PAR Forum: Start Up Klinika

Imate ideju? Prijavite se što prije!

saznaj više

Upisi na Visoku poslovnu školu PAR

U tijeku su upisi na Visoku poslovnu školu PAR, u akademsku godinu 2014./2015.

 

saznaj više

Prebacivanje sa drugih studija

Ostvarite popust od 50 % pri prebacivanju sa drugih studija! Mogućnost prebacivanja i na više godine studija...

saznaj više

Ministarstvo preporučuje edukacije - Poslovne akademije Rijeka

Poslovna akademija Rijeka dio je najboljih 20 institucija u Hrvatskoj koje se bave obrazovanjem, a objavilo ih je Ministarstvo poduzetništva i obrta

saznaj više

Centar za jezike PAR nudi raznolikost tečajeva na engleskom, španjolskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

saznaj više

RENEWAL

Dekanica Visoke poslovne škole PAR na sastanku u sklopu RENEWAL projekta u Bratislavi

Dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR prošli je tjedan sudjelovala na radnom sastanku u sklopu projekta RENEWAL (Regional Networking for Adult Learning in Europe) u Bratislavi, koji je okupio predstavnike i obrazovne stručnjake Južne i Središnje Istočne Europe, inače dviju regija sa slabije razvijenim sustavom obrazovanjem odraslih. Sastanak je sudionicima pružio priliku za razmjenu iskustava, izazova i razvoja vezanih za Europsku agendu obrazovanja odraslih.

Visoka poslovna škola PAR

Natječaj za demonstratore

Raspisan Natječaj za demonstratore.

PCM radionica za studente u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU

Tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, na Visokoj poslovnoj školi PAR se održavaju besplatne PCM radionice za studente u sklopu Akademije regionalnog razvoja i fondova EU. Predavačica je Mirela Despotović, predsjednica udruge Centar za civilne inicijative. Cij radionice je pružiti studentima vrijedna znanja i vještine o priremi, pisanju i provedbi projekata. Studenti će raditi na konkretnim projektnim prijedlozima i razvoju projektnih ideja.

10TH IEEE SENSORS APPLICATIONS SYMPOSIUM

10. Simpozij IEEE senzorskih aplikacija (IEEE SAS 2015) u Zadru!

Visoka poslovna škola PAR, kao suorganizator Ljetne škole SenZations, podupire održavanje 10TH IEEE SENSORS APPLICATIONS SYMPOSIUM (IEEE SAS 2015). Simpozij će se održavati u Zadru, od 13. do 15. travnja 2015. godine. SAS je prilika za upoznavanje i razmjenu informacija među korisnicima i developerima senzorskih mreža, osobito u području novih senzorskih mreža i nadolazećih senzorskih aplikacija. Glavni cilj SAS-a je suradnja i networking znanstvenika, inženjera, istraživača, developera i krajnjih korisnika putem formalnih tehničkih prezentacija, radionica i neformalnih interakcija.
Prvi dan nastave na Visokoj poslovnoj školi PAR

Prvi dan nastave za studente Visoke poslovne škole PAR

U ponedjeljak, 13. listopada 2014. godine, započela je akademska godina 2014./2015. za studente Visoke poslovne škole PAR. Početak nove akademske godine obilježilo je svečano primanje svih studenata PAR-a, proglašenje najuspješnijih studenata prošle akademske godine i dodjela Dekanove nagrade.
Studentima su se obratili dekanica Visoke poslovne škole PAR, dr.sc. Gordana Nikolić, prof.dr.sc. Vladimir Rosić, Dario Zorić, mag.oec.
2. CAREER BOOT CAMP

Prijave za 2. Career Bootcamp u tijeku

Drugi po redu Career Boot Camp je prilika za sve studente završnih godina koji se žele zaposliti neposredno nakon stjecanja diplome. Četverodnevni program, na zabavan i interaktivan način, pruža studentima znanja i informacije potrebne za konkurentnost na tržištu rada.

Pages