Prijavite se odmah!

saznaj više

Seminari za online i offline komunikacijske vještine.

saznaj više

Osnivačica PAR-a i dekanica Visoke poslovne škole PAR je najbolja poduzetnica 2014. godine! Photo: jutarnji.hr

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novosti za studente

Stipendije: 100.000 kuna za sljedeću generaciju poduzetnica!

Kako bi potaknuli žene na participaciju i pružili im znanje relevantno za tržište rada i poslovni svijet, doc. dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR i dobitnica nagrade za poduzetnicu godine dodjeljuje stipendije za stručni studij Business Management u vrijednosti od 100.000 kuna.

Porezno savjetovanje: Specifičnosti oporezivanja usluga putničkih/turističkih agencija porezom na dodanu vrijednost

Edukacija u HGK Pula 10. prosinca 2015. godine, od 11:00 do 15:00 sati

Dekanica na sastanku BPW-a u Vodnjanu

Dekanica Nikolić sudjelovala je na međunarodnom sastanku BPW-a Pula u petak u Vodnjanu. Kako prenosi Nezavisni istarski portal, "...u Vodnjanu su se  sastale predstavnice udruga i znanstvenih institucija  koje potiču žensko poduzetništvo na području Istre i Slovenije.

PAR održava edukaciju o BTL marketingu u Labinu

PAR će održati edukaciju BTL marketing - jeftiniji marketing, u organizaciji Grada Labina i LAG-om Istočna Istra u srijedu, 2.12. u 17:00 u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

PAR slavi Thanksgiving Day!

Pridružite nam se u proslavi slavnog američkog blagdana uz izvorne govornike američke varijacije engleskog jezika u četvrtak, 26.11. u 17 sati u Visokoj poslovnoj školi PAR!

EDUKACIJA ZA VODITELJE POSLOVNICE I TURISTIČKE VODIČE

Prijave traju do 13.studenog 2015. Početak nastave je predviđen 16. studenog 2015.

Žene bez PARdona obilježile Dan poduzetnica u PAR-u

Dvije panel rasprave okupile su žene koje su svoju karijeru ostvarile na međunarodnoj razini i one koje su odabrale uspjeti u medijima, ali i prezentaciju stipendija "Za sljedeću generaciju poduzetnica" i projekta riječke poduzetnice koja na kreativan način promiče priče uspješnih žena.

Žene bez PARdona 2015

Visoka poslovna škola PAR i Novi list zajedničkim snagama organiziraju događaj kojim će obilježiti Svjetski dan poduzetništva žena 19. studenog 2015. Događaj, nastao kao odgovor na globalnu inicijativu međunarodnog umrežavanja poduzetnica, su podržali SEECEL, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i BPW - Pula. U nastavku pogledajte program i pridružite nam se na događaju!

Pages