U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR je najbolja poduzetnica 2014. godine! Photo: jutarnji.hr

saznaj više

Prijave za SenZations u tijeku! Osigurajte svoje mjesto na 10. izdanju najstarije europske škole o IoT i businessu!

saznaj više

Novosti za studente

PRAVI IZBOR ZA MENE

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha koji prva nezavisna visokoobrazovna institucija u Primorsko – goranskoj županiji prenosi na studente kroz edukacijske programe. U nedavno provedenom istraživanju, studenti PAR-a istaknuli su atmosferu na studiju i pristupačnost profesora i osoblja kao jednu od nepobitnih prednosti studiranja na PAR-u. Iznimno smo ponosni što omogućavamo studentima okružje u kojem mogu maksimalno razvijati potencijale.

Edukacija: Program za voditelje poslovnica

Program je namijenjen poduzetnim, komunikativnim osobama i onima s interesom za bavljenje turističkim djelatnostima. Završetkom programa, polaznici će imati kompetencije voditelja poslovnice, odnosno turističke agencije. U tijeku su prijave, a predviđeni početak programa je 12. rujan

Pripremni seminar IPMA Certifikacije: Razine C i D

Prijave u tijeku za termin 11. - 26. rujna 2015. IPMA je kratica za International Project Management Association. IPMA ovjera pojedincu i tvrtki donosi nepobitnu prednost i oznaku kvalitete s obzriom na to da je priznata na međunarodnoj razini. PAR će provoditi pripremni seminar za Razinu C IPMA certifikacije za ovjerenog voditelja projekta i Razinu D IPMA certifikacije za ovjerenog suradnika za upravljanje projektima.

Vrhunske edukacije u PAR-u: predbilježbe u tijeku

Dok formalno obrazovanje donekle pruža prilike za usvajanje tehničkih znanja potrebnih za standardizirana radna mjesta, poslodavci i tržište od zaposlenika očekuju korak dalje u razvoju i korištenju aktualnih poslovnih znanja i vještina. Cjeloživotno učenje aktiviralo je HR odjele i potaknulo managere na proaktivno razmišljanje o razvoju pojedinog zaposlenika (ne samo odjela), što je rezultiralo boomom tržišta poslovnih edukacija. Kako odabrati edukaciju, koje su najpotrebitije i zašto baš odabrati PAR?

Dreams Goals Achievements

If New York is the city that never sleeps, Washington is the city that allows a five minute nap only. Even though it is the political center of the United States, it is both enjoyable and exciting, providing its visitors with a wonderful and rich experience through its beautiful monuments, bars, and restaurants.

From Dubrovnik to Porec and back again

Since our last post, we have been from one end of Croatia to the other

Pages