Produžen rok prijave na natječaj UNIverzi-JA-DA


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom turizma RH te Udrugom Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016 putem Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI) pokrenula je projekt UNIverzI-JA-DA kojim se dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim rješenjima za otvorena pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine.

Nagrađuju se najbolji studentski projekti koji pomažu u rješavanju otvorenih pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine i to iz područja mobilnih aplikacija i turističke promocije hrvatske kulture i sporta, odnosno u tri kategorije :Mobilna aplikacija,Turistička promocija hrvatske kulture i sporta te Urbani Zagreb

Natječaj je namijenjen svim studentima, odnosno redovnim i izvanrednim studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj. Studenti se mogu prijaviti u timovima ili pojedinačno do 31. listopada 2015.  Prijedlozi će se ocjenjivat prema kriterijima: INOVATIVNOST, IZVEDIVOST, ISKUSTVO I KVALIFICIRANOST TIMA, DODANA VRIJEDNOST, FINANCIJSKI RESURSI.

Nakon predstavljanja projekata pred žirijem 6. studenog,  stručni žiri  će do 11. studenog odabrati 9 timova finalista (3 iz svake kategorije).

 

kako-660x495univerizjada_hamag_bicr_nagrade-660x341