Visoka poslovna škola PAR organizira „Poduzetnički kamp“ od 24. do 27. kolovoza 2015. u Rijeci!

saznaj više

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR je najbolja poduzetnica 2014. godine! Photo: jutarnji.hr

saznaj više

Prijave za SenZations u tijeku! Osigurajte svoje mjesto na 10. izdanju najstarije europske škole o IoT i businessu!

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novosti za studente

Priopćenje za medije: Otvorenje izložbe Vizualne priče poduzetnica

Povodom Svjetskog dana poduzetnica na Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci otvorena je međunarodna izložba fotografija „Vizualne priče poduzetnica.“ Izložba je dosad prošla 15 zemalja, a projekt je krenuo 2014. godine u organizaciji programa «Invest for the Future» koji je pokrenula Hilary Clinton s veleposlanicom za globalna pitanja žena, Melanne Verveer. Riječku izložbu organizira Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Odjelom gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, Startup inkubatorom i kreativnom agencijom Ideoteka.

Dekanica Nikolić je poduzetnica godine!

Gordana Nikolić, osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR proglašena je najboljom poduzetnicom u 2014. godini! Nagradu je dodjelila Hrvatska udruga poslovnih žena Krug na svečanosti povodom Svjetskog dana poduzetnica u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu. Nagradu za poduzetnicu godine uručila je Nansi Tireli, saborska zastupnica. Dobitnice ostalih nagrada su Jadranka Boban Pejić za menadžericu godine i Vesna Plavšić, poduzetnica godine u kategoriji socijalnog poduzetništva.

Pripremni seminar za Razine C i D IPMA Certifikacije prema IPMA terminologiji

(8. – 19. lipnja 2015.) IPMA je kratica za International Project Management Association. IPMA ovjera pojedincu i tvrtki donosi nepobitnu prednost i oznaku kvalitete s obzriom na to da je priznata na međunarodnoj razini. PAR će provoditi pripremni seminar za Razinu C IPMA certifikacije za ovjerenog voditelja projekta i Razinu D IPMA certifikacije za ovjerenog suradnika za upravljanje projektima.

Studijski posjet Zagrebu: ETK i Hrvatski sabor

U ETK-u, copyright:ETKcopyright:ETKcopyright:ETK

Studenti Visoke poslovne škole PAR posjetili su tvrtu Ericsson Nikola Tesla i Hrvatski sabor u sklopu studijskog posjeta Zagrebu u srijedu, 13. svibnja 2015. godine. Studenti su imali čast slušati prezentaciju Gordane Kovačević, predsjednice Uprave Ericsson Nikole Tesle koja je predstavila princip rada i inovacije vodeće ICT tvrtke u Hrvatskoj. Osim toga, i sama gospođa Kovačević je dobitnica brojnih nagrada i priznanja kao jedna od najboljih manadžerica u Hrvatskoj, ali i šire. 

Najava: PAR poduzetnički kamp

Visoka poslovna škola PAR organizira „Poduzetnički kamp“ od 24. do 27. kolovoza 2015. u Rijeci! Cilj „Poduzetničkog kampa“ je omogućiti polaznicima pretvaranje postojećih ideja u konkretne, originalne poduzetničke projekte kroz predavanja, radionice, konzultacije s mentorima te natjecanjem u poduzetničkim projektima.

Pages