Krizno komuniciranje – besplatna edukacija


Poziv na otvoreno predavanje u organizaciji Visoke poslovne škole PAR, Hrvatske udruge za upravljanje projektima (koordinacijski centar Rijeka) i Young Crew Croatia:

Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka

subota, 10. lipnja 2017., od 9:30 do 11:30 sati (dvorana Aula, 1. kat)

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane uz obaveznu prethodnu online prijavu ovdje.

VJEŠTINE UPRAVLJANJA KRIZNOM KOMUNIKACIJOM

Krizno komuniciranje dio je cjelokupnog poslovnog procesa koji se naziva kriznim menadžmentom.

Krizne situacije u organizacijama i korporativnom komuniciranju u krizi predstavljaju prijetnju poslovnom uspjehu poslovne organizacije.

Pridružite nam se  i unaprijedite svoja znanja iz područja kriznog kriznog komuniciranja kako bi u svakom trenutku mogli otkloniti krizne situacije u sotvovakodnevnom radu.

Sadržaj :

Vrijeme

Tema

9.30 – 10.30

Krizni menadžment i krizno komuniciranje

10.30 – 10.45

Pauza

10.45 – 11.30

Upravljanje krizom

11.30 …

Zajednički odlazak na Korzo i druženje uz Fiumanku

predavačica: Ermina Duraj, univ.spec.publ.rel., Voditeljica Kabineta Župana-Službe za odnose s javnošću i protokol

Ermina Duraj  završila je Pravni fakultet u Rijeci i Poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje sveučilišne specijalistice iz odnosa s javnošću. Predavač je tema iz područja odnosa s javnošću: krizne komunikacije i kriznog menadžmenta, interne komunikacije i odnosa s medijima, te je jedan od  pokretača i predavač u Maloj školi protokola Hrvatske zajednice županije. U suradnji s Poslovnom akademijom Rijeka priprema projekt PRakademije za PR i protokol.

Radila je kao novinarka i urednica na Hrvatskoj radioteleviziji u HRT Centru Rijeka, a potom i na Kanalu Ri, regionalnoj televiziji sa sjedištem u Rijeci, a nakon 12 godina novinarskih voda, 2007. godine prelazi u Primorsko-goransku županiju. Voditeljica je Službe za odnose s javnošću i protokol i zamjenica pročelnika Ureda Županije.

Organizirala je niz manifestacija i protokola od regionalnog, državnog i međunarodnog značaja te veliki broj komunikacijskih kampanja za različite projekte. Komunikacijska  kampanja Festivala nezavisnih kazališta u Opatiji koju je vodila, nagrađena je Grand PRixom Hrvatske udruge za odnose s javnošću u 2014. godini. U nakladi Hrvatske udruge za odnose s javnošću, iz tiska izlazi njezin priručnik „Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj“.Članica je Upravnog odbora  Hrvatske udruge za odnose s javnošću.