Prilike za dodatna znanja za PAR studente


Poštovani studenti,

za idući tjedan (06. – 10. listopada) za Vas smo pripremili nekoliko mogućnosti za stjecanje dodatnih znanja.

Osim već spomenutog posjeta Botelu Marina (ponedjeljak, 06.studenog u 16.00 sati, više informacija: http://www.par.hr/studijski-posjet-botelu-marina-ponedjeljak-06-studenog/) koji je obvezan za sve studente druge godine, a kojem se mogu odazvati i studenti preostalih godina, pripremili smo za Vas dodatne aktivnosti i u utorak, srijedu i petak.

UTORAK, 07. studenog

U utorak, 07. studenog, u 18 sati će se u dvorani 0-028 zgrade Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (ulica Radmile Matejčić 2) održati zanimljiva tribina pod nazivom „Riječke veze“. Na 90 minutnoj raspravi na temu riječkog prometnog pravca sudjelovat će kompetentni stručnjaci poput Denisa Vukorepe, Ravnatelja Lučke uprave Rijeka, Vedrana Devčića, Predsjednika Uprave Luke Rijeka d.d. itd.

Više informacija: tribina-7-11-17

SRIJEDA, 08. studenog

U srijedu, 08. studenog u 14 sati gostujuće predavanje sa zanimljivom temom „Financijski izazovi i tehnološke inovacije – neurokemija, neuromarketing i nova ekonomija znanja 21. stoljeća“  održat će gospođa Irena Dajcer.

Na predavanju gospođe Dajcer ćete imati priliku saznati više informacija o mogućnostima koje pruža bihevioralna ekonomija, neuroekonomija i ostali R&D programi.

ČETVRTAK, 09. studenog

Primorsko-goranska županija ove godine suorganizira međunarodnu stručnu konferenciju Instituta regija Europe (IRE) pod nazivom ” Logistics and Transport – optimization of the distribution of goods in the regions“, a koja će se održati u četvrtak, 9. studenoga 2017. godine u Centru Gervais (Ulica Nikole Tesle 5)  u Opatiji s početkom u 9.00 sati.

Na konferenciji se očekuju predstavnici europskih institucija, nacionalnih i stranih ministarstava, međunarodnih udruženja i organizacija, zemalja, regija i gradova EU, međunarodnih financijskih institucija, tvrtki iz sektora prometa i logistike, a koji će se okupiti kako bi razmijenili svoja znanja i iskustva te raspravljali o inovativnim trendovima i načinima jačanja nacionalnih i međunarodnih partnerstava.

Više informacija: Save the date opatija_en

NAPOMENA – Molimo studente koji su zainteresirani za pohađanje konferencija u utorak i četvrtak da se do utorka jave Evidenciji studija kako bi Vas pravovremeno prijavili na konferencije i opravdali izostanak s predavanja koja se održavaju u to vrijeme. Predavanje gospođe Dajcer (srijeda) vodit će se kao gostujuće predavanje srijedom.

Srdačan pozdrav