Poziv Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE)


Još nas nekoliko tjedana dijeli do najveće europske konferencije poslovnih anđela – EBAN Winter University 2016, koja će se po prvi puta nakon 15 godina održati u Hrvatskoj. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba, EBAN Winter University 2016 održat će se 29. i 30. studenog u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Krajem mjeseca, Zagreb će postati centralno mjesto okupljanja startup entuzijasta, poduzetnika i investitora jer na konferenciji očekujemo 1700 sudionika, od toga 400 poslovnih anđela, preko 100  startupova te nekoliko stotina studenata iz cijelog svijeta. Konferencija ti donosi uvid u najnovije trendove u startup industriji te predavanja i panele najvećih stručnjaka iz industrije i najuglednijih poslovnih anđela svijeta. Najbolje savjete kako započeti i razviti svoj posao poslušaj od nekih od najuspješnijih poduzetnika i investitora Europe i svijeta!

Samo neki od govornika koji sudjeluju na konferenciji su:

  • Bruce Dickinson, frontmen Iron Maidena, komercijalni pilot i poduzetnik
  • Johann Hansmann, najbolji europski early stage investitor
  • Dov Moran, izumitelj USB sticka
  • Tom Tyler, voditelji korporativnog i investicijskog odjela, Bloomberg
  • Peter Cowley, poslovni anđeo godine u Velikoj Britaniji
  • Frank Salzgeber, European space agency
  • Candace Johnson, predsjednica EBAN-a i jedna od 50 najmoćnijih žena u Europi

I mnogi drugi…

Partneri konferencije subvencionirali su dio ulaznica i na taj način omogućili zainteresiranim studentima da prisustvuju ovoj konferenciji. Ovim putem svi studenti imaju priliku svoju ulaznicu nabaviti za simboličnu cijenu u iznosu 120,00 HRK.

U kotizaciju je uključen ulaz na 2 dana konferencije, 2 networking kave po danu, ručak za oba dana te ulaz na završni networking party.

Sve dobre poslovne prilike treba iskoristiti u pravo vrijeme, pa je tako i ova ponuda limitirana, odnosno traje do petka 18. studenog u 23.00 h.

Za kupnju kotizacije po sniženoj cijeni potrebno je odabrati žuti sektor i iskoristiti promo kod: EBAN-STUDENT-120

Više informacija o konferenciji: http://ebanwu2016.com/

Link za kupnju karata: https://www.entrio.hr/en/event/eban-winter-university-2016-3290

Veselimo se vašem dolasku na konferenciju!