PAR Forum: Start Up Klinika

Imate ideju? Prijavite se što prije!

saznaj više

Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

PAR Forum - Start up Klinika - prijave u tijeku

Visoka poslovna škola PAR organizira PAR Forum pod nazivom "Start up Klinika" kako bi kroz višednevno događanje, predavanjima, radionicama i natjecanjem u start up projektima omogućili polaznicima da svoje, postojeće, ideje pretvore u konkretne, originalne poduzetničke ideje.

Završila ljetna škola SenZations

Ovogodišnja ljetna škola SenZations, 9. škola po redu, povezala je područje novih tehnologija s područjem businessa te se održala u periodu od 31. kolovoza do 6. rujna 2014. godine. U predivnom Biogradu na moru, u organizaciji Visoke poslovne škole PAR i DunavNET-a, okupilo se 70-ak sudionika i predavača iz 15-ak zemalja.
Ideja za budućnost

PAR forum: novi koncept za razvoj poduzetničke kulture

Ovogodišnji PAR forum omogućiti će višednevne edukacije, seminare, treninge i radionice nekolicini timova s poslovnom idejom s ciljem razvijanja njihovog projekta to faze poduzeća..
Počela 9. Ljetna škola SenZations!

Počela 9. Ljetna škola SenZations!

Dana 31. kolovoza, 2014. godine započelo je 9. izdanje Ljetne škole SenZations, koje se ove godine održava u Biogradu na moru. Ovo je drugi put da se SenZations održava u Hrvatskoj, te je ovo njezino drugo izdanje koje će osim ICT-a obuhvatiti i područje businessa. SenZations time daje jedinstven spoj tehnoloških inovacija i znanja iz poslovanja koja su međusobno primijenjiva i to na međunarodnoj razni. SenZations okuplja renomirane međunarodne istraživače a namijenjen je stručnjacima iz područja koji tijekom njezina održavanja rade na konkretnim projektima te imaju priliku čuti najnovija saznanja iz područja IoT i managementa.
Centar za jezike PAR

Novi ciklus tečajeva Centra za jezike PAR!

Novi ciklus tečajeva stranih jezika Centra za jezike PAR kreće 15. rujna, 2014. godine. U ponudi su početnički i napredni tečajevi engleskog, španjolskog, francuskog, njemačkog, talijanskog i ruskog, a održavat će se u trajanju od 45 sati u razdoblju od 15. rujna do 28. studenog, 2014. godine. Kako bi odgovorili na realne potrebe polaznika, tečajevi poseban naglasak stavljaju na učenje komunikacijom na stranom jeziku, a grupe polaznika se formiraju prema razini znanja.
2. PAR Newsletter

Drugi PAR Newsletter

Došlo je vrijeme za jos jedan PAR Newsletter. Kako bi bili informirani o radu PAR-a, novostima i događajima, PAR Newsletter će vam pružiti upravo to, a nadamo se i zainteresirati za neke nove teme. 

U ovom, drugom po redu, PAR Newsletteru možete pročitati najnovije informacije o ovogodišnjem PAR forumu koji će se održati najesen. Zašto je zapravo došlo do promijene koncepta i što on donosi pročitajte u tekstu o start up kulturi i zašto je ona bitna za poduzetništvo i ekonomiju općenito. 

Pages