Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2015./2016.

 

saznaj više

Projektna akademija PAR nudi ciklus radionica o računovodstvu i upravljanju EU projektima. Edukacija se provodi u suradnji s Jelić Consultingom. Prijave i upiti na edukacije@par.hr!

saznaj više

Novi ciklus tečajeva stranih jezika počinje 6. travnja! Prijave na jezici@par.hr ili 051/ 327 037. 

saznaj više

PILC 2015: Change leadership - Key to Successful Growth će se održati 13. i 14. ožujka 2015. u opatijskom Hotelu Milenij.

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

Novosti za studente

Neverbalna komunikacija : 50% popusta na radionicu uoči praznika rada!

Kako nas govor tijela, mimika, kontakt očima, gestikulacija i intonacija mogu odati? Ili spasiti. 
Uzmemo li u obzir da verbalno, tj. riječima prenosimo tek 7% poruke, zašto ne bi svladali neverbalnu komunikaciju i napokon prenijeli poruku koju želimo?! Radionica neverbalne komunikacije u Poslovnoj akademiji Rijeka 30.

Tjedan intelektualnog vlasništva na Sveučilištu u Rijeci

Odjel gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke obilježava Tjedan intelektualnog vlasništva u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci programom koji će se odvijati od 20. do 26. travnja 2015. Na svečanom otvaranju koje se održalo u prostorima Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci bili su i studenti PAR-a.

Prijave za program učenja engleskog u New Yorku!

Posebna ponuda proizašla iz suradnje s Centrom za jezike iz New Yorka je dvotjedno edukativno putovanje u New York za koje su prijave u tijeku!

Ponuda uključuje 32 sata učenja stranog jezika u New Yorku, smještaj u samom centru grada, fakultative za izlete i niz drugih aktivnosti koje uključuju upoznavanje i razgledavanje najuzbudljivijeg grada na svijetu! 

Održana prezentacija Startup inkubatora Rijeka u PAR-u

U sklopu aktivnosti povodom prijava za četvrtu generaciju u Startup inkubatoru Rijeka, Valentina Iskra i Nataša Mandić iz riječkog Odjela gradske uprave za poduzetništvo su održale prezentaciju u Visokoj poslovnoj školi PAR. Studenti su imali priliku čuti detalje o aktivnostima koje je riječki Startup proveo od 2013. godine kada je i pokrenut, prednosti koje donosi šestomjesečni boravak u inkubatoru te usluge koje njegovi stanovnici mogu koristiti.

Suradnja s Centrom za jezike iz New Yorka

Centar za jezike PAR postao je ovlašteni obrazovni zastupnik Centra za jezike iz New Yorka. Uspostavljanjem ove prekooceanske suradnje, riječki centar za učenje stranih jezika dobio je jedinstvenu mogućnost zastupanja i organiziranja edukativnih putovanja u najuzbudljiviji grad na svijetu.

Startup inkubator Rijeka - prezentacija

Startup inkubator Rijeka, projekt Grada Rijeke, kreće s novim ciklusom inkubacije za četvrtu generaciju. Kratka prezentacija projekta će se održati u srijedu, 15.4.

Pages