Novosti za studente

UPISI U TIJEKU na stručni studij Business Management

Orijentacija na budućnost i djelovanje u sadašnjosti su ključ uspjeha. Pročitajte zašto je PAR pravi izbor za Vas!

PPK 2016 – rane prijave za startup natjecanje!

Otvorene su rane prijave za PAR poduzetnički kamp 2016! Prijavi svoj tim od maksimalno 3 člana, unaprijedi svoju ideju uz pravog mentora, pitchaj pred žirijem u prekrasnom ambijentu Trsatske gradine i osvoji vrijedne nagrade!

SenZations 2016 - prijave u tijeku!

SenZations je nezaobilazan događaj za mlade talentirane znanstvenike i inovatore iz svih dijelova svijeta koji kombinira predavanja o primijenjenim oblicima IoT s praktičnim primjerima i eksperimentima, ali i - businessom!

Intenzivni tečajevi stranih jezika – koncentrirana nastava, maksimalizirana interakcija

Intenzivni tečajevi jezika najčešće se odvijaju tijekom ljetnih mjeseci. Pored učinkovitosti, većina polaznika ističe i povoljne cijene kao dobre uvjete za odabir takvih tečajeva.

SEMINARI ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA ZA VODITELJE POSLOVNICA

Zbog velikog interesa, u tijeku su predbilježbe za seminar za polaganje stručnog ispita za voditelje poslovnica.

English Learning Summer Camp - prijave u tijeku

Visoka poslovna škola PAR je pripremila poseban ljetni program učenja engleskog namijenjen srednjoškolcima - The PAR Summer Camp! Program uključuje učenje Engleskog jezika uz vodstvo izvornih govornika i CLIL stručnjaka!

Verificirani programi stručnog usavršavanja - predbilježbe u tijeku!

Visoka poslovna škola PAR upisuje polaznike u čak četiri nova programa stručnog usavršavanja

PROGRAM SEMINARA ZA PREVOĐENJE

Program pruža jedinstvenu mogućnost rada i učenja s iskusnim predavačima i prevoditeljima, upoznavanja s najnovijim alatima i tehnikama prevođenja te rada u poticajnom okruženju. Ne propustite priliku raditi s vrhunskim stručnjacima i u vrhunskom timu!

Dekanica Nikolić - dobitnica godišnje nagrade Primorsko - goranske županije i nagrade Grada Rijeke!

Nakon velikog priznanja na nacionalnoj razini i nagrade Poduzetnica godine 2014, doc. dr.sc. Gordana Nikolić je ove godine primila i godišnju nagradu Primorsko - goranske županije i nagradu Grada Rijeke za izniman doprinos na području visokog obrazovanja i poduzetništva, osnivanjem i pokretanjem prve privatne visoko obrazovne ustanove.

Iz perspektive studenta: Nikolina Jovičić

Nikolina Jovičić je studentica 3. godine Visoke poslovne škole PAR. U svoj besprijekoran "studentski dosje" ove je godine dodala i međunarodno iskustvo kao prva PAR-ova studentica koja je iskoristila Erasmus za semestralnu stručnu praksu u Njemačkoj! Prve dojmove pročitajte u nastavku...

Pages