Novosti za studente

Besplatne edukacije - prijave u tijeku!

PAR Vas poziva na besplatne radionice povodom Dana otvorenih vrata koja se održavaju od 5. do 11. svibnja 2016.! U sklopu programa održat će se niz otvorenih predavanja i prezentacija, a između ostalog i besplatne edukacije s temama iz područja marketinga i računovodstva. Odaberite jednu ili obje edukacije i prijavite se putem online obrasca u nastavku!

 

SEMINARI ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA VODITELJE POSLOVNICA

Zbog velikog interesa, u tijeku su predbilježbe za seminar za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Natječaj za izbor u nastavna zvanja Visoke poslovne škole PAR

U skladu s člankom 101. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07 i 94/13) i člankom 33. Statuta Visoke poslovne škole PAR, Stručno vijeće Visoke poslovne škole PAR na svojoj 17. sjednici održanoj 15. ožujka 2016. godine raspisalo je natječaj za izbor u znanstveno - nastavno zvanje:

Dani otvorenih vrata - program

Dani otvorenih vrata PAR-a održavaju se od 05. do 11. svibnja 2016. Program je namijenjen srednjoškolcima (maturantima), njihovim roditeljima, malim i srednjim poduzetnicima, sportašima, i svima koji se žele dodatno educirati! U nastavku je pregled programa.

English Learning Summer Camp - prijave u tijeku

Visoka poslovna škola PAR je pripremila poseban ljetni program učenja engleskog namijenjen srednjoškolcima - The PAR Summer Camp! Program uključuje učenje Engleskog jezika uz vodstvo izvornih govornika i CLIL stručnjaka!

Studenti PAR-a posjetili Liburnia Riviera Hotele

U srijedu, 20. travnja, studenti Visoke poslovne škole PAR posjetili su Liburnia Riviera hotele. Tijekom posjeta organizirano im je stručno predavanje Predsjednika uprave dr.sc. Igora Šehanovića te obilazak hotela Ambasador i Kvarner.

Dekanica Nikolić - dobitnica godišnje nagrade Primorsko -goranske županije

Dekanica Visoke poslovne škole PAR doc.dr.sc. Gordana Nikolić dobitnica je godišnje nagrade Primorsko-goranske županije čime je prepoznat njen dugogodišnji trud i angažman u visokom obrazovanju na području regije, a i šire.

Raspored predavanja za voditelje poslovnica

U nastavku Vam donosimo raspored predavanja za program: Seminari za poslaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Pages