Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

PILC 2015: Change leadership - Key to Successful Growth će se održati 13. i 14. ožujka 2015. u opatijskom Hotelu Milenij.

saznaj više

Program je namijenjen srednjoškolcima iz cijelog svijeta između 15 i 18 godina starosti.

The Pennsylvania School for Global Entrepreneurship (PSGE), traje od 5. srpnja do 1. kolovoza 2015. Program je namijenjen srednjoškolcima iz cijelog svijeta između 15 i 18 godina starosti (u prosjeku 70-tak polaznika iz 30-tak zemalja) - See more at: http://www.par.hr/hr/eventi/psge#sthash.QTxTN4Yt.dpuf

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Novosti za studente

PILC 2015: Priopćenje za medije

U utorak, 3.3.2015. je održana konferencija za novinare povodom 4. PAR međunarodne znanstveno – stručne konferencije PILC 2015. Konferenciji za novinare su prisustvovali dr.sc. Gordana Nikolić, predsjednica Programsko – organizacijskog odbora PILC-a i dekanica PAR-a, mr.sc. Andrea Milić, predavačica i Matija Babić, student PAR-a, predsjednik Organizacijskog odbora PILC Student 2015.

PROJEKTNA AKADEMIJA PAR

Poslovna akademija Rijeka u suradnji s Jelić Konzaltingom j.d.o.o. najavljuje prvi ciklus edukacija za pripremu EU projekata u 2015. godini pod nazivom Projektna akademija PAR unutar koje će se održati niz edukacija i seminara iz područja EU projekata. Ciklus će započeti besplatnom informativnom radionicom Najava 2. kruga natječaja iz Strukturnih fondova Europske unije za MSP – sektor proizvodnje već 19. ožujka 2015. U nastavku vam donosimo program edukacija i kontakt za prijave.

 

Modeli financiranja razvojnih projekata proračunskih korisnika - PAR EDUKACIJA

Poslovna akademija Rijeka organizira seminar pod nazivom Modeli financiranja razvojnih projekata proračunskih korisnika. Seminar je namijenjen svim osobama uključenim u proces analize, odlučivanja, pripreme i realizacije razvojnih projekata u jedinicama lokalne i regionalne samouprave, ustanovama, te trgovačkim i komunalnim društvima u njihovom vlasništvu – od najvišeg managementa do neposrednih izvršitelja. Seminar će se održati 1. travnja 2015., od 9:00 do 17:00 sati.

Konferencija PILC 2015: Vodstvo promjena kao ključ za uspješan rast

Bilo da se radi o poslovnom ili privatnom životu, promjene donose stres. One privatne tako i proživljavamo - u privatnosti - no poslovne su javne i utječu na našu egzistenciju, karijeru i u  konačnici,  budućnost.

Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje programa stručnog ispita za turističkog vodiča i voditelje poslovnica

Visoka poslovna škola PAR najavljuje provođenje programa stručnog ispita za turističkog vodiča prema slijedećim kategorijama: Ispitni program stručnog ispita za turističke vodiče – opći dio, Primorsko - goranska i Ličko – senjska županija Posebni dio programa stručnog ispita za turističke vodiče za Istarsku županiju Posebni dio programa stručnog ispita za turističke vodiče za Grad Zagreb i seminara za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

Besplatne radionice u Puli i Rijeci: Vođenje promjena - Zašto većina pokušaja promjene ne uspijeva?

PAR organizira besplatne radionice na temu Vođenje promjena koje će se održati u ožujku, u Puli i Rijeci. Cilj radionica je osvijestiti poduzetnike, gospodarstvenike i menadžere o važnosti upravljanja promjenama i njihovim utjecajima na poslovanje i zaposlenike. Radionice će pružiti priliku za razumijevanje procesa uvođenja promjena i razmjenu iskustva.

Pages