Obavijest za studente druge godine


Poštovani studenti,

slijedi nekoliko obavijesti vezanih uz raspored predavanja, konkretnije, vezano uz kolegije Poslovno pravo i drugi strani jezik (Izborni kolegij):

  • Predavanja iz izbornog Španjolskog jezika (ponedjeljkom i četvrtkom) započinjat će od ponedjeljka, 23. listopada, pa nadalje od 17 sati. Na taj način će se umanjiti poklapanje s obveznim kolegijem Menadžmenta malih i srednjih poduzeća (ponedjeljkom) i Poslovnog prava (četvrtkom). Molimo Vas da imate u vidu da se u trenucima poklapanja satnice kolegija prednost  daje obveznom kolegiju, a to se posebice odnosi na Poslovno pravo četvrtkom.
  • Obavještavam studente koji su kao drugi strani jezik izabrali Njemački kako sam razgovarao s profesoricom vezano uz promjenu termina iz utorka u ponedjeljak (kako studenti ne bi imali preveliku pauzu između kraja predavanja iz Menadžmenta malih i srednjih poduzeća i početka predavanja iz Gospodarstva Europske unije). Nažalost, radi drugih obveza profesorice, promjena neće biti moguća pa će se predavanja iz Njemačkog jezika nastaviti održavati utorkom i četvrtkom od 18 i 30).
  • Kako Vam je i najavila tijekom prvog sata predavanja, profesorica Mutabžija radi medicinskog zahvata  neće biti u mogućnosti održati predavanja tijekom sljedeća dva četvrtka. Ipak, u dogovoru s profesoricom Mutabžijom dogovoreno je kako će se nastava iz Poslovnog prava održati u četvrtak,  26. listopada, dok se nastava u četvrtak, 02. studenog, neće održati. U četvrtak, 26. listopada, predavanja iz Poslovnog prava održat će prof.dr.sc. Ivana Kunda s Pravnog fakulteta u Rijeci.

Srdačan pozdrav