The Balkans Peace Program 2017.


The Balkans Peace Program 2017. : Razvitak nakon sukoba na Kosovu sastoji se od tri ključne komponente:

Obrazovanje / akademici: sudionicima će se ponuditi tečaj kolegija o politici i razvoju Balkana s fokusom na Kosovo na Koledžu AAB u Prištini na Kosovu. Nakon uspješnog završetka kolegija, svaki sudionik dobiva službeni prijepis s AAB Collegea kako bi dokazao da su stekli 4 ECTS bodova. Kolegij će se izvoditi na engleskom jeziku.

Kultura / umrežavanje: sudionici će imati mogućnost proširiti svoje profesionalno i osobno umrežavanje s lokalnim studentima sličnih dobnih skupina.

Razgledavanje / obilasci: sudionici će se upoznati na organiziranom obilasku povijesnih lokaliteta diljem Kosova. Također će posjetiti Albaniju i Makedoniju.

Troškovi: 679, 00 EUR po osobi.

Uključeno: troškovi programa, smještaj u domu ili hostelu, sve programske aktivnosti, obilaske, smještaj i prehrane tijekom programskih putovanja.

Nije uključeno: troškovi prijevoza do Kosova.

Kako se prijaviti: Pošaljite Vašu cjelovitu AAB Summer School 2017 prijavu putem ONLINE PRIJAVE. https://iss.aab-edu.net/

Da biste ispunili uvjete za program, morate biti trenutno upisani student s dobrom reputacijom (na nižoj ili gradskoj razini) u priznatoj instituciji u vašoj zemlji ili stručnjacima iz područja prava, političkih znanosti, javne uprave i sociologije; imati najmanje 18 godina; posjedovanje važeće putovnice za putovanje na Kosovo.