Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Global Village 2014

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

STUDEN u PAR-u

STUDEN U PAR-u! :)

Koje aktivnosti će se događati u PAR-u tijekom slijedećeg mjeseca? Donosimo vam kratak pregled aktivnosti koje će započeti ili se održati u studenom!
@par mail

ZAŠTO @PAR?

Od početka 2014/2015 akademske godine nastojimo potaknuti studente na korištenje stud.iprezime@par.hr mailova. Evo četiri prednosti korištenja @par maila:
 
1.       @par je oznaka da ste dio institucije
 
Biti dijelom institucije je prednost pri komunikaciji jer joj daje težinu i ozbiljnost.
Znate li porijeklo riječi brand?

7 izazova osobnog brendiranja

U sklopu gostujućih predavanja srijedom, Ana Jergović i Bor Dizdar iz kreativne agencije IDEOTEKA su održali predavanje na temu brendiranja s posebnim naglaskom na važnost osobnog brendiranja.  Tko vam pada na pamet u tom kontekstu? David Backham, Lady Gaga, Isus? A što je s vašim brendom? Koliko vremena posvećujete razvoju svog osobnog brenda i koji vam je cilj? Želite li se predstaviti kao netko na koga se poslodavci mogu osloniti ili se želite bogato udati? Možda i nemate cilj pa je vaš brend svako jutro drugačiji.

NGO, FSO, UMKI, PORTIĆ, SMART, ŽMERGO, ... Zvuči li išta poznato? Pročitaj za više ...

FSO, UMKI, PORTIĆ, SMART, ŽMERGO su udruge, odnosno organizacije civilnog društva, koje djeluju na području Rijeke i šire okolice s time da FSO djeluje na razini cijele Hrvatske i zaslužan je za nastanak edukativnog programa koji provodi vama bliska NGO organizacija - Udruga PAR! Btw... Non Government Organization... :)
Mirela Despotović je održala PCM radionicu u PAR-u u sklopu Akademije regionalnog razvoja i EU

Intervju s Mirelom Despotović, predsjednicom Centra za civilne inicijative i poruka PAR studentima: PROAKTIVNOST, KREATIVNOST I INOVATIVNOST su bitni za EU fondove!

Mirela Despotović održala je besplatnu dvodnevnu PCM radionicu za studente u sklopu Akademije regionalnog razvoja i fondova EU, na poziv nadležnog Ministarstva koji je i pokrenuo projekt Akademije. Predavačicu smo uhvatili u nadi da ćemo saznati ključ za uspjeh pri apliciranju na EU fondove s obzirom na to da je Centar za civilne inicijative, koji djeluje na području Središnje Hrvatske, proveo (odnosno provodi) čak 13 europskih projekata! Osim toga, zanimalo nas je i kako ona, kao stručnjak, gleda na razvoj civilnog društva u Hrvatskoj.

Studenti PAR-a žive start up Kulturu i poduzetništvo!

Borna Alač, Matija Babić i Marin Krmpotić, studenti PAR-a, su dio start up tima koji je nedavno osvojio treće mjesto na «PAR Forumu: Start up Klinici», čime su zaslužili sudjelovanje na «Microsoft Start up Academy», a trenutno se pripremaju za natjecanje «Budi uzor» zbog kojeg uskoro putuju u Osijek. Borna, Matija i Marin ispričali su svoju priču za Newsletter. U nastavku pročitajte što su rekli „on the record“! :)

Pages