Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

Studentski zbor Visoke poslovne škole PAR vas poziva na INCASO 2015: Brandiranje i PARadiranje. Pridružite nam se na predavanjima o nastanku poznatih riječkih brendova, na radionicama brendiranja i razvoja poslovne ideje i naravno - na maškaranoj fešti + u 32. Međunarodnoj povorci Riječkog karnevala! Učite, družite se i zabavljajte s nama od 13. do 15. 2. 2015.!

saznaj više

Program je namijenjen srednjoškolcima iz cijelog svijeta između 15 i 18 godina starosti.

The Pennsylvania School for Global Entrepreneurship (PSGE), traje od 5. srpnja do 1. kolovoza 2015. Program je namijenjen srednjoškolcima iz cijelog svijeta između 15 i 18 godina starosti (u prosjeku 70-tak polaznika iz 30-tak zemalja) - See more at: http://www.par.hr/hr/eventi/psge#sthash.QTxTN4Yt.dpuf

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Novosti za studente

Prijavite se na radionice brendiranja INCASO 2015

Prijavite se na INCASO 2015: Brendiranje i PARadiranje namijenjene studentima, znanstvenim novacima i asistentima, volonterima i osobama uključenim u rad neprofitnih organizacija. INCASO 2015 održavat će se od 13. do 15. veljače 2015. godine. Program će uključiti plenarna predavanja čak tri jaka riječka brenda, edukativno-kreativne radionice brendiranja poslovne ideje i sudjelovanje u 32. Međunarodnoj karnevalskoj povorci! INCASO 2015 organiziraju Studentski zbor Visoke poslovne škole PAR i Turistička zajednica grada Rijeke.

Ivana Datković, direktorica poslovnice za mlade u Erste Banci održala gostujuće predavanje

Ivana Datković, direktorica poslovnice za mlade u Erste Banci je održala predavanje studentima Visoke poslovne škole PAR. Tema predavanja je bila Kako napisati zahtjev za sponzorstvo. Nakon predavanja, gospođa Datković je održala i kratku radionicu za studente. Studenti su imali priliku vidjeti primjere dobro napisanih i loše napisanih zahtjeva, te su se uspjeli i sami okušati u tome.

Radionica Japanske akupunkture u PAR-u: prijave u tijeku!

PAR organizira vikend-radionicu Japanska akupunktura u suradnji s norveškim Centrom za japansku akupunkturu. Radionica je namijenjena svim terapeutima koji se bave akupunkturom, a održat će se 7. i 8.3.2015 u 9 sati, u prostorima Visoke poslovne škole PAR.

Iskustva polaznika Global Village programa u 2014

Iskustva predsravnika Global Village programa iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore

PSGE: Međunarodni program za srednjoškolce u SAD-u, prijave u tijeku

Međunarodni program za srednjoškolce u SAD-u, The Pennsylvania School for Global Entrepreneurship (PSGE), traje od 5. srpnja do 1. kolovoza 2015. Program je namijenjen srednjoškolcima između 15 i 18 godina starosti iz cijelog svijeta (u prosjeku 70-tak polaznika iz 30-tak zemalja). Teme koje se obrađuju tijekom programa su poduzetništvo, globalizacija, realni projekti poduzeća/korporacija i leadership.

Internship u SAD-u: prijavite se za Global Village!

 

Jeste li razmišljali ikada o mogućnostima stjecanja iskustva u SAD-u? "Upoznati ljude iz preko 50 zemalja svijeta, dijeliti s njima zagrljaje, suze, smijeh i sreću... ono je što Global Village čini toliko posebnim", kaže Tanja Randić, sudionica Internshipa 2013. 

Pages