Konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Visoke poslovne škole PAR – srijeda, 15.11.


Poštovani studenti,

Izborna komisija Izbora za studentski zbor za predstavnike i zamjenike predstavnika studenata druge godine održanih 09. studenog 2017. godine izbrojila je glasove, proglasila izbore važećima i potvrdila sljedeće rezultate:

  • Predstavnica studenata druge godine pri Studentskom zboru postala je Ana Katalinić, a njena zamjenica Valentina Ramaja.

Time su izabrani predstavnici i zamjenici predstavnika studenata sviju godina, a na konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora oni će među sobom izabrati predsjednika Studentskog zbora Visoke poslovne škole PAR.

Konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Visoke poslovne škole PAR održat će se u srijedu, 15. studenog, u 15 sati (nakon studijskog posjeta, a prije početka predavanja).

Molim sve predstavnice godina (Teu Divanović, Anu Katalinić, Paulinu Berislavić) i zamjenice predstavnica (Katarinu Kalem, Valentinu Ramaja i Neru Novaković) da se odazovu pozivu i da razmisle o kandidaturi za predsjednicu Studentsko0g zbora Visoke poslovne škole PAR.

I za kraj – u tjednu koji prethodi tjednu u kojem se održava tradicionalni event Visoke poslovne škole PAR Žene bez PARdona, a kojem je cilj ojačati žensko poduzetništvu, možemo biti ponosni što će sva mjesta u Studentskom zboru zauzeti studentice 🙂

Srdačan pozdrav