Novosti za studente

Studijsko putovanje u Trst

Obavijest studentima koji putuju sutra u Trst (Italija) u posjet MIB-u u sklopu INCASO programa: Polazimo s Trga bana Jelačića u 8: 30 sati. U nastavku studenti mogu preuzeti dokument s uputama za ponašanje pri posjeti Illy tvornici kave.

 

Objavljeni su Erasmus natječaji za studente i osoblje

Visoka poslovna škola PAR objavila je natječaje za Erasmus za studente i osoblje. Iskoristite priliku za studentsku razmjenu te stjecanje neprocijenjivog međunarodnog iskustva! Natječaje možete pogledati na poveznici: http://www.par.hr/hr/erasmus-natjecaji

Tečajevi stranih jezika - upisi u tijeku

Znanje stranih jezika je potreba koja se javlja svima, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ponekad se radi o hobiju ili želji za "gledanjem filmova bez titlova", a nekada i o napredovanju na poslu. U svakom slučaju, znanje stranih jezika nas obogaćuje i otvara mogućnosti za nova iskustva, kojima svi težimo.

Poziv na otvoreno predavanje PAR-a, HUUP-a i IPMA: Young Crew Croatia

Poziv na otvoreno predavanje u organizaciji Visoke poslovne škole PAR, Hrvatske udruge za upravljanje projektima (koordinacijski centar Rijeka) i Young Crew Croatia:

Seminar za voditelje projekta sukladno IPMA sustavu – prijave u tijeku!

Visoka poslovna škola PAR kao ovlašteni partner HUUP-a (Hrvatske udruge za upravljanje projektima) organizira pripremni seminar i ispit za stjecanje međunarodno priznatog certifikata s područja projektnog menadžmenta sukladno IPMA sustavu.

Startup Europe Week 2017: Jaka riječka poduzetnička fronta

U tjednu posvećenom startup kulturi i poduzetništvu, Riječani su imali priliku sudjelovati na nizu vrlo zanimljivih događaja.

Održana radionica o coachingu za poslodavce i potencijalne mentore

Srijeda na Visokoj poslovnoj školi PAR je uistinu „odisala“ poduzetničkom kulturom. Uz aktivnosti Startup Europe Weeka koje je još jednom organizirala, održano je i predstavljanje HUP – EBRD Inicijative za mlade (PSYI).

Održana prezentacija Inicijative privatnog sektora za mlade

Visoka poslovna škola PAR podržala je Inicijativu privatnog sektora za mlade čije se predstavljanje studentima i poslodavcima održalo danas, 08. veljače 2017. godine.

Raspored INCASO 2017

U nastavku se nalazi raspored za INCASO 2017: Creative Entrepreneurship. Raspored je podložan promjenama kroz sljedećih 7 dana zbog organizacije i koordinacije svih uključenih aktera.

Najava za medije: Startup Europe Week Rijeka

Dana 6. veljače 2017. (ponedjeljak) u 10:00 h u Ri info, održat će se tiskovna konferencija s ciljem najave konferencije Startup Europe Week Rijeka.

Pages