Novosti za studente

UPISI U TIJEKU na stručni studij Business Management

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha. Pročitajte zašto je PAR pravi izbor za Vas!

Iz perspektive studenta: Nikolina Jovičić

Nikolina Jovičić je studentica 3. godine Visoke poslovne škole PAR. U svoj besprijekoran "studentski dosje" ove je godine dodala i međunarodno iskustvo kao prva PAR-ova studentica koja je iskoristila Erasmus za semestralnu stručnu praksu u Njemačkoj! Prve dojmove pročitajte u nastavku...

PROGRAM SEMINARA ZA PREVOĐENJE

Program pruža jedinstvenu mogućnost rada i učenja s iskusnim predavačima i prevoditeljima, upoznavanja s najnovijim alatima i tehnikama prevođenja te rada u poticajnom okruženju. Ne propustite priliku raditi s vrhunskim stručnjacima i u vrhunskom timu!

SenZations 2016 - nakon 10 godina ponovno u Poljskoj!

Vrijednost IoT-a će iznositi nevjerojatnih 1 trillion (1000 milijardi) dolara u 2020. godini. Svi uređaji kojima se koristimo će međusobno komunicirati, a naše živote će promijeniti način na koji koristimo tehnologiju. Koje su najnovije IoT inovacije na tržištu trenutno i kako uopće to tržište funkcionira možete saznati na ovogodišnjoj, 11. Ljetnoj školi SenZations koja će se održati u Poljskoj, a bit će posvećena temama zelenog IOT-a i zelene ekonomije!

PPK 2016 – rane prijave za startup natjecanje!

Otvorene su rane prijave za PAR poduzetnički kamp 2016! Prijavi svoj tim od maksimalno 3 člana, unaprijedi svoju ideju uz pravog mentora, pitchaj pred žirijem u prekrasnom ambijentu Trsatske gradine i osvoji vrijedne nagrade!

English Learning Summer Camp - prijave u tijeku

Visoka poslovna škola PAR je pripremila poseban ljetni program učenja engleskog namijenjen srednjoškolcima - The PAR Summer Camp! Program uključuje učenje Engleskog jezika uz vodstvo izvornih govornika i CLIL stručnjaka!

Dekanica Nikolić - dobitnica godišnje nagrade Primorsko - goranske županije i nagrade Grada Rijeke!

Nakon velikog priznanja na nacionalnoj razini i nagrade Poduzetnica godine 2014, doc. dr.sc. Gordana Nikolić je ove godine primila i godišnju nagradu Primorsko - goranske županije i nagradu Grada Rijeke za izniman doprinos na području visokog obrazovanja i poduzetništva, osnivanjem i pokretanjem prve privatne visoko obrazovne ustanove.

AISEC - programi za studente

AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu koja studentima i mladima do 30 godina nudi mogućnost odlaska na stručnu praksu u inozemstvo u sklopu dva programa praksi. Prvi je Global Talent: program plaćenih stručnih praksi koje traju od 3 do 18 mjeseci. Drugi je Global Entrepreneur: program stručnih praksi u start-up kompanijama koje traju od 2 do 3 mjeseca i nisu plaćene ali je praktikantu osiguran besplatan smještaj.

Pages