Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novi ciklus tečajeva stranih jezika počinje 6. travnja! Prijave na jezici@par.hr ili 051/ 327 037. 

saznaj više

PILC 2015: Change leadership - Key to Successful Growth će se održati 13. i 14. ožujka 2015. u opatijskom Hotelu Milenij.

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

Novosti za studente

Novi ciklus tečajeva Centra za jezike PAR: Želim naučiti strani jezik ovo proljeće!

Centar za jezike PAR pripremio je posebnu ponudu za novi ciklus tečajeva stranih jezika - ali i posebnu akciju kojom ostvarujete 15% popusta na tečaj njemačkog, ruskog, španjolskog i ubrzanog konverzacijskog tečaja engleskog. Da bi ostvarili popust, sve što trebate napraviti je: poslati e-mail sadržaja "Želim naučiti strani jezik ovo proljeće!" + tečaj koji želiš, svoje ime i prezime i broj mobitela na jezici@par.hr

Besplatna informativna radionica o NLP-u

Poslovna akademija Rijeka i NLP & COACHING AKADEMIJA iz Stuttgarta vas pozivaju na besplatnu informativnu radionicu o neurolingvističkom programiranju i WINGWAVE Coachingu. Radionicu će održati dr. Nada Kaiser, NLP Master Trener, 26. ožujka 2015. u 16:00 sati u Visokoj poslovnoj školi PAR.
 
NLP (neurolingvističko programiranje) je psihološko-komunikacijski model nastao u Americi sedamdesetih godina 20.

PROJEKTNA AKADEMIJA PAR

Poslovna akademija Rijeka u suradnji s Jelić Konzaltingom j.d.o.o. najavljuje prvi ciklus edukacija za pripremu EU projekata u 2015. godini pod nazivom Projektna akademija PAR unutar koje će se održati niz edukacija i seminara iz područja EU projekata. Ciklus će započeti besplatnom informativnom radionicom Najava 2. kruga natječaja iz Strukturnih fondova Europske unije za MSP – sektor proizvodnje već 19. ožujka 2015. U nastavku vam donosimo program edukacija i kontakt za prijave.

 

Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje programa stručnog ispita za turističkog vodiča i voditelje poslovnica

Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje programa stručnog ispita za turističkog vodiča prema slijedećim kategorijama: Ispitni program stručnog ispita za turističke vodiče – opći dio, Primorsko - goranska i Ličko – senjska županija Posebni dio programa stručnog ispita za turističke vodiče za Istarsku županiju Posebni dio programa stručnog ispita za turističke vodiče za Grad Zagreb i seminara za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

PILC 2015 i 1. PILC Student: Završio još jedan uspješan PAR vikend posvećen vodstvu promjena

U petak i subtu, 13. i 14. ožujka 2015. održana je četvrta međunarodna konferencija «Par International Leadership Conference (PILC 2015)». Već tradicionalno, uz Visoku poslovnu školu PAR, suorganizatori ove jedinstve znanstveno-stručne konferencije su američki partneri, Iacocca Institut sa Sveučilišta Lehigh.

Visoka poslovna škola PAR novi partner riječkog Start-up inkubatora!

Danas je održana konferencija za novinare povodom ulaska Visoke poslovne škole PAR u partnerstvo s riječkim Start up inkubatorom. Konferenciji su prisustvovali g. Miroslav Matešić, zamjenik gradonačelnika, mr.sc. Andrija Vitezić, pročelnik Odjela gradske uprave za poduzetništvo i dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica PAR-a.

Pages