Novosti za studente

JCI Rijeka poziva Vas na edukativni projekt „Edukacijom do zaposlenja“

JCI Rijeka (Međunarodna komora mladih Rijeka) poziva Vas na edukativni projekt „Edukacijom do zaposlenja“ koji se održava 06. svibnja 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci (Kampus Sveučilišta u Rijeci) s početkom u 10,00h.

Ulaganjem u inovacije i kvalitetu studentskog života do obrazovanja po mjeri modernog studenta

Visoka poslovna škola PAR je brzo rastuća obrazovna institucija, prepoznata među studentima po drugačijem pristupu i usvajanju znanja u prijateljskom i podržavajućem okruženju, a među roditeljima po kredibilitetu i rezultatima koje studenti ostvaruju za vrijeme i po završetku studija.

Promocija knjige: 100 hrvatskih lidera

Pozivamo vas na promociju knjige INTERVJUI SA 100 HRVATSKIH LIDERA autorice dr.sc. Jasminke Samardžije 27. travnja 2017. godine u 15:30 na Visokoj poslovnoj školi PAR.

Ljetna škola SenZations 2017.

Ljetna škola SenZations održat će se od 2. do 8. srpnja 2017. na Tehničkom fakultetu u gradu Limassol na Cipru. SenZations omogućuje stjecanje 4 ECTS boda, a odlična je prilika za studente, znanstvenike, inovatore i poslovne ljude željne novih znanja i postignuća da upoznaju nove obrazovne koncepte.

Seminar - Krizni menadžment i krizno komuniciranje

Krizne situacije u organizacijama i korporativnom komuniciranju u krizi predstavljaju prijetnju poslovnom uspjehu poslovne organizacije. Unaprijedite svoja znanja iz područja kriznog menadžmenta i kriznog komuniciranja kako bi u svakom trenutku mogli otkloniti krizne situacije. Naučite upravljati procesom krizne komunikacije!

Seminar - eMarketing, PR alati i tehnike

Unaprijedite svoja znanja, upoznajte prednosti marketinga u online okruženju i primijenite trenutno najučinkovitije oblike oglašavanja! Naučite upravljati procesom strateškog planiranja eMarketinga, koristiti odgovarajuće alate i tehnike odnosa s javnošću.

Seminar za voditelje projekta sukladno IPMA sustavu – prijave u tijeku!

Upravljanje projektima je potrebno i prisutno u svim područjima ljudske djelatnosti. Razlikuje se od upravljanja stalnim (kontinuiranim) procesima, jer svaki projekt ima ograničeno trajanje  unutar kojega se  nastoje postići ciljevi projekta u uvjetima ograničenih resursa.

Održana konferencija College2business 07.04.2017

Konferencija College2Business: Usudi se uspjeti održana je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, u petak, 7. travnja 2017. Glavni organizator je Studentska udruga Somnium i studenti fakulteta na kojem je konferencija održana. Jedan od članova organizacijskog tima je i naš student prve godine, Filip Budimir.

Sretan Uskrs

Poštovani studenti, polaznici, poslovni partneri i prijatelji PAR-a,

 

povodom blagdana Uskrsa upućujemo Vam želje za sretnim blagdanima. 

 

Ujedno Vas obaviještavamo kako će Visoka poslovna škola PAR na Veliki petak raditi do 16 sati.

Konferencija College2Business

Ideja konferencije je povezivanje mladih ljudi s jedne strane i predavača iz poslovnog svijeta s druge strane, dok je jedinstveni cilj glavnog organizatora - Studentske udruge Somnium, upoznati mlade ljude s poslovnom stvarnošću kroz prenošenje znanja i iskustava te networkingom. Konferencija će se održati u Rijeci, 7. travnja 2017. s početkom u 10:00 sati na Ekonomskom fakultetu.

Pages