Svečano otvorenje akademske godine 2016./2017.


Započela je još jedna akademska godina. Obilježili smo to svečanim otvaranjem na kojem su prisustvovali studenti, profesori te ostali djelatnici PAR-a. Nazočnima su se s nekoliko riječi o PAR-u obratili doc.dr.sc. Gordana Nikolić i prof. dr.sc. Vladimir Rosić koji su, osim tople dobrodošlice, studentima istaknuli važnost odnosa studenata, profesora i djelatnika. To je, uostalom, ono po čemu se PAR ističe.

Voditelj poduzetničkog inkubatora, Dario Zorić, ukratko je najavio studentima nadolazeći orijentacijski tjedan te objasnio novi pristup stručnoj praksi koja se provodi unutar PAR studentskog poduzetničkog inkubatora.

Pri kraju svečanosti, došao je red da se nagrade studenti koji su uložili najviše truda u prethodnoj akademskoj godini. Voditelj Evidencije studija, Nenad Antolović podijelio je zaslužena priznanja u tri kategorije.  Pohvalu cum laude dobili su Maja Ivanković, Karmen Vlah-Petohlep, Nera Novaković, Ivona Bukarica, Antonio Sironić i Martina Linc. Studenti Franko Alač, Serena Vanić, Emina Hadžiisaku, Martina Perić i Nina Kresević dobili su akademsku pohvalu magna cum laude, dok je najvišu akademsku pohvalu summa cum laude primio Jan Uroda. Jan je svojim trudom kao predstavnik Studentskog zbora i besprijekornim ocjenama, zavrijedio titulu najboljeg studenta akademske godine 2015./2016. Dekanovu nagradu uručila mu je dekanica Nikolić.

Također je brucoše upoznao s radom Studentskog zbora. Pozvao je i njih da se uključe u rad i sve aktivnosti koje pridonose poboljšanju studiranja i objasnio im obveze predstavnika zbora.

20161010_103720-300x534

Jan Uroda, proglašen najboljim studentom 2015./2016.

Orientation week obilježava početak godine u sklopu kojega će studenti slušati detaljnije o aktivnostima PAR-a te o iskustvima drugih studenata.

Puno uspjeha u nadolazećoj akademskoj godini!