Najava studijskog posjeta ZTC-u (22.11.) i napomena vezana uz studijske posjete i gostujuća predavanja


Poštovani studenti,

nakon odličnog studijskog posjeta Zagrebačkoj banci d.d., u srijedu, 22. studenog, posjetit ćemo ZTC (Zapadni trgovački centar). U razgovoru s Upravom saznat ćemo kako se upravlja i nadzire funkcioniranje jednog trgovačkog centra, koji su njihovi daljnji planovi, a tijekom posjeta ćemo obići u prostore ZTC-a koje u svakodnevnom shoppingu ne bi imali priliku vidjeti.

Nalazimo se u 9 i 50 ispred glavnog ulaza u centar.

Vezano uz studijske posjete i gostujuća predavanja i razočaravajuću prisutnost studenata na tom obliku nastave, vrijedi istaknuti kako organizacija takvih događaja iziskuje trud i oduzima vrijeme i samoj organizaciji studija, a još više domaćinima studijskih posjeta. Smatramo kako je ova stavka nastave dodatna vrijednost na samu nastavu, prilika da upoznate uspješne gospodarstvenike, da se predstavite budućim poslodavcima, da dobijete uvid u poslovanje uspješnih kompanija i da saznate dodatne informacije o poslovnom svijetu. Također, kako vam je istaknuto na samom početku nastave, prisutnost na studijskim posjetima/ gostujućim predavanjima nosi 1 ECTS bod u rubrici stručne prakse.

Iz tog razloga molimo studente koji se još nisu prijavili na studijski posjet Rimac Automobilima i Podravci da se što prije prijave i potpišu se na oglasnoj ploči na samom ulazu u Školu.

Radi se o tome kako je zasad prijavljeno 23-oje studenata dok ih je za najam autobusa potrebno biti barem 34-oro. U protivnom bi ili trebali uzeti manji i skuplji autobus.

Više o studijskom posjetu  http://www.par.hr/studijski-posjet-rimac-automobilima-i-podravci-srijeda-29-studenog/

Srdačan pozdrav