Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Senzations 2014

Prijave u tijeku!

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

PAR Forum - Start up Klinika - prijave u tijeku

Visoka poslovna škola PAR organizira PAR Forum pod nazivom "Start up Klinika" kako bi kroz višednevno događanje, predavanjima, radionicama i natjecanjem u start up projektima omogućili polaznicima da svoje, postojeće, ideje pretvore u konkretne, originalne poduzetničke ideje.
Centar za jezike PAR

Novi ciklus tečajeva Centra za jezike PAR!

Novi ciklus tečajeva stranih jezika Centra za jezike PAR kreće 15. rujna, 2014. godine. U ponudi su početnički i napredni tečajevi engleskog, španjolskog, francuskog, njemačkog, talijanskog i ruskog, a održavat će se u trajanju od 45 sati u razdoblju od 15. rujna do 28. studenog, 2014. godine. Kako bi odgovorili na realne potrebe polaznika, tečajevi poseban naglasak stavljaju na učenje komunikacijom na stranom jeziku, a grupe polaznika se formiraju prema razini znanja.
Ideja za budućnost

PAR forum: novi koncept za razvoj poduzetničke kulture!

Ovogodišnji PAR forum omogućiti će višednevne edukacije, seminare, treninge i radionice nekolicini timova s poslovnom idejom s ciljem razvijanja njihovog projekta to faze poduzeća..
2. PAR Newsletter

Drugi PAR Newsletter

Došlo je vrijeme za jos jedan PAR Newsletter. Kako bi bili informirani o radu PAR-a, novostima i događajima, PAR Newsletter će vam pružiti upravo to, a nadamo se i zainteresirati za neke nove teme. 

U ovom, drugom po redu, PAR Newsletteru možete pročitati najnovije informacije o ovogodišnjem PAR forumu koji će se održati najesen. Zašto je zapravo došlo do promijene koncepta i što on donosi pročitajte u tekstu o start up kulturi i zašto je ona bitna za poduzetništvo i ekonomiju općenito. 

Akademija regionalnog razvoja i fondova EU

Snimanje priloga za HRT-ovu emisiju o EU fondovima na Visokoj poslovnoj školi PAR

Ekipa HRT-ove emisije Putevima EU fondova danas je posjetila Visoku poslovnu školu PAR kako bi snimila prilog o Akademiji regionalnog razvoja fondova EU. Akademija je projekt Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a cilj joj je povećati razinu studentskog znanja o EU fondovima. Studentski zbor Visoke poslovne škole PAR je aktivni član Akademije te će u novoj akademskoj godini provoditi razne aktivnosti za studente.
Global Village 2014

Global Village 2014: riječke snage predstavljaju Hrvatsku

Na američkom Lehigh Sveučilištu i Iacocca Institutu u punom je jeku ovogodišnji Global Village for Future Leaders of Business and Industry na kojem sudjeluju Antonio i Mateo Turković iz Rijeke koji su prošli selekcijski proces u Visokoj poslovnoj školi PAR, a kao jedan od članova organizacijskog odbora Global Village programa ondje boravi i radi Dario Zorić, voditelj logistike i studentskog poduzetničkog inkubatora PAR-a.

Pages