog autoriteta za mentorstvo i coaching, inače autora čak 60 knjiga o tim temama. Konferencija je održana u Zagrebu, u organizaciji Lidera.

Konferencija se dotakla tema coachinga i mentorstva kao dva ključna za uspješno upravljanje modernom organizacijom. Zaključke konferencije možete pročitati ovdje.

 

PAR I NOVI LIST ODRŽALI TRIBINU O STARTUPU U RIJECI

Prva tribina u suradnji PAR-a i Novog Lista održana je u srijedu, 30.9. O zaključcima i gostima pročitajte u nastavku.

TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA 2015

Otvorena predavanja i besplatni seminari u PAR-u od 28.9. do 3.10.

Pages