Obavijest vezana uz idući tjedan nastave (18. – 22.12.)


Poštovani studenti,

slijedi posljednji tjedan nastave prije božićno-novogodišnjih praznika.

Napominjemo da Visoka poslovna škola PAR neće raditi od petka, 22. prosinca do ponedjeljka, 08. siječnja.

Od ponedjeljka, 08. siječnja, se nastavlja nastava prema ustaljenom rasporedu.

 

Kako je napomenuto u jednoj od prethodnih Objava, u ponedjeljak, 18. prosinca, profesorica Fijolić (Menadžment malih i srednjih poduzeća) neće održati nastavu, no studenti druge godine su pozvani na radionicu „Kako do ideje i prijave za Startup?“ koja će se održati u Startup Inkubatoru grada Rijeke na adresi Ružićeva 14.

Radionica će započeti u 15 sati i trajat će dva školska sata (studenti će se stići vratiti na nastavu iz Španjolskog jezika), a prisutnost na radionici (2 školska sata) vodit će se pod kolegij Menadžmenta malih i srednjih poduzeća

 

U srijedu, 20. prosinca u 14 sati pozivamo Vas na svečani domjenak kojim ćemo proslaviti prvih deset godina Grupacije PAR.

Radi održavanja domjenka bit će otkazana predavanja iz Osnova jezičnog izražavanja (1. i 2. Godina) i Poslovnog engleskoj jezika V (3. godina).

Nastava iz Metodologije stručnog rada (1.g.), Poslovnog engleskog jezika 3 (2.g.), Leadershipa u digitalnoj ekonomiji (3.g.) i Business Communicationa (3.g.) održat će se prema rasporedu.

Nadoknada izgubljenih sati iz Osnova jezičnog izražavanja održat će se dodavanjem  dvaju sata u sljedeća dva termina nastave. Tako će u srijedu, 10. i srijedu 17. siječnja nastava iz Osnova jezičnog izražavanja započinjati u 14 sati, a trajati do 17 (4 školska sata).

 

Podsjećamo izvanredne studente kako je u utorak, 19.12. u 18 i 30 organizirana dodatna nastava iz Računovodstva. Nakon toga će se izvanrednim studentima dati prilika da u četvrtak, 21.12. u 15 i 30 pristupe kolokvijima.

Ujedno Vas obavještavamo kako će se u četvrtak u 17 sati održati usmeni dio kolokvija iz Računovodstva.

 

Srdačan pozdrav