Visoka poslovna škola PAR i Poslovna akademija Rijeka organiziraju događaj pod nazivom Žene bez PARdona 19. studenoga 2014. godine na Svjetski dan žena poduzetnica. 

saznaj više

Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

Global Village 2015

Najprestižniji leadership program na svijetu

saznaj više

Novosti za studente

Gostujuće predavanje prof. dr.sc. Ratka Zelenike u sklopu kolegija Metodologija stručnog rada

Dana 25. studenoga 2014. godine, prof. dr.sc. Ratko Zelenika je održao gostujuće predavanje u sklopu kolegija Metodologija stručnog rada.

Studentice Akademije regionalnog razvoja i fondova EU posjetile Riječku razvojnu agenciju PORIN

21. studenog 2014. godine, članice Studentskog zbora Visoke poslovne škole PAR i Akademije regionalnog razvoja i fondova EU posjetile su Riječku Razvojnu Agenciju Porin (RRA Porin), gdje im je direktor, Ernest Cukrov, predstavio njezinu funkciju i djelatnosti.

Fotogalerija: Žene bez PARdona

Tajana Kesić-Šapić, Zdenka Lončar, Nansi Tireli i Gordana NikolićEdita Stilin i Miroslav Matešić, u pozadini: Sofija Šmitran i Bisera KaranovićGosti i publika: Žene bez PARdona
Žene bez PARdona su događaj kojim je Visoka poslovna škola PAR obilježila Dan poduzetnica u Svjetskom tjednu poduzetništva. Ugostivši 11 žena na 3 panel rasprave, Žene bez PARdona poslale su snažnu poruku publici i široj javnosti o važnosti obrazovanja i poticanja na aktivno sudjelovanje za poduzetništvo žena. Priopćenje za medije možete pročitati na: http://www.par.hr/hr/odrzan-dogadaj-zene-bez-pardona a fotogaleriju pogledajte u nastavku.

PAR u PSHG povodom Svjetskog tjedna poduzetništva

Prva sušačka hrvatska gimnazija (PSHG) obilježila je Svjetski tjedan poduzetništva u sklopu kojeg su predavači Visoke poslovne škole PAR održali tri gostujuća predavanja.

Dekanica Nikolić na Tematskom forumu Sveučilište - Poslovni sektor u Berlinu

Dekanica Visoke poslovne škole PAR sudjeluje u Tematskom forumu Sveučilište - Poslovni sektor koji se održava u Berlinu 20. i 21. studenoga 2014. godine. Forum organizira Europska komisija u suradnji s Rektorskim vijećem Njemačke i Njemačkom konfederacijom udruga poslodavaca.

U subotu kreću besplatne radionice za mlade!

Udruga za promicanje i razvoj cjeloživotnog obrazovanja PAR (Udruga PAR) počinje s provedbom radionica Kulturiranje za/kroz volontiranje u subotu 22. studenoga 2014. godine u 10 sati. Radionice su besplatne i namijenjene mladim osobama, srednjoškolcima i studentima, a uključivat će predavanja i radionice o civilnom društvu, volonterstvu i oblikovanju ideja u konkretne akcije i projekte. Cijeli ciklus uključuje 4 radionice i brojne aktivnosti u suradnji s ostalim organizacijama civilnog društva u gradu Rijeci.

Pages