Startup Europe Week


Startup Europe Week je događaj koji će se odvijati istovremeno u 40-ak zemalja, odnosno preko 200-tinjak gradova diljem Europe, a u kojem sudjeluje i Rijeka, odnosno Visoka poslovna škola PAR. Inicijativa za organizaciju ovakvog događaja stigla je iz Europske komisije, odnosno proizašla je iz njihove inicijative Startup Europe.

Glavni organizatori Startup Europe week u Rijeci  su Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke (Startup Inkubator Rijeka).

Startup Europe week će se održati 9. ožujka 2018. (petak) na Visokoj poslovnoj školi PAR. U program je uključeno  i predstavljanje Znanstveno-tehnologijskog  parka Sveučilišta u Rijeci Step Ri, Riječke  razvojne agencija Porin, Startup inkubatora Rijeke, primjere dobre prakse, te predstavljanje WBAF-a (World Business Investment forum) od strane gospođe Renate Brkić, visokog povjerenika za Hrvatsku. .

Naravno da cijeli event neće proći bez meetup-a i networking-a sudionika te će se javnosti približiti startup zajednica i mogućnosti koje pruža.


Ulaz je slobodan.

Pravo na ulaz stječete preuzimanjem besplatnih ulaznica ovdje:
https://www.f6s.com/sew18rijeka

Prijava je obavezna zbog Europske komisije.

 

Koordinator Startup Europe Week Rijeka je Dino Udović.
Kontakt: dino.udovic@par.hr / 051 327 037 .